Het Piramidespel BannersBroker.com – Trap hier NIET in!

Update 11-9-2014: Banners Broker – Einde verhaal?


Update: 31/12 – Er is een inval geweest bij Bannersbroker India, computers, data, etc. zijn ingenomen. Lijkt erop dat iemand die werkte bij Bannersbroker zelf aan de alarmbel heeft getrokken. Indicaties van eerste serieuze klappen voor het piramidespel: http://finchsells.com/2012/12/20/banners-broker-scam-update/comment-page-1/#comment-73079

Noot: Dit is niet alleen geschreven voor de gebruikelijke lezers.

Iedereen kent het Bernie Madoff verhaal wel, een Amerikaan die zonder dat de hele wereld het doorhad investeerders 65 miljard dollar afhandig maakte. Althans: sommige personen hadden het wel door, maar die werden niet serieus genomen doordat anderen (die er vroeg bij waren) wel grote winsten hadden gemaakt. En deze personen durfden natuurlijk hun handen in het vuur te steken voor de meesteroplichter. Enfin, leuk deze intro, maar wat heeft dit te maken met online / affiliate marketing?

Een tijdje terug zat ik op een event van Adsimilis in Amsterdam tegenover een blogger / affiliate uit de UK. We raakten (kort) aan de praat en hij vertelde over zijn blog, één van de bekendere affiliate gerelateerde blogs in de UK. Hij heette Finch van Finchsells.com. Direct al na dit event begon ik zijn blog te volgen en kwam er een baanbrekende post op zijn blog, namelijk: “Banners Broker is a scam – Don’t let it affect you“. Deze post leidde op zijn doorgaans niet zo heel druk bezochte blog tot duizenden extra bezoekers per dag, 100-en reacties(!) en zelfs krantenartikelen over de oplichting van deze partij. Ik dacht direct: leuk om te lezen, al kan ik hier niets mee… Maar toen ik even op Google ging zoeken hoe groot dit allemaal in Nederland was, verbaasde ik mij behoorlijk.

Wat is bannersbroker?

Ten eerste raad ik iedereen aan die zich hier vol in wil verdiepen om de twee blogposts van Finch goed door te lezen. Ook de reacties onder de posts geven veel duidelijkheid. Mijn uitleg is een stuk korter en to the point:

Bannerbroker claimt een revolutionaire manier te zijn om online geld te verdienen (oh mensen die hierin trappen.. dit bestaat niet!). Het volgende verwarrende filmpje (met vanzelfsprekend reacties uitgezet) laat goed zien wat de bedoeling is:

Finch geeft in zijn blogpost aan dat de panels net zo goed ‘teletubbies’ hadden kunnen heten, het is niets dan gratis geld:

As a quick example, if you bought the red package when you first joined banners broker, this would have included the yellow, purple, blue, green and red panels within your purchase.

Your purchase would have cost you $1225 (including first month admin fee).

The red panel takes the longest to mature out of these panels (5-6 months). So within that time you would have paid $15 x 5 = $90 in admin fees.

After a few weeks, the yellow panel would have paid out and you would have received $20. After that, the purple would have paid out for another $60. Then the blue after that with another $180. This is followed by the green with $540. Finally, the red is the last one to mature paying out $1620.

So all in all, your costs were $1225 + $90 admin fees = $1315

Your gross income over that time period was: $20 + $60 + $180 + $540 + $1620 = $2420

Your profit = $2420 – $1315 = $1105.

Source: The Banners Broker System

Kortom: Gratis geld, verdubbeling van je investering over een periode van een paar maanden… Althans verdubbeling die je dan in je account ziet staan… het daadwerkelijk op je rekening krijgen is een heel ander verhaal. Echter zijn die panels simpelweg gemaakt om de mensen die hier in trappen bezig te houden en het wat complexer te maken. Het gaat helemaal niet om het adverteren / impressies / clicks, etc. Het gaat om het recruten van nieuwe adverteerders om jouw inkomsten te boosten. De werving zorgt voor het rondgaan van cash wat er uiteindelijk voor zal zorgen dat dit gehele bedrijf zal gaan klappen. (Wat er op dit moment door de recente ontmaskeringen zit aan te komen)

Er zijn buiten dit soort zaken nog veel meer feiten die bewijzen dat er bij BannersBroker.com niets klopt:

 • Het is te mooi om waar te zijn.. Zoveel rendement in korte tijd. Doet mij persoonlijk denken aan de icesavebank. Al ging het bij de bank om een rendement van 5% terwijl het bij deze revolutonaire methode om euh.. meer dan 100% rendement kan gaan:

 

 

 • 100 miljoen omzet en ze werken boven een garage? En op het Google HQ? Oprecht: Als je je niet openlijk durft te identificeren met jouw bedrijf en onderneming dan is er altijd iets mis. Idem met affiliates in affiliate marketing.

 

 • Het advertentie systeem is totale bullshit, de netwerken bestaan helemaal niet en leveren nauwelijks views op. Het is totaal non-existent, hier kan je niet 100 miljoen omzet op genereren. Sites bijv. uit het netwerk: ProsperGo.com / ForSaleorBail.com / etc etc. Allemaal op dezelfde servers en de targetting lijkt uit het jaar 1990 te komen. Totaal niet competitief met wel advertentie systeem dan ook. Dit terwijl er zoveel ‘adverteerders’ op zouden zitten. Niemand blijkt er ook één te kennen overigens.
 • De positieve ‘mood’ en ervaringen met bannerbroker lijken om te slaan. Op de forums zijn de reacties steeds vaker negatiever. Het lijkt erop dat Banners Broker het nog maar enkele maanden gaat volhouden en er alles aan zal doen om zo min mogelijk aan de publishers uit te betalen. In het begin was dit wel anders.. De Early adopters hebben er nog aardig wat aan over gehouden. Die ondersteunen het programma nog, echter worden de reacties steeds negatiever en grimmiger.
 • De kranten hebben al ‘gehakt’ gemaakt van het systeem:


 

 • In het begin ging het puur om een ‘straightline cycler doubler’, het doorverkopen van jouw adspace naar een volgend persoon, in oorsprong is het dus puur begonnen als een ponzi scheme, het is echter iets complexer gemaakt om dit naar buiten toe te verhullen. Oude video’s geven dit nog goed weer:
 • Veel meer punten in de 2e post van Finch over BannerBrokers.com over:  dat het hele advertentie netwerken nergens op slaat, dat ze ook nog eens paspoort kopieën vragen en 5 security questions vragen (In grote getalen is die data veel geld waard), dat clicksor (het bedrijf via wie vrijwel alle inkomsten via de banners komen, zelf maar een omzet van 18 miljoen doet.. euh.. het moederbedrijf), en BannerBrokers.com doet zelf al honderden miljoenen. Waar komt dan die 82 miljoen vandaan? Juist: investeerders die eerdere investeerders weer uitbetalen.

Hoe groot is dit in Nederland?

Aan alle reacties te zien onder Nederlandse blogs, het ‘opgelicht’ topic met tientallen reacties, wetende dat Nederlanders hier relatief snel intrappen, de hoeveelheid aandacht die blogs hieraan hebben besteed (in positieve zin, wat eigenlijk ook een schande is) denk ik dat het hier om meerdere miljoenen schade zal gaan voor alle Nederlanders die hier in totaal aan hebben deelgenomen. Het gaat al snel om vele honderden Eur0’s die hieraan besteed worden en als je er eenmaal in zit en gaat geloven in die grote bedragen. Dan kom je er niet makkelijk meer uit. Ook zal er een enkeling zijn die meer heeft uitbetaald gekregen dan dat er in totaal is ingelegd, dit zijn echter de early adopters die in prinicipe dit piramidespel hebben doorverkocht aan de massa. Deze zullen er vanzelfsprekend alles aan doen om dit in leven te houden, want die hebben nog duizenden euro’s tegoed staan op hun accounts.

Kortom:

Dit is dus één grote rotzooi en als je dat nu nog niet door hebt dan verklaart dit wellicht waarom je hier überhaupt ook een keer in bent getrapt. Het zal niet lang duren of dit piramidespel zal in zijn geheel ten onder gaan. Wat moet je nu doen? Alles eraan doen om je geld terug te krijgen, schakel Nederlandse consumenten autoriteiten in, bel Radar, de overheid en Kassa op. Laat hen dit net iets uitgebreider onderzoeken! (In Nederland zijn er best wat wetten tegen piramidespellen, doe anders gewoon aangifte). Doe er in ieder geval alles aan om die dollars terug te krijgen op jouw bankrekening.

Enneh vergis je niet in je “Total earnings” binnen een netwerk als bannersbroker.com dat is niet wat je daadwerkelijk op je bank hebt staan, het is maar een getal. Ze gaan er de komende maanden alles aan doen om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk uit betaald gaat worden. Credits vanzelfsprekend voor Finch @ Finchsells.com

199 reacties

 1. 1

  Hi Jochem.
  Doe je zelf mee met het programma?Of is het een verhaaltje uit een bepaalde bron? Doen zelf mee met het programma, en ben er zeker nog niet bedrogen uitgekomen. Gestelde vragen zijn altijd beantwoordt geweest via de livechat van BB. Aangevraagde uitbetalingen zijn altijd correct geweest.De betaalkaart van BB zelf kan je overal mee betalen.Wil maar zeggen dat er ook mensen zijn die de positieve kant van BB bekijken en niet bezig zijn met de negatieve reacties van mensen die slechte ervaringen hebben met BB.Heb even aangegeven om via mail op de hoogte te blijven 🙂

  Gr Erna

  • 2

   Bij een piramidespel zijn vanzelfsprekend uitbetalingen uit het verleden geen garantie voor de toekomst. En tsja een werkende livechat.. Mijn bron zijn (zoals hierboven vaak aangegeven) voornamelijk de twee artikelen op Finchsells.com + eigen research in NL

   • 3

    hmm jochem sorry dak het zeg maar “Bij een piramidespel zijn vanzelfsprekend uitbetalingen uit het verleden geen garantie voor de toekomst” haha sorry maar we leven nu in een maatschapij waar dat nergens geld sorry, je verleden behaalde prestatsies garenderen niet de toekomst, en een piramiede spel dan leg me AUB uit waarom het volgen sjou een piramiede spel is??

   • 4

    Hoi Jochem,

    Als je kijkt naar de reacties van Ron,die een bannersbroker aanhanger is dan merk je dat hij ongefundeerd en zelfs respectloos,andere blog lezers beantwoord.

