Het is weer Moddergooien in Affiliate Marketing

Hadden wij hier in Nederland eind 2006 nog last van onze eigen moddergooi activiteiten binnen de branche.
Vandaag hebben ze in de US ook een eigen moddergevecht te pakken!

Wat is er aan de hand?pepperjam logo

De afgelopen jaren is PepperJam erg hard gegroeid en actief op verschillende gebieden, als affiliate, als consultancy partij, als searchcompany, als dedicated affiliate managers etc. PepperJam heeft op 15 januari j.l. als een logisch gevolg op hun activiteiten haar eigen affiliatenetwerk gelanceerd.

En dit is bij CJ in het verkeerde keelgat geschoten, het zit ze blijkbaar zo dwars dat ze het nodig vinden om klanten die bij CJ en PepperJam klant zijn te benaderen en onder druk te zetten. Als ze als adverteerder bij CJ willen blijven moeten ze hun biezen pakken bij PepperJam.

Klik hier om het hele relaas van Kris Jones President & CEO van PepperJam lezen:

Wanneer kunnen we het volgende gevecht in Nederland verwachten? Dit keer zal affiliateblog er ruimschoots verslag van doen, dus wellicht een mooie kans voor wat extra publiciteit 😉

0 reacties

  1. 1

    Wat een gedrag van CJ zeg, hoe zou men het daar vinden als bijvoorbeeld Nederlandse partijen op een dergelijke manier voorkomen dat CJ hier voet aan de grond krijgt?

  2. 2

    Het gaat voornamelijk om klanten die door PepperJam hun affiliateprogramma laten managen, dus als ik het goed begrijp niet zo zeer om partijen die hun programma ook bij PJ en CJ hebben ondergebracht.

    Maar toch, is en blijft inderdaad een rare actie!

  3. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.