Faillissement Testnet lijkt definitief

testnet logo

Volgens Adformatie is affiliate netwerk Testnet nu definitief failliet verklaard.

Begin dit jaar veranderde Testnet van naam en van koers. Het nieuwe iffiliate zou meer een service bureau worden. In april werd iffiliate echter failliet verklaard en werd er een doorstart gemaakt onder de oude naam Testnet.

De reacties van publishers waren uiteenlopend. We hebben geen signalen opgevangen van enorme commissies die niet meer werden uitgekeerd, maar dat er een doorstart werd gemaakt onder de oude naam werd vreemd gevonden. Na de overgang is het een tijdje stil geweest. Eind november kwam bij ons wel weer een teken binnen over betaalproblemen.

In het artikel van Adformatie valt te lezen dat het faillissement vrijdag is uitgesproken in een zitting van de Rechtbank Rotterdam. Eigenaar Media Nova laat weten geen doorstart te willen. De nieuw aangestelde directeur Rob van Vroenhoven heeft Testnet verlaten.

0 reacties

 1. 1

  “We hebben geen signalen opgevangen van enorme commissies die niet meer werden uitgekeerd”

  Nee, kan ik me voorstellen. Iedereen heeft die ballentent links laten liggen, dus omzet is daar niet gemaakt.

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Zou er voor publishers die nog geld krijgen nog ergens bij een curator de mogelijkheid zijn om nog geld te krijgen? De kans zal wel heel klein zijn denk ik. Ik krijg nog 1268 euro van ze voor commissies, al vanaf september.

  Groetjes
  Sander

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.