    Er zijn veel mensen,die benadeeld zijn door,bannersbroker en veel geld hebben verloren…

    Iedereen moet zijn mening kunnen ventileren en kunnen discusseren maar oplichters een platform geven om hun daden te rechtvaardigen gaat naar mijn inziens even te ver.

    Ik raad je aan,hem te blokkeren voor verdere communicatie,hier op deze blog,en laat hem zelf in zijn eigen netwerk zijn zaken behartigen.

    groet Pluisje

  • 5

   Hallo Erna,
   Als ik alles zo een beetje lees lijkt me dit toch flink scammy. Het ziet er allemaal gelikt uit, maar waar geld gratis is, is iemand de dupe. Ik ben wel benieuwd naar de andere kant van het verhaal. Heb jij – omdat je ermee werkt – al écht geld verdiend en daarbij de geldstroom een beetje kunnen volgen? Geld moet ergens vandaan komen. Kun je uitleggen waar dit `m in zit en wat je daar exact voor meerwaarde tegenover zet?
   Geld op je rekening gestort krijgen vind ik nog geen garantie voor een bewezen en eerlijke business.

   • 6

    hallo Jelle van der Bij,

    ja presies je leest dingen dan zou ik ook zo idee krijgen,van ja dit klinkt wel heel vaag allenmaal, maar drm dan moet je iemand hebben die het geheel uitlegt meeste praten en horen owhja stop er geld in het verdubbeld, jaa tuurlijk klinkt dat als een”ponzie scam” gezien, drm vind ik het ook best komies omdat mensen praten over een piramide spel is, terwel meeste mensen niet eens weten wat een piramide spel inhoud, (bedoel er niks mee hoor) aleen wat ik vaak merk zijn mensen hebben oit via de broer van een vriendin en daar de vriend van is ooit in een piramide spel gezeten, (wat niet te min super vervelend is natuurlijk) drm ook WALK THE WALK BEFORE EVEN THINKING ABOUT CRAP TALK.

 2. 7

  Hier ook meer te vinden over dat het advertentie systeem gewoonweg ‘onzin’ is als adverteerder zijnde: http://philsmy.com/2012/10/bannersbroker-verdict-scam

  Hier meer info over hoe fraudeleus de eigenaren wel niet zijn:
  http://boards.fool.co.uk/banners-broker-12595908.aspx?sort=whole#12597738

  Als dit geheel binnenkort klapt moeten ook de bloggers aangepakt worden die dit zo zwaar gesupport hebben, die zijn medeplichtig aan het voeden van deze oplichterij aan het Nederlands publiek:
  http://www.workwithremco.com
  http://www.mijngeheim.org
  http://www.slimonlineverdienen.nl

  (PS. die bloggers verdienen er vanzelfsprekend wel aan.. die verdienen aan al die referrers via die blogs die via hun link tot aanmelding over gaan)

 3. 8

  Ha Jochem,
  Allereerst wil ik je complimenteren met je blog, lees het altijd met veel plezier.

  Anyway, terug naar de inhoud van het artikel. Ik deel je mening dat Banners Broker “waarschijnlijk” neigt naar een Ponzi.

  Echter denk ik wel dat zij de bedoeling hebben om er wel een echte business van te maken. Helemaal waar dat hun advertise network op dit moment nog verre weg niet is wat het wezen moet om het interessant te maken voor adverteerders, echter zie ik (omdat ik er zelf mee bezig ben) wel veranderingen hierin.

  De potentie om een goed adverteernetwerk te worden is er naar mijn mening zeker wel. Maar een lange weg hebben ze zeker nog te gaan.

  Daarnaast bestaan ze voorlopig al 2 jaar (wat relatief erg lang is voor een Ponzi), en of het nou wel of geen ponzi is, ze doen nog steeds wat ze beloven (al is er uiteraard geen garantie voor de toekomst).

  Ik blog zelf ook over verschillende “ponzi achtige” schema’s. Gewoon omdat ik het zie als een gokje wagen, en ik kan je zeggen dat ik mijn geld in het casino eerder kwijt ben, en dat ik hiermee meer kans heb om winst te maken.

  Ook ik heb over Banners Broker al een tijdje geleden een post geschreven met de inhoud die jij hier meldt, deze kun je hier vinden http://www.hyipblog.nl/is-banners-broker-wel-echt/

  Als mensen dus besluiten om hier aan deel te nemen, dan weten ze dus waar ze aan beginnen.

  En misschien kun je ook iets schrijven over het grootste Nederlandse Ponzi schema, namelijk ons pensioenenstelsel. Dat zijn pas boeven. http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1240615

  Groet,

  Remon

 4. 9

  Thanks Remon,

  Als ik het topic (en de reacties) doorlees op jouw site dan kom ik eigenlijk tot de conclusie dat het eigenlijk niet eens meer de vraag is of het een ‘Ponzi’ scheme is, maar dat dit dus eigenlijk nu al wel bewezen is..

  Nu komt de vraag: Hoe snel gaat de boel klappen, dit bepalen de eigenaren. Ik kan nu al uitleggen wat er gaat gebeuren: ze gaan proberen nieuwe markten aan te boren (china en india wellicht) en als dit niet meer kan klapt de boel ineens uit het niets.. Het is voor hen een makkelijk rekensommetje: wat moeten we uitbetalen/wat komt er binnen door nieuwe leden. Als de ‘cashflow’ afneemt (die is allang uitgegeven en zit allang in andere BV’tjes!!!) kappen ze er direct mee, anders gaan ze nog een maandje door. Aangezien de ‘payment opties’ en ‘support’ zo waanzinnig slecht zijn en mensen daar blijkbaar mee akkoord gaan (bizar) hebben ze nog wel even.

  Ps. na het klappen gaan ze direct ook alle paspoortgegevens (+ adressen) / passwords / security questions doorverkopen, bereid je daar nu alvast maar op voor. Dat levert zo’n 20 dollar extra (in bulk) per account voor ze op. Toch weer even wat miljoenen extra.

  Daarbij ben ik het 100% met je eens over ons pensioenstelsel, vind mezelf alleen niet kundig genoeg om ook dit in een blogpost aan te pakken =) het enige wat ik daar tegen doe is zelf ‘niets’ doen met pensioenpartijen, dat doe ik dan ook niet =)

  kortom ook voor jou ligt hier een taak Remon te gaan beginnen om dit aan jouw lezers af te gaan raden, of ze op deze post te wijzen. Het is een kwestie van tijd voor dit klapt.

 5. 10

  Ha Jochem,

  We gaan vanzelf merken wat het gaat worden. Ik zal binnenkort een post met verwijzing schrijven naar dit bericht. Dan kunnen mensen zelf bepalen wat ze doen.

  Je waarschuwing over wachtwoorden etc. is een goede die ik zeker even moet vermelden. Want er zullen veel mensen zijn die met hetzelfde emailadres en wachtwoord inloggen op BB als op ieder ander account wat ze hebben.

  En je wilt niet het risico lopen om ineens een gehackt account te hebben.

  Ben wel blij dat we dezelfde mening hebben over het pensioenstelsel ;).

 6. 11

  Hey Jochem,

  Inderdaad een goed verhaal waar velen hun menig over zullen hebben. Wat natuurlijk heel normaal is, maar ik ben het net als Remon eens met de stelling het is een gokje wagen. Het leven is al een gok met een risico op elke hoek.

  Het is maar net hoe je er mee omgaat en er tegen aan kijkt. Ik ben bij banners ook met twijvels begonnen en die heb ik nog. Maar er is ook wat verandering te merken en hoop dat het doorzet, meer kunnen we er ook niet van maken. Toch?
  Voor als nog doen ze wat ze zeggen en zal ik er mee doorgaan.

  Met die refferals valt het best mee hoor van mij moet niemand niks, zijn ze ergens in geinterreseerd is iedereen van harte welkom en zal ik helpen waar ik kan. Verder zijn ze zelf verantwoordelijk om een keus te maken.

  Ga zo door en tot snel.

 7. 12

  tjonje tjonje ponzi scam, wat een gelul zeg, elke idioot kan van alles schrijven op het internet, ben je wel eens bij de events geweest ? ik kan als ik wil een stuk schrijven in radar over kruidvat of de hema dat hun met de salarissen hebben geknoeid, ik bedoel maar wat en natuurlijk zijn er mensen die dat geloven. 2010 zijn ze van start gegaan, en er zal nog wat heel wat jaartjes bij komen, en tussen haakjes degene die zo negatief over schrijven hebben geen bal verstand van bannersbroker ! zij zijn ook met de verkeerde mindset. het klootjesvolk

  • 13
   • 14

    Ron is zelf een promoter van bb in nederland en zwaar onwetend.

    Hoeveel slachtoffers zal hij al niet gemaakt hebben.

    Dit zijn de zogenaamde internet marketeers die andere mensen recruiten op grote schaal en bij elk verhaal beweert deze man,dat je er geld mee kan verdienen.

    Hij is heel erg actief op facebook!!!!

    Ron ga maar lekker door met het oplichten van mensen,maar de AFM zal je zeker gaan achtervolgen als dit uitkomt en je flinke boetes opleggen

    • 15

     Rob, ik kan je het niet kwalijk nemen dat je de plank volledig mis slaat. Dit soort mensen zoals jij moeten gewoon een baan hebben van negen tot vijf. en zich alleen maar daar mee bezig houden. En zich niet met het online bussines bemoeien, hoogstwaarschijnlijk ligt het aan je mindset. Dit soort argumenten die jij schrijft moet je ook onderbouwen “oplichting” “slachtoffers” schrijf iets concreets met bewijs of iets aantoonbaars. zoals ik al zij iedereen kan schrijven wat hij/zij zelf wil zoals jij dat doet. ik heb bewijzen dat Bannersbroker al vanaf 2010 netjes betaald en zijn kantoren opent, meer heb ik niet nodig. Dat soort mensen als jij zijn gewoon de rotte appels tussen de goede.

     • 16

      hahahahahahah,

      Waarom kom jij niet met bewijzen wat betreft bannersbroker?

      De autoriteiten in nederland,india,ierland zijn niet voor niets bannersbroker aan het onderzoeken.

      Het feit dat jij netjes betaald krijgt,is nog geen rechtsgeldig bewijs dat bannersbroker geen ponzi is.

      Subjectieve bewijsstukken gelden niet.Kom met algemene bewijsstukken.

      Dat er kantoren zijn heeft totaal niets te maken,met het feit of iets een ponzi is of niet.

