Persoonlijke terugblik op de Affiliate Summit

Vorige week vrijdag omstreeks 9 uur stond ik weer op Schiphol. Met een goed gevoel kan ik terug kijken op de afgelopen 10 dagen in de US. Dit was voor mij de derde Affiliate Summit die ik heb bezocht, en toch blijft het boeien!

under the start party Voor mij persoonlijk levert het vooral veel inspiratie op, nieuwe ideeën en inzichten en vooral ook direct contact met andere affiliates, netwerken en adverteerders. Het niveau van de sessies is over het algemeen goed te noemen, hoewel je als zeer gevorderde affiliate niet veel nieuws meer zult horen. Toch is alleen het feit van bevestiging dat je eigen plannen in de goede richting gaan wellicht ook veel waard.

Wat me wel op is gevallen is het feit dat doordat de Summit steeds groter van opzet wordt het kleinschalige gevoel er een beetje vanaf gaat. Met 2700 deelnemers is dat kleinschalige gevoel ook niet meer te creëren. De feestjes worden ook steeds meer besloten, dus loont het de moeite om vooraf even contact te leggen met de juiste personen 😉 Ook tel je wanneer je als netwerk niet minimaal een borrel in je hotelsuite geeft ook niet meer echt mee.

Wanneer je voor een Party wordt uitgenodigd met als titel “Under the Stars”, dan kun je dat vooral letterlijk opvatten. Je vindt je zelf dan al snel in de exclusieve Skyloft van het Palms Hotel. Vooral het zwembad dat een meter of 3 buiten het hotel hangt was een leuk detail!

Op maandag avond was een gezellige party in de TAO club, maar we waren niet de enige die verbaasd waren dat we onze biertjes zelf moesten betalen. Ach, is natuurlijk geen probleem, maar moeten ze niet aankondigen dat de drank gesponsord is. Tot slot hebben we op de laatste avond nog een bezoek gebracht aan een show van de Blue Man Group. Dit omdat ze waren gestart met eenpaul romano vergas affiliateprogramma, natuurlijk een uitgekiende mogelijkheid om affiliates kennis te laten maken met hun show.

Als je een show wilt zien waar een lijn of een verhaal in zit dan moet je vooral niet naar de blauwe mannen gaan, maar voor 2 uur vermaak kunnen ze wel zorgen.

Voor iedereen die twijfelt om nog eens naar de Affiliate Summit te gaan;ik kan het zeker aanraden! Mij heeft het dit keer toch zeker 3 serieuze nieuwe affiliateprogramma’s opgeleverd waarmee ik aan de slag ga. De kosten die je maakt om naar de Summit te gaan verdien je heus wel weer terug.

0 reacties

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    zo op de zaterdagavond mag ik dat wel zeggen he; Ja 😉

    zie nu trouwens dat de servertijd een uur en drie kwartier voorloopt.. even aanpassen van de week.

  4. 4

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.