Must Read: Artikelen Gerelateerd aan Affiliate Marketing

Tijdens het surfen (blijft een mooi woord) kom je zo nu en dan wat tegen wat wel de moeite waard is om op een blog te plaatsen. Zelf heb ik vier interessante  artikelen gevonden gerelateerd aan online marketing & affiliate marketing. Ze zijn geen hele post op het blog waard maar eigenlijk zou iedereen in deze business (zowel affiliate als affiliate netwerk) ze toch even moeten lezen:

  1. Vers van de pers: zeer recente data over de CTRs op Google plus goede tips. Overigens buiten dit  artikel een erg sterk blog om te volgen. Report reveals Google Organic CTR
  2. Geniaal artikel geschreven door Jeremy Schoemaker over hoe je de pers moet benaderen, in Nederland werkt dit wel niet precies zo op deze manier. Echter kan je er wel veel leerzame dingen uitpakken en buiten dat is het gewoon heel leuk om te lezen en zijn aanpak te zien. Getting Press for your website
  3. Een artikel geschreven door Eleah Portillo van Adsimilis over het feit dat ‘kwaliteit’ in affiliate marketing het wint van het ‘snel scoren’. Ook al is het een redelijk Amerikaans artikel, (Wickedfire wordt erin genoemd, dat is een soort van forum voor losgeslagen affiliate marketeers uit de US) toch heel leuk om te lezen!!- Rant from an Affiliate Manager
  4. De nieuwste officiële reactie van Google op de heisa die ontstaan is door de Panda Update. Vooral de rij met punten onder elkaar zijn heel interessant om goed te bekijken, als je benaderd ‘hoe’ Google deze verschillende punten zou kunnen identificeren kom je wellicht dichterbij de juiste SEO strategie:  More guidance on building high-quality sites

Ik hoor graag wat je van deze artikelen vind en/of je zelf nog goede artikelen bent tegen gekomen die in dit rijtje thuis horen!

 

 

0 reacties

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>