      Jij hoort thuis in de bouw,en je hebt totaal geen verstand van online business.Vandaar ook dat je je inlaat met ponzi achtige structuren.

      Wat voor een opleiding heb je eigenlijk? Laat me raden lts zeker ahahhaha.Als er 1 verrot is ben jij het wel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      de groeten

     • 17

      @Rob Ik hoef niet met bewijzen te komen, en dat India onderzocht wordt is allang van de baan, jij zit maar met je onderzoek dit, onderzoek dat, jij hoort klok luiden maar je weet niet eens waar de klepel hangt. nog nooit iemand mee gemaakt zoals jij met zo’n laag bedenkelijk niveau. Zal me ook zeker niet verlagen op jouw niveau. bannersbroker is gestart vanaf 2010 en zal nog heel wat jaartjes bij komen, ik zou zeggen blijf lekker in die waan zitten, verdoe jij je tijd maar. Ondertussen verdien ik ze wel. and by the way de tijd dat jij nog in je stront luiers liep had ik al een natte rug van het werken

     • 18
     • 19

      @Peter je heb daar helemaal gelijk in. heb net zojuist de Q&A Webinar beluistert wouw dit wordt echt kicke…. ik heb besloten hier op deze blog geen tijd en energie meer te verspillen. ik wens jullie allemaal veel sterkte gegroet.

   • 20

    hi ron gelijk heb je man en jochem als jij er dan zo van overtuigd bent dat dit een ponzi scheme is wat denk je dan van heel het leven ????? (werk jij ?? betaal je belastingen?? btw?? ) alles is een piramidespel en ik ben van belgie heb al in verschillende systemen gezeten maar vind de regering de grootste ponzi die er is en op je werk zit je er toch ook midden in mss ben je een werkman boven jou zit de ploegbaas en daarboven de bediende en daaaaar boven de baas dus …………
    en altijd zijn er mensen die op zulke dingen positief en sommige negatief over zullen denken maar de negatieve zouden beter iedereen laten doen met wat ze willen en niet zo van die gezever vertellen meestal is dat uit jaloezie omdat zij via een of andere reden niet kunnen meedoen haha
    dus laat ons toch doen ik bemoei me toch ook niet met wat jij doet groetjes

  • 21

   hoi allenmaal, jammer dat het met het uitlachen en verwijzinge moet komen maargoed, hou het bij je zelf, maar waar ik wel wil op denderen is, is ga even na waarnee rhet een PONZI system word ten eerste de mensne die mee doen worden niet ik herhaal NIET betaalt door je affeliets, nog beter is JE KAN DIT IN JE EENTJE DOEN herhaal IN JE EENTJE dus, erg gezellig in je eentje een piramide spel spelen:D, en daarbij word er gewerkt met een PRODUCT dus hoeeee kan het een ponzi scam zijn, ik snap je consurn JOCHEM EN DE REST MAAR FF EERLIJK WIL JULIE WEL ZEGGEN, LIFE is a risk okay, en wil der tegen de rest di edit leest okay, stel het is een scam je STEL ik herhaal en duidelijk STEL!!! (ik zeg hier bij niet dat het zo is) wat raak je kwijt 1 malig je inleg meer niet zo als je echt zo bang bent dat het een scam is hall nu aleen je inleg er uit en voor de rest hoef je nergens bang voor te zijn.. danklje wel wle leuk zo blog

   en ps RON ik snap echt je enthosjast me enzo maar hou het respectvol (geen aanval na jou) maar als hun zo willen denken mag dat is hun goed recht 🙂 en ron we zpreken elkaar wel op de bahamas 😉

   sorry als ik woorden fout typ ik typ hoe ik het hoor hihi

 8. 23

  Hoi Jochem,

  Een duidelijk en goed artikel heb je geschreven. Zelf doe ik ook mee aan Bannersbroker en tot nu toe tevreden. Nog geen geld ontvangen, maar ik zit nu op een punt dat ik er geen geld meer in hoef te steken en wel elke maand iets overhoud. Kortom binnenkort een uitbetaling aanvragen en kijken of die er komt.

  Zelf blog ik ook regelmatig over Bannersbroker op mijn website. Door jouw artikel heb ik net een artikel geschreven met daarin een link naar jouw artikel. Dit omdat je namelijk goede punten hebt en de tip van het wachtwoord veranderen is een goede. Dit heb ik ook opgenomen in het artikel. http://www.passiefinkomenvergaren.nl/bannersbroker-piramidespel-of-niet/

  Ik zal de reacties, en jouw blog, blijven volgen.

  Groeten Sytze

 9. 24

  Hallo Jochem,

  Ook ik doe, samen met mijn collega’s Daan, Sytse en Remon, “investeren” in High Yield investerings programma’s als Banners Broker. Er zijn werkelijk duizenden van deze programma’s op het internet te vinden. Banners Broker is wel één van de grootste van het afgelopen jaar.

  Een tijdje geleden heb ik (ook) een kritisch artikel geschreven over Banners Broker: http://www.slimgeldverdienen.nl/banners-broker-wat-is-waarheid/ Het enige verschil met jouw artikel is dat ik wel deelnemer ben en dus weet waar ik over praat. Jouw artikel is – no offence trouwens – gewoon de vertaling van het artikel op Finchsells.

  Ponzi of niet, investeren in online High Yield programma’s brengt altijd het risico met zich mee dat je je inleg kwijt raakt. Als je weet wat je aan het doen bent, is dat risico beheersbaar. Dit kan door enkele simpele regels strikt na te leven, zoals inleg spreiden en niet te veel geld inleggen.

  Groet Joeri

  • 25

   Ik snap niet dat je dit ‘investeren’ durft te noemen. Dit is gokken en dan nog met slechtere odds dan in het casino. (voornamelijk voor degenen aan wie je het doorverkoopt) Daarbij is het wel makkelijk praten met al die succesverhalen als je draait op referrals puur via jouw eigen blog(s), al die bezoekers van jouw blog die erin trappen beseffen niet dat jij eraan verdient ‘juist’ door het blog / vele referals. Althans verdient.. Met belasting op basis van wat er open staat en daadwerkelijke uitbetalingen erbij is het geen pretje. Maarja dat is waarschijnlijk te braaf voor dit vreemde -inponzischemesinvesteren- niche.

   Ik verbaas me er nu eigenlijk meer en meer over hoe mensen doodleuk willen investeren in oplichters / bewezen ponzi schemes in de hoop dat ze maar meer uitbetalen dan de investering…. Wat zijn Nederlanders toch een naïef volk.

   • 26

    Investeren staat niet voor niets tussen aanhalingstekens. Het is inderdaad gokken. Net als in het casino (waarom slechtere odds? In het casino verlies je altijd!), net als beleggen, net als handel in valuta (forex). Allemaal gokken.

    Ik publiceer op mijn blog alleen maar de waarheid. Ja, ik heb succes met Banners Broker. En met mij vele anderen. Maar ik schrijf ook op mijn blog dat ik het nu niet meer verantwoord vindt om op dit moment nog in te stappen. Ik ben van mening dat BB ondertussen over zijn hoogtepunt is en het daarom onzeker is of je je geld nog terug kunt verdienen als je je nu aanmeldt. Dus niet alleen succesverhalen! Daarnaast heb ik veel contact met mijn referrals per mail en per nieuwsbrief, waarin ik nog eerder waarschuw als ik vind dat dat nodig is. Ik heb er veel méér belang bij – voor mijzelf en voor mijn referrals – om eerlijk zijn, dan om alles mooier voorstellen dan het is.

    En ja, ik hou mijn inkomsten e.d. gewoon netjes bij voor de belastingdienst. Dit soort zaken vallen in box 3, dus de eerste ca. 21.000 aan waarde is belastingvrij, daarboven 30% van 4%. Dat valt dus wel mee.

    By the way, Banners Broker is geen bewezen ponzi schema. Het vermoeden is er dat het een ponzi is, maar bewijs is er niet. Maar er is ook geen bewijs dat het géén ponzi is.

 10. 27

  Overigens wel legendarisch dat jullie dit met zijn 4en doen.. Dat vind ik echt weer zo waanzinnige cool vanuit mijn ondernemers mindset. Op die manier, met jullie blogs gecombineerd.. Goed erboven op zitten, risico’s delen, goed op de hoogte blijven van wanneer ze klappen. Proberen direct contact te leggen met de oprichters, soort van ambassadeurs worden in ruil voor snellere uitbetalingen en een direct lijntje met de support en goede vergoedingen.

  • 28

   Beetje jammer deze reactie Jochem.

   Ik heb ook veel contact met mensen die “normale” internet marketing en afiliate marketing doen, simpelweg omdat ik daar ook mee bezig ben.

   Ik neem aan dat ook jij met mensen uit de affiliate wereld contact hebt omdat je zelf in het wereldje zit toch?

   Wat ik doe staat verder los van waar alle andere jongens mee bezig zijn, en dat we elkaar “kennen” komt puur uit het feit dat we een blog hebben met nagenoeg dezelfde inhoud.

   Maar anyway, dit wordt een nutteloze discussie zonder eind, en we gaan het allemaal wel zien.

   • 29

    ” samen met mijn collega’s Daan, Sytse en Remon, ”

    Ik zag dit als euhmm: Collega’s, dus je kan mij hier wel op aanspreken maar zo werd dit aangegeven.

    Ik noem mijn concurrenten (of vakgenoten of medebloggers) niet collega’s =)

    • 30

     Ok, duidelijk.

     Ik zie andere mensen die over hetzelfde onderwerp bloggen niet als concurrenten. Het is geen competitie. We zijn allemaal op zoek naar hetzelfde. Vandaar de term collega’s.

  • 31

   Proberen direct contact te leggen met de oprichters, soort van ambassadeurs worden in ruil voor snellere uitbetalingen en een direct lijntje met de support en goede vergoedingen.

   Jochem, deze bewering is echt onzin.

   Verder ken ik de andere jongens alleen vanwege hun websites. Dus niks gecombineerd.

  • 32

   Ik heb los van enkele e-mails geen contact met Joeri en Remon. Zoals ze al zeiden; we hebben dezelfde interesse en van elkaar leer je het meest. Opnieuw het wiel uitvinden is niet nodig.

   Wat betreft contact hebben met bannersbroker… Jammer dat je het zegt. Daardoor verlies je in mijn ogen de credit die je had opgebouwd met het artikel. Je vult namelijk dingen in zonder het te controleren of te vragen, terwijl we alledrie gereageerd hebben en jij dus onze gegevens hebt.

