Branche Organisatie voor Affiliate Marketing Branche

affilate promotions

“Affiliate marketing heeft behoefte aan meer richtlijnen!

Dit is een veel gehoorde uitspraak zowel in de media als ook van netwerken, affiliates, adverteerders en bureaus. Enkele maanden zijn wij al bezig om ons in te zetten voor de professionalisering van de markt. Na de organisatie van de Affiliate Dag van 20 mei j.l. gaan wij ons nu inzetten voor een brancheorganisatie waarbij alle partijen een vertegenwoordiging hebben.

affilate promotions

Doelstelling van de brancheorganisatie is het standaardiseren van richtlijnen die geldend worden voor de markt. Tevens zal er op termijn een keurmerk gepresenteerd worden dat door de aangesloten partners, die de regels hanteren, getoond mag worden.

Wij verwachten dat deze brancheorganisatie, net zoals o.a. de Affiliate Dag, weer een stap dichterbij bij ons doel brengt; Affiliate Marketing een algemeen geaccepteerd onderdeel van de online marketing mix te maken.

De komende weken gaan we e.e.a. concretiseren, medio juni komen wij met een vervolg bericht waarin we ons stappenplan voor de komende maanden zullen presenteren.

Wij zijn juist van mening dat een dergelijk initiatief niet door de netwerken onderling geïnitieerd kan worden, het belangrijkste bij transparantie is dat alle betrokken partijen vertegenwoordiging hebben. Deelname staat open voor alle Affiliates, Adverteerders, Management Bureau ‘s en Affiliate Netwerken.

Dit initiatief is opgezet door Michael Rijken, Aart Wallet en Paul Schoenmakers, die namens Affiliate Promotions zich ten doel hebben gesteld om Affiliate Marketing in Nederland naar een hoger niveau te brengen.

0 reacties

 1. 1

  Kicken, complimenten. Goede ontwikkelingen, dit is een initiatief waar de branche al een tijdje op zit te wachten.

  Vanuit Yonego sluit ik me tegen die tijd in ieder geval graag aan. Mochten jullie voor die tijd al behoefte hebben aan feedback, dan help en denk ik graag met jullie mee om een steentje bij te kunnen dragen.

  Veel succes!

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16

  Prima idee.

  Kan ik mij aansluiten door lid te worden?
  Of op de een of andere manier een bijdrage leveren?

  Ik hoor het graag!
  🙂

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.