Duits affiliatenetwerk: Affiliwelt.net “insolvabel”!

Als affiliate / publisher denk je soms: “affiliate netwerken zijn net banken” of “wat verdienen die affiliate netwerken makkelijk geld”. Uit Duitsland blijkt maar weer dat dit fabeltjes zijn. Het is een zeer competitieve business en dit zorgt er ook voor dat er soms ook partijen het moeilijk hebben. Dit keer is het één van de grootste affiliate netwerken van Duitsland: Affiliwelt.de. Althans ‘dit keer’ ik kan me niet  herinneren dat er ooit één grote partij in deze business insolvabel is geweest.

Bij deze de melding op de website van Affiliwelt.de met een Google Translate eroverheen:

Beste Uitgever,
Beste Merchant,

Het spijt ons u te informeren dat als gevolg van de huidige marktsituatie, we moesten verzoek te doen om een insolventieprocedure te openen in faillissementsrechtbank in Dortmund. Op 03/27/2012, Dr Schulte-Kaubrügger als voorlopige bewindvoerder van het vermogen van de iNet GmbH orders. De beslissing van de rechtbank in Dortmund – faillissementsrechtbank – is hier te vinden. ( Download ) In de nasleep van het faillissement proces, bieden wij onze service affiliwelt.net aanvankelijk offline. In de komende paar dagen, uw rekeningen afgewikkeld en vervolgens ontgrendeld de toegang tot je weer. Wij zullen samenwerken met de voorlopige curator herontwikkeling mogelijkheden voor de LLC en iNet affiliwelt.net ontlokken dienstverlening aan het bedrijf voortgezet in de lange termijn en duurzame basis. We hopen dat we onze diensten aan te bieden op korte termijn kunnen zijn in volle. Wij zullen u op de hoogte methoden over de voortgang van het faillissement (verzoek om).

Met vriendelijke groet,

Uw Team iNet GmbH

Hier het gehele artikel in het Duits:

http://www.affiliwelt.net/information.html

* Wijzigingen doorgevoerd ‘insolvabel ipv failliet’ in verband met Duitse wetgeving.

0 reacties

  1. 1
  2. 2

    Cashflow problemen zijn iets wat in deze tijd wel vaker voorkomt. Een Thuisapotheek gaat failliet en vervolgens komt er geen geld meer van openstaande facturen binnen. Als je wat ruimte hebt geen probleem. Als je al krap zat, kan het net het duwtje zijn. Jij hebt als affiliate geen inzicht in hun geldstroom, kosten en andere hobbies.

    En deze fase, neem aan te vergelijken met het Nederlandse surséance, is nog plek voor redding.

  3. 3
  4. 4

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>