   We hebben onze blogs totaal niet gecombineerd. Sterker nog ik kan rustig zeggen ik als laatst ben toegetreden tot het beheren van een website en de minste volgers heb. Zij zouden er dus geen voordeel aan hebben om met mij samen te werken.

   Hierbij ga ik het laten. Zoals anderen al zeiden; we hebben een andere visie op deze dingen. Daar is niets mis mee.

  • 35

   Ha Jochem

   Ook ik vond dat ik hier op moest reageren, vind het jammer op in zoon daglicht te worden gezet. Voordat ik ben begonnen met mijn eigen site (overgens veel later dan mijn colega’s) kende ik de overige bloggers niet eens had ze ook nog nooit gesproken. Doordat ik er actief mee ben is dit er later in gegroeid en ben ook erg blij met deze contacten. Ja ik zit er boven op maar niet voor mijn colega’s alleen, dit voor mij zelf de bezoekers en andere die geinterreseerd zijn om hier verhalen of informatie over te vinden. Vergeleken met de boven genoemde colega’s ben ik nog een groentje en kom pas net kijken in deze wereld, lochies toch dat ik ook naar andere kijk en vragen stel of heb ik dat mis?
   In iedergeval zijn we beide bloggers en delen informatie en dat blijven we doen goed of slecht.

   Tot snel weer
   Mvg Daan

   • 36

    Daan,

    Vroeger op de HES, werd je doodgegooid met wetgeving, econimie, ethiek in de verkoop en dergelijke zeer vermoeiende leerstof, maar wel noodzakelijk.

    Een vraag aan jou, voldoet jou website aan de Nederlandse wetgeving en ben je er van bewust als je een ondeugelijk product verkoopt dat de koper, jou voor de rechter kan dagen (Civiel rechtelijk)?

    Bannersbooker is niet de enige aanbieder van (m.i.) piramide spellen, ook ProfitClicking en Fast Cash Mega hebben dezelfde (priamide) kenmerken.

 11. 37
 12. 38

  Bij het verkopen van een piramide systeem behoort ook het psychologisch beïnvloeden van de deelnemers, ze geloven er heilig in. Ze hebben tal van presentaties en succesverhalen gehoord van de piramide eigenaar. De sky is the limit. En vervolgens is dit de waarheid…..

  Wat je stelt in je verhaal klopt, de geldstromen zijn niet transparant. De kernvraag is hoe komen de “banner brokers” aan het geld wat zij uitkeren aan hun leden. Ze keren hoge winst percentages uit. In 6 maanden tijd 70% winst!!! Deze vraag kan simpel beantwoord worden, doordat de piramide zich in stand door leden te blijven werven. Dit is geen aanname maar een feit!

  Echter dit stopt een keer. In Albanië was dit ook het geval, nieuwe leden waren niet voorradig, met als gevolg dat het land failliet ging.

  Om het e.a. goed te begrijpen is enige kennis van de werking van de economie nodig. Bijvoorbeeld de totale hoeveelheid geld in een “lokale” economie en transformatie van geld.

  Vroeg of laat gaat het fout.

  Echter we kunnen ook van elkaar leren en “banner brokers” is pas schuldig als deze door een rechtbank is veroordeeld. Misschien zien ik en jij het wel helemaal fout en is “banner brokers” het systeem om passief inkomen te verdienen. Het financieringstekort wordt binnen een jaar teruggedrongen en we eindigen met een overschot op de betalingsbalans.

 13. 39

  Auteur van deze Blog leeft van om concurrentie zwart maken en andere programma waar hij zelf in zit te promoten Meneer J.Vroom wilt u andere benadelen wees eerst vlekkeloos! Het is alles op Google te vinden! In uw post heeft u gestolen foto’s geplaatst zonder auteursnaam te vermelden!!!! Voor mij uw OPINIES ZIJN NIET GELOOFWAARDIG HELAAS

 14. 41

  Ben ook ingestapt, echter mijn voorganger schiet het geld voor, maar wil het bedrag terug hebben als ik kan cashen, voor mijn vriendin wil hij hetzelfde doen. Wat dat betreft gelooft hij er heilig in ( afgestudeerde econoom) en ben ik zeer benieuwd hoe het zal gaan. Mijn account ( e wallet ) ziet er goed uit, snel veel winst in 2 weken…zelf wordt ik pas enthousiast als ik daadwerkelijk kan pinnen zijn geld terug kan geven ( en ik m’n winst kan verteren) De meetings en uitleg van bb die ik heb meegemaakt zijn vrij duidelijk met veel kleine bedragen die snel groeien ( althans op het scherm) en de sfeer is gemoedelijk, lijkt allemaal eerlijk. Ik hou u op de hoogte ok ?

 15. 43
 16. 44

  Hallo Allemaal,

  Ook ik heb geld geinvesteerd in bannersbroker.Een bedrag van ongeveer 600 euro.Bannersbroker is als zodanig hiyp investment/doubler begonnen.Nu proberen ze er een echt advertising business van te maken.Helaas denk ik dat ze te weinig kennis en inzicht hebben om dit tot een echt succes te maken.Als je kijkt naar hun product dan valt het op,dat het webruimte is die totaal geen traffic genereerd.De vraag is ook,hoe ze zoveel cash genereren met de zogenaamde blind network.Het feit dat er zoveel achterlijke mensen zijn die erin stappen inclusief ik,heeft vooral te maken met het feit,dat je er wel degelijk geld mee kunt verdienen.In mijn geval,is het toch iets van uitproberen en kijken wat het oplevert.Helaas zijn er ook mensen die er de dupe van worden.Daar zal ik wel bij horen want het heeft mij nog geen cent opgeleverd en uitbetalingen zijn nog steeds niet vewerkt.

  Ik adviseer mensen niet in dit soort businessen te stappen.Allesbehalve als je een risk taker bent en van een gokje houdt.

  Het feit dat mensen er veel geld mee verdienen heeft te maken dat ze mensen in het systeem recruiten en daardoor veel geld genereren.Dit zijn voornamelijk netwerk marketeers,die zeer bedreven zijn in het binnenhalen van leads/affiliates.Dit zijn ook de mensen,die het systeem ter aller tijde verdedigen en overal positief op het web adverteren. Valt het systeem om,dan hoppen ze vrolijk verder naar de volgende ponzi achtige systeem.

  Ik adviseer mensen heel erg uit te kijken voor dit soort mensen omdat ze vaak leugens verspreiden om jouw geld uit je portemonee te trekken.

  Het zijn die mensen die seminars organiseren,bijeenkomsten,en jouw vertellen dat je er geld mee kan verdienen terwijl in feite deze mensen zijn die het meeste verdienen en bij elke investering die jij doet,verdienen hun hun commissies.

  Het beste is,om deze business te laten screenen door het AFM.Die kunnen als autoriteit dwingen om hun business bloot te leggen en wellicht sancties opleggen.Ook aan die specifieke personen die in Nederland op grote schaal deze business promoten.De zogenaamde upliners/ multi level marketeers/internet marketeers.Ook die horen sancties te krijgen want die berokkenen veel schade bij mensen.

  Ik hoop zelf wat geld terug te krijgen,en stop ik met bannersbroker.

  Conclusie waardeloze programma ook al zal je er wat mee verdienen

  groet Rob

  • 45

   Rob zeg ook even erbij dat je gestopt bent met bannersbroker vanwege het feit dat je een borderline patient bent, en niet tegen kon dat de betalingen niet structueel waren, dat je daar gek van werd

 17. 48

  Het valt me tegen dat in de comments betrokkenen een podium krijgen om dit fenomeen te rechtvaardigen. Het leven is 1 grote gok, hoort erbij. Naar mijn mening zijn zij medeplichtig aan een criminele activiteit en spreken hier alleen uit eigenbelang, nog meer mensen deze criminele activiteit in lokken.

  Als je weet dat (:
  – dit fenomeen geen intrinsieke waarde creeert, en
  – geld alleen verdiend kan worden door nieuwe instappers en
  – dat de klap vroeg of laat zeker gaat komen en
  – dat hoe later je instapt hoe groter de kans is dat je gedupeerd raakt.

  en je werkt dan nog steeds mee aan het binnenhalen van nieuwe instappers, dan ben je medeplichtig aan de misdaden die de oprichters begaan zijn.

  Enige tip; als je moraal dan toch al zo laag is, begin dan zelf zo’n ponzi-scheme, dan verdien je tenminste nog goed aan je misdaad.

  Ik ben een internet marketeer en ik heb een klant niet kunnen behoeden hierin te stappen. Naar mijn mening zijn alle mensen in deze discussie op de hoogte van de ware aard van bannersbroker. Alle mensen in deze discussie die zelf mensen werven voor bannersbroker riskeren daarmee juridische consequenties.

  • 49

   Hoi Leon,

   Je doet net,alsof alle mensen die ingestapt zijn criminelen zijn.Beetje kort door de bocht vind je niet.

   Het is van te voren nooit echt te weten,of je in een ponzi stapt of niet.

   Mensen die in een bedrijf zoals bannersbroker stappen zijn.Oude mensen,bejaarden,huisvrouwen,mensen die ter goeder trouw een investering plaatsen.

   als jij bovenstaande doelgroep als zodanig crimineel bestempeld,dan moet je toch eens diep in jezelf gaan afvragen wat een crimineel nou werkelijk is.

   Bij alle ponzi systemen,zitten er eenmaal nou ook slachtoffers.Mensen die dus niets te verwijten vallen en dus hun geld kwijtraken aan systemen zoals bannersbroker.

   De criminelen zijn de mensen,die vanuit de top structureel meedoen om op grote schaal,mensen op te lichten en die meestal ook de miljoenen binnenslepen.Die kan je terecht crimineel noemen.

   Maar dat je iedereen over 1 kam scheert is zeer onterecht en zelfs dom.

   Als jou redenering waar zou zijn,dan zouden alle financiele autoriteiten zoals het AFM,De amerikaanse SEC alle mensen arresteren die in zo een systeem zitten.

   Op het moment dat zo een syteem wordt aangepakt wordt meestal alleen de toplaag van de business aangepakt omdat dat de initiators zijn en de mensen die later zijn ingestapt zijn meestal de slachtoffers.Vandaar ook dat er claw back procedures opgestart worden om zodoende het geld voor de slachtoffers terug te halen.

   Nogmaals,je moet niet zomaar mensen gaan beschuldigen.Doe je dat wel,dan ben je zelf een crimineel.Waarschijnlijk licht je zelf mensen op met je internet marketing onderneming.

 18. 50

  Hoi Leon,

  Jij bent vrij in jouw mening, maar ik vind het ver gaan om mij, en anderen, te beschuldigen van medeplichtigheid.

  Ik weet dat er veel mensen zijn die altijd kanttekeningen plaatsen bij online geld verdienen. Je moet nooit geld ergens instoppen dat je niet kan missen. De kans is er namelijk dat je het nooit terug ziet.

  Mensen zijn neem ik aan niet dom en zullen niet zo maar ergens geld in investeren. Ik waarschuw ze voor de eventuele risico’s en ook bij negatieve dingen wordt dat gemeld aan die mensen.

  Daarnaast is het zo dat als een bedrijf net begint er lang niet alles bekend is over een bedrijf. Vaak komt pas later boven water of een bedrijf betrouwbaar is of niet. Zo lang er niets negatiefs te vinden is op het internet dan is er geen aanleiding om aan te nemen dat het een bedrijf is dat niet te vertrouwen is.

  Groeten

 19. 51

  Wat een heerlijk lul verhaal Ik raad je aan eerst eens mee te doen met BB en dan met echte feiten op tafel te komen wij doen met 10 bekenden al meer dan een jaar mee en de meeste pinnen er elke week geld van af ( dit hebben wij gefilmd). Ze hebben al minimaal 20 keer meer er afgehaald dan dat ze gestort hebben. Mijn advies in deze is doe je huiswerk een beetje beter ik zelf heb meer vertrouwen in bannersbroker dan in een bank Ik heb net als mijn vrienden de inleg er al lang uit dus verliessen is voor ons niet meer mogelijk

  • 52
   • 53

    Hey Wijnen,

    volgens mij moet jij je huiswerk beter doen.Dat jouw team geld weet te pinnen op basis van hun investering geldt nog niet voor andere affiliates.

    Bannersbroker betaald selectief uit.Niet alle mensen krijgen betaald.Pending withdrawals van meerdere maanden.Accounts die worden gesloten en nu ook zijn er genoeg mensen die nog steeds geen betaling hebben ontvangen.

    het syteem werkt zolang er nieuw geld binnenkomt.Vandaar ook dat de withdrawals niet instant de deur uitgaan,en dat er met de panels gerommeld wordt is ook algemeen bekend.

    Ik denk dat je jouw ervaring als zodanig waarheid verkondigt om andere mensen in te laten schrijven.

    Dus wat jij doet is zodanig strafbaar.Je recruit mensen in een ponzi systeem.

    wist je dat er diverse klachten binnen zijn gekomen bij het AFM.

    Ik hoop dat het AFM een onderzoek gaat instellen en de promoters en resellers gaan aanpakken en beboeten.

    Dat jij hier reageert dat alles een hoop gelul is,zou ik zeggen datgene wat jij doet is een hoop gelul,en dat je met een ponzi syteem werkt moet nou toch weleens binnengedrongen zijn in je inactieve hersenen.

    Hoop dat jij een brief binnenkrijgt van het AFM.Wellicht wordt je dan wel wakker.

    Weltrusten Wijnen

 20. 54

  Wijnen: Jouw opbrengst is de inleg van de mensen na jou.

  Vraag de slachtoffers van Bernard Madoff maar eens hoe dat afloopt..

  Luister, ik wil geen troll zijn maar de mensen die uiteindelijk de winsten van de winnaars betaald hebben zijn allemaal verliezers.

  In goed ondernemerschap zijn beide partijen winnaars als de zaken voorbij zijn; zowel de betaler als de ontvanger.

 21. 55

  Sybje; online geld verdienen is net als offline geld verdienen: help iemand en vraag er geld voor. Het mooie van internet is dat als je je hulp handig verpakt je heel snel heel veel mensen tegelijk kan helpen. En dan kan je in korte tijd waanzinnig veel geld verdienen (wel meestal pas na een paar jaar trial and error). Ik geloof daar in, het is mind blowing, legaal en moreel helemaal ok.

  Hier is de waarde die verhandeld wordt (traffic):
  1. bijzaak (het gaat om het MLM systeem)
  2. van zwaar inferieure kwaliteit (wees eerlijk..)

  En als je die waarde weglaat blijft er niets meer over dan een pozzi scheme..

  • 56

   Hoi Leon,

   Ik ben het met je eens dat het momenteel alles behalve stabiel overkomt.

   Op mijn weblog verpak ik het dus niet mooi. Ik ben eerlijk en ook dat het momenteel niet lekker loopt. Ik vind het prima els mensen meedoen, maar dan wel met geld dat ze kunnen missen. Momenteel adviseer ik mensen ook niet om in te stappen, met name omdat er te veel vaagheden zijn.

   Ik ben het met je eens dat mensen die de schijn ophouden en blijven promoten voor eigen belang fout handelen. Bij zulke dingen moet je altijd een zo compleet mogelijk beeld zien te creeeren.

 22. 57

  de ene Rob is de andere niet 🙂

  Niet iedere deelnemer is een crimineel. Alleen die mensen die doorkrijgen wat er gebeurt en toch doorgaan met werven.

  Dit is geen persoonlijke aanval, maar mijn oprechte mening..

 23. 58

  Hoi Leon,

  Dat ben ik helemaal met je eens Leon.

  Als mensen doorgaan met werven terwijl ze weten of hadden kunnen weten dat ze te maken hebben met een ponzi,zijn wat mij betreft strafbaar bezig.

  Ik heb gelukkig nooit iemand gewerft omdat ik mij primair bezighoud met alleen investeren,maar toen ik begon te begrijpen,dat er heel veel haken en ogen aan het bedrijf bannersbroker,heb ik mijn account per direct laten sluiten.

  Ik ben mijn investering van ruim 600 euro kwijtgeraakt,maar ben ik wel blij dat ik van bannersbroker af ben.

  Het is 1 en al vaagheden,en ze zijn 100% een ponzi.

  Zo en zo,al zou het geen ponzi zijn,volgens sommigen dan moeten ze 100% transparant zijn en kunnnen aangeven hoe ze hun geld verdienen.

  Zeker in Nederland. AFM is trouwens op de hoogte van bannersbroker,aangezien er meerdere mensen aangifte hebben gedaan van oplichting en ponzi achtige activiteiten.

  Ik ben benieuwd wat het AFM gaat doen.

  Groet Rob

 24. 59

  Hey Leon

  Hierbij speciaal voor jou het echte verhaal hoe het programma draait uit eerste hand.
  alwaysmakingcash com/bannersbroker-scam-of-geniaal/

  Lekker dat jij iedereen een crimineel noemt die aan BB meedoet. En daar van zegt dat je ze op wil sluiten. Dit getuigt van een weergave van je superieur denkwerk. Als je iemand ten gronde wil leggen kom dan met echte bewijzen Als jou iemand verteld dat hij zijn geld is verloren met BB vertel er dan bij hoe dat gegaan is. Wij kennen meer dan 200 personen die bij BB zitten die allemaal geen problemen hebben. En mijn mening is voordat je een bedrijf ten gronden wil richten zonder daarvoor een echt bewijs te hebben dien je zelf opgesloten te worden.

  • 60

   Hey Wijnen,

   De bewijslast ligt bij bannersbroker zelf.En aangezien ze het niet kunnen leveren,is er wel duidelijk sprake van een ponzi.Volgens mij heb jij totaal geen idee wat een ponzi nou werkelijk is.Ook het feit dat je 200 mensen kent die geen problemen ondervinden,geeft al aan dat je werkelijk totaal geen idee hebt van hoe bannersbroker daadwerkelijk zijn geld verdient en wat een ponzi is.

   Om het je even te leren.1 belangrijke characteristiek van een ponzi is,dat er selectief betaald wordt.Degene die wel betaald krijgen gaan positief promoten,wat jij nu ook doet,en degene die niet uitbetaald krijgen zijn het slachtoffer.

   Het artikel is een leuk verhaal,maar geeft geen bewijs,waar de inkomsten daadwerkelijk vandaan komen,en het is gewoon een goedkoop verhaaltje om je eigen investering goed te praten.

   Als een bedrijf,solide en goed gefundeerd is,dan kan niemand het bedrijf ten gronde richten.Uit jouw redenatie komt duidelijk naar voren,dat je er al vanuit gaat dat het bedrijfsmodel niet echt van betrouwbare aard is.

   Want je kan alleen een bedrijf ten gronde richten als er daadwerkelijk iets niet pluis is.

   Trouwens,als bannersbroker claimt legaal te zijn en een echt product,vertegenwoordigd dan hoeven ze toch niet bang te zijn,als ze onderzocht gaan worden door bijvoorbeeld het AFM.In Nederland geldt nou eenmaal dat een product en of dienst 100% transparant moet zijn en als dat niet zo is,dan moeten ze het product aanpassen zodat het wel 100% transparant.

   Als jouw redenering klopt dan hoef je toch niet bang te zijn voor een onderzoek.Je geeft toch al aan,dat alles te verklaren is en met bewijzen onderbouwt.

   Dus de bewijslast ligt toch echt bij bannersbroker zelf en bij de mensen die het promoten in Nederland.

   Als bannersbroker het niet kan bewijzen en onderbouwen,dan overtreden ze de wetgeving wat betreft het verkopen van financiele instrumenten en kunnen ze daarvoor beboet worden.Betekent nog niet dat je crimineel bent,maar heb je wel de regels overtreden wat betreft het aanbieden van financiele producten en investeringsobjecten.

   Maar mijn vermoeden is,dat bannersbroker niets kan bewijzen en ook niet onderbouwen dat ze een legitiem product hebben,vandaar dat je overal mensen zoals jij met lege redeneringen komt om iets te verdedigen wat op omvallen staat.

   Nogmaals de bewijslast ligt bij bannersbroker en ik raad je aan om te googlen over wat een ponzi systeem nou precies inhoud,zodat je wellicht met je inactieve brein,een wake up call krijgt.

   Succes

 25. 61
  • 62

   Wijnen,

   Een beetje naïef ben je wel. Omdat Al Baker (who de F is Al Baker?) een mooi stuk over BB heeft geschreven, is BB ineens een legitieme business? Kom eens met wat meer bewijzen. Waar zijn de advertenties bijvoorbeeld?

   Ik heb ook een paar artikelen over mijn visie op BB op mijn website gepubliceerd. Precies tegenovergesteld aan dat verhaal waarvan jij de link publiceerde. Wie heeft er nou gelijk?

   Ja, ik ben deelnemer van BB. Ja, ik heb mensen onder mij. Deze mensen heb ik echter niet “gerecruteerd” maar zij hebben zich zelf vrijwillig aangemeld. Ik heb ze tijdig op de hoogte gesteld (vanaf begin oktober) van mijn visie op BB en geadviseerd om z.s.m. zo veel mogelijk geld op te nemen. Sinds half november kun je je niet meer via mijn website aanmelden bij BB. Dit om “onwetenden” te beschermen. It’s better to be safe than sorry.

   • 63

    Hoi Joeri,

    Helemaal met je eens.Wijnen komt naief over en ik heb sterk de indruk dat hij geen ervaring hebt met online business,en of de hiyp world en wat ponzi systemen zijn.

    De realiteit van vandaag de dag is,dat er ontzettend veel via het internet opgelicht wordt.Het is namelijk via het web heel makelijk je te profileren als bedrijf en of persoon die beweert legale producten en of diensten aan te bieden.

    Dat wij onze vraagtekens zetten,bij bijvoorbeeld bannersbroker is niets meer dan natuurlijk en logisch.

    80% van de aangeboden business of programmas blijken achteraf allemaal een ponzi georienteerde business te zijn.

    Ook de autoriteiten zoals de politie,het AFM,en of de fraude helpdesk bevestigen de structurele oplichtingspraktijken op het web en waarschuwen mensen er dan ook voor.

    Ik vind het van gezond verstand dat wij,heel kritisch kijken naar bijvoorbeeld bannersbroker.Zeker omdat bb,zich online profileert mag je wel van hun eisen volledige transparantie te bieden van hun producten en diensten.

    Dat ze daar tot nu toe geen gehoor aan geven,geeft toch weer aan,dat ze zich willen nestelen in hun geheimhouding wat totaal in strijd is als je online je bedrijf wil vestigen.

    Zeker omdat je online opereert moet het product en of dienst 100$ transparant zijn.

    wat is het product? Hoe genereert het product zijn inkomsten? Welke websites,ruimtes,en bannersimpressies,biedt het netwerk aan en welke statistieken kunnen er overlegd worden ten einde te beoordelen hoeveel traffic en de daaruit verkregen inkomsten gegenereerd worden?

    Omdat het hier gaat om investeringen behoort de investeerder volledig inzicht te krijgen waarin hij of zij investeert.Doet het bedrijf dat niet om wat voor reden dan ook,dan is het logisch dat mensen hun vraagtekens erbij zetten.

    En daarnaast omdat we te maken hebben met voornamelijk een online bedrijf,moet je als bedrijf als je een goede reputatie wilt hebben volledige openheid geven ten aanzien van je product en of dienst.

    Het is triest dat mensen,met goedkope verhalen andere mensen trachten te overtuigen van het legitieme van hun business en dit alleen doen om uiteindelijk hun eigen investering veilig te stellen.

    Als je echt eerlijk bent van persoon en diep in de business duikt dan moet je toch weten dat vele zaken niet echt pluis zijn.

    Zeker mensen die al de nodige ervaring hebben met de hiyp world en hoe deze functioneert,hebben al gauw door dat bannersbroker zich wel heel overeenkomstig gedraagt net zoals vele hiyp programmas en online businessen die pretenderen een echte business te zijn. Achteraf beoordeelt zie je dan ook dat ze omvallen en dat vele mensen de dupe zijn en hun geld verloren hebben.

    Dit zijn de mensen die wij dan moeten beschermen.

    groetjes

 26. 64

  Hallo Joeri

  Je moet er altijd rekening mee houden dat het fout kan gaan maar als je 900 euro investeert en je haalt er 900 af.Hoe kun je in hemelsnaam dan nog worden opgelicht.
  Risico loop je altijd Als je een bedrijf opstart dat in mijn geval. Ik investeerde meer dan 1000000 in een nieuw bouwsysteem. Op het moment dat we op de markt kwamen storten de hele huizen markt in. Nu zeg ik toch ook niet dat ik ben opgelicht. Maar ik ben helaas wel mijn geld kwijt Investeren is risico nemen ik vertel iedereen dat dat gevaar altijd bestaat ook bij BB en de gene die ik bij BB heb ingebracht wilden dat zelf

  • 65

   Volgens mij ging het niet over risico, maar of Banners Broker een ponzi danwel een legitiem bedrijf is.

   In mijn ogen (en in die van vele anderen) is Banners Broker wel degelijk een ponzi. Een eigenschap van een ponzi is dat zo’n programma nooit in staat kan zijn om alle deelnemers hun volledige inleg + winst terug te betalen. Omdat er geen product is waarmee geld verdiend wordt.

   Als je te laat instapt in een ponzi (door bijvoorbeeld onwetendheid, of door mensen die beweren dat het een legitieme business is) heb je geen kans meer om je inleg terug te verdienen.

   Als jij bewijzen hebt dat BB wel andere inkomsten heeft dan uit de inleg van deelnemers, dan verneem ik dat graag. Ik zal er dan meteen een artikel aan wijden op mijn site.

 27. 66

  Hey Wijnen,

  Kom eens met echte bewijzen.Cijfers en statistieken waaruit blijkt,hoe inkomsten verkregen worden,door middel van het brokers concept van bb.

  Verkoop je een product dan heeft de consument alle recht op transparantie van het product zeker als het gaat om investeringen.Kan jij die transparantie geven en of goed gefundeerde bewijzen overleggen waaruit blijkt dat de inkomsten verkegen worden door verhuur van webruimtes en banner impressies.

  Het praten over een blind network,over google,en goochelen met grote namen geeft totaal geen echt inzicht of geeft een bewijslast over hoe bannersbroker zijn geld verdient.?

  als jij mensen recruit,in Nederland,wat betreft bannersbroker en jij kan niet bewijzen hoe het product zijn rendementen behaald of omzetten,dan ben je in de visie van het AFM niet goed bezig.

  Je kan hiervoor verantwoordelijk gesteld worden.

  Het feit dat mensen speculeren en of blogs schrijven over het bedrijfsmodel van bb komt,omdat ze niet transparant zijn,niet betrouwbaar zijn als bedrijf,en ook sommige mensen niet uitbetalen.
  Dat jij wel uitbetaald krijgt geeft nog geen bewijs dat het een goed bedrijf is.

  Als bannersbroker alle speculatie wil weerleggen zullen ze toch echt met een echte inzage moeten komen wat betreft hun inkomsten.

  Maar mijn intuitie en vermoeden wijzen uit,dat ze dat niet kunnen omdat ze geen product hebben.Namelijk de affiliates worden betaald vanuit affiliate funds en niet uit verkregen inkomsten van het netwerk van websites.

  In plaats dat je weer met een reactie gaat komen,op bovenstaande artikelen kom eens met echte bewijzen.

 28. 67

  Wijnen,

  Met alle respect de opmerking “Ik investeerde meer dan 1.000.000 in een nieuw bouwsysteem.” maakt jou voor mij totaal niet geloofwaardig.

  Even een opmerking, centrale banken kunnen geld creeren en firma als BB kan dit niet. De geld hoeveelheid in een economie neemt niet toe, behalve als de centrale bank daar toestemming voor geeft.

  Een bedrijf dat een ponzischema gebruikt, zal geen gelden scheppen, maar een schuld veroorzaken. In jou online overzicht zul wel geld zien, dit is mikey mouse money, geld zonder enige waarde. Een ponzi schema betaald de top vand e piramide uit. Als het moeilijker wordt om uit te betalen, betalen ze later of niet uit.

 29. 68

  Ik had deze reactie van jou al verwacht. Ik probeerde heel netjes te zeggen dat je weinig kennis hebt van zaken. Je geeft in je berichten aan dat jij 2000% winst hebt met BB. (Jou tekst “Ze hebben al minimaal 20 keer meer er afgehaald dan dat ze gestort hebben”.)

  Als je een verstand zou hebben van de werking van de economie weet je, dat een bedrijf dan enorme winsten moet maken om jou uit te betalen. (Zelfs in het boek van Heertje staat het).

  Je noemt bedragen op die je niet kan bewijzen of onderbouwen.

  Ik daag je uit om het e.a te bewijzen………….

 30. 69
 31. 70

  Hallo ik heb alleen maar een vraag heb je meer van die piramidespelletjes, want als Banners een piramidespel is kan ik zeggen dat ik heel blij ben met Banners. heb 55$ geïnvesteerd en heb al 5.400 eruit gehaald. Ben nu bezig een vakantiehuis aan het bouwen dus meer van van die verdienspelletjes zou goed van pas zijn.
  groetjes

 32. 71

  wat maakt het ook uit iedereen doet wat hij wilt.geloof je er niet in doe je het toch gewoon niet. Moet je dan schrijven dat je het slecht vind vraag ik me dan af. Ik doe het nu 7maanden en ben tevreden. Als het niks woord heb ik men investering toch al terug 😉

 33. 73

  Hi Jochem,

  Firstly let me say this a very informative article.

  My only question is; I have some very close friends that are involved with banners broker and they are actually making a fantastic income through BB.

  I know there are a lot of people out there saying that it’s monopoly money as they never see any of the money that they are making but, all of the people i know that are involved, withdraw money on a monthly basis…

  I have certainly been thinking about getting involved with BB. Only because I’ve seen just how well they are doing.

  I’m going to do my due diligence and check it out more closely!

  Thank you

  Andrew Middleton.

 34. 74

  Mense wat een slap verhaal.
  Plaken en knippen dat is oplichting!

  Ik heb nu 45.000 euro uitbetaald gekregen!
  Ik ben geen banners broker maar inversteerder!
  Inleg 1 jaar geleden 600 eurotjes!

  Dus de lulletjes ouwehoeren hier maar wat!
  O nee plakken en knippen sorry!
  Ik heb nog geen negetieve verhalen gezien van mensen die wel mee doen!
  Ja een paar, maar die hebben zich niet aan de regels van bb gehouden!

 35. 75

  er werd op de website gezegt dat er mainteance was en 3 pm word het onderhoud waarschijnlijk opgeheven en nu krijg je db error connection fail Als je op je account wilt aanmelden. Maar Als je op registreer drukt Dan krijg je het niet. mag Ik daar een verklaring voor?

 36. 78

  Kijk dat bedoel ik nu!
  Negatief je doet maar!

  Ik werk al 4 jaar niet meer voor een klote baas ik werken en hij verdiend over MIJN rug! NEE DAKJE MAAR DAT NOOIT MEER!!

  Ik verdien nu 4 keer zo vaal en ben inmiddels niet meer financieel afhankelijk, bataal netjes belasting!

  Kijk er zijn mensen die niet het eerlijke verhaal vertelen over bb!
  Het is NIET snel geld verdienen Jochem!

  Ik vertel als ik mensen heb die mee willen doen vertel ik alle risico’s en mogenlijkheden!

  Ook laat ik deze negative berichten lezen en vertal ze alles!
  Maar mijn posietive troef is mijn bannersbroker (Vector) cridetcard.
  Samen ga ik dan pinnen en laat zien wat ik heb aan geld!

  Kijk je doet maar maar ik heb een posietief leven en zie ELKE dag de zon schijnen.

  Groet ron

 37. 79
  • 80

   Blijkbaar kennen er maar weinigen hoe een Ponzi structureel in elkaar zit, men hoort wat en men lult maar wat uit de nek, maar kennis van zaken, ho maar. Een Ponzi is wanneer de beheerder de gedane investering enkel met behulp van nieuwe investeringen opvult, er worden woekerwinsten beloofd om klanten te lokken. Dat bannersbroker een Ponzi zou zijn gaat daar volledig de mist in…een Ponzi is trouwens illegaal, het wordt door banken volledig afgestoten…En een HYIP (hoog rendement investeringsprogramma is het ook niet, want dat slaat enkel op geld die geld maken investeringsplannen, zonder verdere bijproducten).

   BB is geen verdien snel geld toestandje, ook al bekt en droomt dat lekker.
   En als het geen Ponzi is…dan moet het vast zeker wel een soort Piramidespel zijn, want er doen tenslotte meerdere mensen aan mee…tja, helaas, pindakaas, weer geen kennis van zaken, want…daar men niet verplicht is om mensen te zoeken die uw geld en winsten zouden moeten toedekken(zoals bij een Piramide schema het geval is)Dus neen, beste mensen, er bestaat nog steeds zoiets als commissie, een soortgelijke bonus om je te belonen, maar mensen ronselen om je boel draaiende te houden, is bij BB zeker geen verplicht iets, eerder een faire beloning. Sommigen die BB niet kennen checken het web maar komen dan bij mensen terecht waar je bij het lezen van hun uitlatingen onmiddellijk merkt dat ze geen kennis hebben van hoe BB werkt…en waar het in werkelijkheid over gaat, en ja…stel je eens voor… de naam doet het mogelijk al vermoeden maar.. BB is een makelaar in banners, haar leden zijn investeerders die de kosten van verwezenlijking van banners financieren, maw. een soort van crowd-funding in combinatie van affiliatie verdiensten, en juist helemaal niets met ponzi of piramide systemen te maken heeft, en ja, de banners zelf met reclame en de sites waar deze opstaan, worden zeer bewust niet getoond, en dit wel om fraude door leden die op eigen banners zouden kunnen klikken(en artificieel eigen inkomsten zo zouden opdrijven) te voorkomen. Allemaal erg logisch, maar men moet natuurlijk wel wat van het web en haar werking kennen. Men moet wel degelijk weten hoe je je banners activeert, de instellingen kennen om te weten wat wat doet en hoeveel dat het kost en/of opbrengt, de meest voordelige banner, kosten $10 per stuk(gele banner) en om die te kunnen activeren heb je traffic nodig(traffic packs kosten $50) en het activeren van zo’n gele banner is 5000 traffic punten, of beter zo’n $2.5 dat maakt een totale kostprijs van $12,50, zo één bannertje genereert op ong één maandje tijd $20, maw $7,5 winst(hou bij afhaal wel rekening met wat je achteraf aan de belastingen moet), en zeker…wanneer je heel veel van die kleine bannertjes actief draaiende hebt…(vele kleine delen, maken grote gehelen). En ofwel herinvesteer je en groei je, ofwel haal je je winst eruit en blijf je op de zelfde hoogte draaien(men kan dus niet de boter EN ook nog’s het geld vangen…iets dat bij een Ponzi of piramide wel het geval is, daar zit het grote verschil.

   Indien je je panelen goed weet te hosten, dan groei je gestaag en op een zekere moment uiteindelijk stevig cumulatief exponentieel groeien, het heeft wel wat tijd nodig, niet zoals sommigen doen dat het een ezeltje rek je machine is…er komt wel een minimum aan kennis en werking bij kijken.

   Bovendien, men mag zeggen wat men wil, ik ben alvast zeer positief over Bannersbroker, er zijn natuurlijk altijd verbeteringen mogelijk, maar dat heb je nu eenmaal met zaken die zeer snel groeien, en daar treden kinderziektes op.

   • 81

    stef,

    Ik had het niet beter kunnen zeggen.
    Maar nog een ding ben je vergeten in je berekening.
    Je 100 dollar fee.
    ook deze komt elke maand terug
    En als je 10 traffic pakketen heb nog eens 500 dollar!
    dat is totaal 600 dollar daar zit je zo aan!

    groet ron

 38. 82

  Stef,

  Je zegt het zelf al, je doet wat met pannels en de roze pannels die leveren het meeste op. Die je moet je activeren en als ze licht roze worden betalen ze 32x dubbel van je inzet uit. En als ik of andere lid worden van jou downline krijg je meer roze pannels en dan wordt het goed cashen, met de pre-paid creditcard van BB. Tenslotte heb je 999X de inzet er uit gehaald en je bent hard op weg multi miljonair aan het worden.

  Het bovenstaande is natuurlijk onzin, maar voor mij klinkt jullie verhaal voor mij als lezer.

  Er zijn een aantal kenmerken dat het een ponzischema is die op zijn einde loopt. BB geeft ook enorme winsten en de betaling aan de deelnemers wordt uitgesteld. Dit zou kunnen voorkomen uit het feit dat BB moeite heeft met het uitbetalen aan de leden.

  • 83

   Peter ik weet niet waar je die onzin vandaan haal!
   Roze pannels die bataan niet.
   Nee je krijgt geen pannels die moet je altijd kopen!
   Je krijgt alleen verkeer.
   En de douwnline BESTAAT NIET!
   Ik begrijp dat je totaal niet op de hoogte bent van banners broker!
   Er is totaal geen uitstel van betaling geweest!
   Alleen als er dingen verkeerd aangevraagd worden dan gaat het gewoon niet goed!

   Peter als je ergens opreageerd zorg dan dat je goed op de hoogte ben. Nu vertel je gewoon onzin!
   Je weet totaal niet hoe benners broker werkt!

   groet ron

   • 84

    Hey Ron,

    Jij hebt een downline aangezien jij mensen laat refferen in je eigen netwerk voor wat betreft bannersbroker.

    Jij krijgt daarover zogenaamde punten waarbij je meer allowence krijgt en dus meer geld kan verdienen met de panels.

    Wat jij nog steeds niet begrijpt is,dat bannersbroker jou betaald op basis van je netwerk die jij gecreeerd hebt.Dat dat door middel gaat van creditspoints of hoe je ook wilt noemen is een bijzaak.Hoe meer allowence jij hebt,hoe meer panels je kunt kwalificeren en dus verdien je meer geld.

    Het feit dat jij gratis panels kan kopen komt door deze credits die jij weer opbouwt als je een netwerk creeert van
    reffeals.

    Waarom kom je er gewoon niet eerlijk vooruit dat jij op deze manier geld verdient.

    Op zichzelf gezien is netwerken niet onrechtmatig,maar de manier waarop bannersbroker georganiseerd is is wel onrechtmatig en daarmee dus een ponzi.

    Wat jij ook niet begrijpt is dat het geld wat jij verdient,niet door de panels komt,maar doordat jij een succesvolle netwerker bent en daardoor krijg jij betaald.Bannersbroker gebruikt het geld wat via jouw netwerk binnenkomt om jou uit te betalen.

    Dus de panel verdiensten zijn gewoon een illusie en is een manier,om de ponzi als het ware te verhullen.

    Het krijgen van credit of points is een manier,om eigenlijk te zeggen,dat je geld verdient door middel van commissies op basis van reffereals alleen heeft bannersbroker een andere constructie bedacht.

    Het feit dat jij dit niet ziet of niet wil begrijpen heeft voornamelijk te maken door de beinvloeding mechanismen die bannersbroker gebruikt om hun affiliates niet de waarheid te vertellen en ook het geld wat jij ermee verdient,is voor jou het bewijs dat het systeem werkt.

    Ik hoop voor jou dat er een moment in je leven gaat komen dat je de waarheid gaat zien omtrent bannersbroker en maar hopen dat de autoriteiten jou niet achter de broek gaan aanzitten omdat je onrechtmatige financiele constructies verhandeld hebt waar je geen vergunning voor hebt,laat staan dat je je in hebt gelaten met een zeer geraffineerde complexe ponzi systeem,waarvan jij de waarheid niet ziet aangezien je daarmee je brood verdient.

    Het is algemeen bekend dat bannersbroker selectief uitbetaald en ik raad je aan,die mensen te contacteren die niet betaald hebben gekregen zodat je een beeld kan krijgen hoe deze ponzi werkt.

    De mensen aan top en de top marketeers waar jij wellicht ook onder valt die krijgen wel betaald en dat is ook een reden dat deze business zeer complex maar wel onrechtmatig online aangeboden wordt.

    Als ik jou was,zou ik het geld wat je verdient heb pakken en ermee stoppen zolang het nog kan en dat je nog in de groep valt van middelmatige verdieners.

    Hoor je eenmaal bij de top verdieners,dan kan je aansprakelijk gesteld worden voor het organiseren van een ponzi.

    Uiteindelijk zullen dit soort systemen altijd blijven bestaaan en zullen mensen keer op keer er weer intrappen.Dat is een vaststaand feit.

    Succes allemaal,

    Pluisje

    • 85

     Goede inhoudelijke reactie.

     De reactie van bannersbroker-leden die er nu achter komen dat wat ze op de account hebben staan eigenlijk lucht is zijn ook kenmerkend voor een ponzi / piramidespel. Over een paar maandjes zullen de reacties van een andere aard zijn: “waar is mijn geld”, “heb jij nog uitbetaald gekregen” etc.

     Afijn, het is nu even afwachten 🙂

     • 86

      Hoi Jochem,

      Het is niet mijn bedoeling om mensen te beschuldigen,van het organiseren van een ponzi.Maar ik wil hun alleen bewust maken van het feit,dat bannersbroker gebasseerd is op een ponzi,en dat het beter is,om daaruit je conclusies te trekken en uit te stappen nu het nog kan zonder kleerscheuren.

      Er zijn echter een aantal mensen,waarbij ik even geen namen noem,die bewust bezig zijn,en zeer respectloos andere blog lezers ervan te overtuigen dat bannersbroker wel een legitieme business is.

      Die mensen doen dat,om vervolgens hun de mogelijkheid te geven,om in te stappen via hun persoonlijke link,waarbij de upliner er weer credits bij krijgt om zodoende meer en meer geld te verdienen,en tegelijkertijd zullen die mensen het slachtoffer worden van dit soort praktijken.

      Ik raad je daarom ook echt aan,om dit soort mensen,die hier reageren,gelijk te blokkeren en hun niet de gelegenheid geven,om hun onrechtmatige business verder te promoten.

      Het zijn vaak zeer slimme marketeers die met mooie praatjes andere zieltjes willen winnen,en zodoende verdienen zij meer en meer credits wat meer allowence inhoudt en dus meer panels.

      Blokkeer ze,en geeft ze geen platform om nieuwe reffereals te recruiten.

      Mijn informatie is in principe objectief en algemeen van aard,maar als ik dan merk dat er oplichters werkzaam zijn,om via deze blog mensen te recruiten dan maakt mij dat echt boos!!!

      Laten we deze mensen geen kans geven!!!

      Zij hebben genoeg ruimte in hun eigen netwerk om hun business te promoten.

      Alvast bedankt.

      groet Pluisje

 39. 87

  Beste Ron,

  BB heeft alle eigenschappen van een Ponzischema. Hoge rendamenten, die ze niet kunnen verklaren en ze betalen steeds later. Dit is een feit.

  Kun jij aangeven waarom BB geen ponzischema is en wat de risico’s zijn van deelname aan BB. Ik ben hier wel benieuwd naar.

  • 88

   Risico,

   Wat een lachertje noem eens een bedrijf zonder risico?
   SNS, Vacantie reizen (overboeking), enz enz enz.
   Wie is er NU nog te vertrouwen?
   De regering schei toch uit. (Dit zijn de grootste Zwendelaars)

   Ponzischema? Vraag het aan de reging of SNS, MOODY’s

   Gekheid op een stokje maar ik word er een beetje verdrietig van!
   Hoge rendementen bij bb nee dat is niet waar.

   Bij ponzi moet je mensen inschrijven het liefst drie.
   En die drie weer drie enz. dan krijg je een stamboom.
   Die mensen in mlm douwnline noemen.
   Dit geld niet bij banners broker.
   Hier kun je het alleen doen en heb je geen andere mensen nodig.

   Ook bij ponzi wordt er op een korte tijd geld uitgekeerd.
   Dit duurd meestel twe tot drie maanden dan is de rek er uit.
   Ze kunnen het ene gat met het andere niet dichten.

   Dit geld ook niet bij BB omdat dit systeem al twee jaar werkt.
   Ook keren ze nog steeds 100% uit.

   Ook zijn er steeds nieuwe ontwikkelingen.
   Bij bb zijn er lang lopende systemen gemaakt

   Bij ponzi loopt het systeem en doet men weinig aan vernieuwingen.
   Of wel geld binnen slepen en wegwezen.

   dat er niets te vinden is met de geplaatste banners is al uitgelegd en ga ik niet weer doen dan moet je maar goet lezen.

   Als je meer wil weten moet je bij vector maan eens na vragen.
   http://www.vectorcardservices.com/
   Zij geven je eerlijk andwoord over bnners boker.

   groet ron

   Zo kan ik wel even doorgaan.

   • 89

    Leuke argumenten, dat niemand, de staat ook niet, te vertrouwen is, en daarom alles maar is geoorloofd en goed te praten ?

    BB is geen scam omdat het bankwezen ook niet deugt?

    en Vectorcardservices ? wat zegt dat in godsnaam ?

    Prepaid kaarten regelen was nog nooit zo makkelijk, dat zegt helmaal niks al zou vector wat leuks zeggen.

    Al zou ik geneigd zijn om de aantijgingen jegens BB niet te willen geloven, als ik jou argumenten lees, weet ik genoeg.

    Dankjewel.

    • 90

     Vector is een reseller van prepaid kaarten.

     Het zegt totaal helemaal niets over of een online programma een ponzi is of niet.

     Trouwens de meeste hiyp programmas gebruiken mastercard,en creditcard faciliteiten voor hun leden.

     Dat is juist een onderdeel van de zeer intelligente ponzi.

     succes

 40. 91

  Bannersbroker is een ponzi,en wel vanuit de volgende feiten.

  1 ze betalen selectief uit.Top marketeers,top affiliates,en bepaalde affiliates krijgen netjes uitbetaald maar er komen steeds meer affiliates met klachten dat ze niet uitbetaald krijgen.

  2 ze zijn begonnen als cycler en of doubler.De oorsprong van een business,en of de oorzakelijke beginsel van een business is van essentieel belang om te bepalen in hoeverre een business ook legitiem en rechtmatig van aard is.Bannersbroker begon als cyler in de Hiyp industrie en geeft daarmee dus aan,ponzi elementen in zich te hebben

  3 er zijn geen duidelijke bewijzen,aan te voeren,dat bannersbroker zijn geld verdient met advertenties.Ze blijven zich bewegen in de geheimhouding maar vanuit het oogpunt van transparantie en betrouwbaarheid zou bannersbroker wel met bewijzen moeten komen.Echter de bewijslasten ontbreken en dit geeft een duidelijk signaal en verband dat er sprake is,van niet verklaarbare inkomsten en cashflow,waarmee met zekerheid gesteld kan worden,dat die gelden afkomstig zijn van affiliates.

  4 Al zou bannersbroker wel inkomsten genereren vanuit advertenties,en die inkomsten zouden de totale kosten dekken,dan zou het aannemelijk moeten zijn,dat bannersbroker niet wereldwijd,bijeenkomsten organiseert om zodoende nieuwe affiliates te creeeren.Dat bannersbroker wereldwijd bijeenkomsten organiseert geeft een signaal af,dat bannersbroker zonder deze activiteit geen bestaansrecht heeft en geen inkomsten en dus zijn ze afhankelijk van het organiseren van wereldwijde bijeenkomsten.Het is aannemelijk dat vanwege deze bijeenkomsten strategie de inkomsten niet vanuit,de advertentie business komen laat staan vanuit het concept/principe van broker van ad ruimtes.

  5 Een zeer belangrijke karakteristiek zijn de complexe en subtiele beinvloedingsmechanismen die bannersbroker gebruikt om zijn affiliates te overtuigen dat ze een legitieme business zijn.Partiele betalingen,
  vinden plaats om die affiliates te overtuigen,dat ze in echte business zitten,en vandaar ook zullen die mensen er alles aan doen om hun business te beschermen.De bewijzen vallen op deze blog te vinden,dat mensen zoals Ron of anderzijds hun business beschermen tegen de zogenaamde negatievelingen van de bannersbroker business.
  Het ontbreekt deze mensen echter aan gezond verstand,alsook een kritische houding om meer vragen te stellen,voor wat betreft hun business.Je mag het hun dan ook niet kwalijk nemen dat ze deze houding aannemen want ze verdienen er een flinke boterham mee.

  6 Ponzi systemen worden steeds gerafineerder en complexer.Het openen van resellers kantoren,het organiseren van bijeenkomsten,en het uitbetalen van gelden aan affiliates zijn geen indicatoren,dat er sprake is van een legitieme business.Het tegendeel is waar.Juist zijn deze indicatoren,het bewijs dat bannersbroker zeer intelligent,en doordacht hun ponzi organiseren,en voor de buitenwereld lijken ze zich te gedragen als een echte business en of bedrijf.

  7 Er zijn tussen hiyp programmas en bannersbroker ontzettend veel overeenkomsten te zien,voor wat betreft de costumer support,credit card faciliteiten,uitbetalingen via payment processors die bekend staan om hun deelname in de hiyp wereld,etc etc.

  Het is algemeen bekend dat je tegenwoordig heel makkelijk een ponzi en hiyp business kan openen.Er zijn namelijk bedrijven die daarop inspelen.
  Je kan namelijk een online script kopen met de paymentprocessors erin verwerkt alsook,het concept,waarmee je online wilt promoten,creditcard faciliteiten,je inschrijven in belastingparadijzen is makkelijk en voor de juiste prijs binnen een uur te verwezenlijken en aldus kan je makkelijk online en in alle anonimiteit als je daar voor kiest een ponzi systeem opzetten en of hiyp en je netwerk gaan uitbouwen.

  Vanuit mijn ervaringen met ponzi systemen heb ik gemerkt dat mensen,er heel makkelijk intuinen en zelfs de leugens voor waarheid aanzien totdat het moment aangebroken is dat het systeem omvalt.Het omvallen is het moment dat al deze mensen zich bewust gaan worden,dat ze geinvesteerd hebben in een ponzi.

  Mijn conclusie is echter,dat al deze mensen allang al wisten dat ze in een ponzi zaten,maar dat ze het even niet wilde zien,omdat ze er geld mee verdienen.

  Mensen moeten begrijpen dat grote ponzi systemen zoals bannersbroker,als ze omvallen,er een hoop slachtoffers zijn maar ook een groep mensen die onrechtmatig gehandeld hebben en strafbaar zijn voor de wet.Ik hoop dat deze mensen zich daarvan bewust zijn.Zeker nu omdat we leven in een crisis zijn autoriteiten scherper en strenger als het gaat om onrechtmatige zaken aan te pakken of het nou een ponzi is of een ander oplichter praktijk.

  Succes allemaal,en hoop ik iedereen veel geluk en wijsheid toe!!!

  • 92

   Lijkt me prachtig welke mensen die ik inschrijf of wat dan ook.
   IK HEB NOG NIEMAND INGESCHREVEN!
   Ik heb het nog alleen gedaan.

   De rest is gelul in de ruimte!

   • 93

    Hoi Ron,

    Wat ben jij een leugenaar zeg.Jij hebt een heel netwerk opgebouwd,van mensen die zich via jou link hebben ingeschreven.Toevallig ken ik een aantal mensen daarvan.

    En hier claim je,dat je niemand hebt ingeschreven.

    Je hebt zelfs bijeenkomsten georganiseerd.De link staat op facebook,of ben je dat ook vergeten.

    Degene die lult ben jij….

    • 94
     • 95

      Ik denk dat jij de Ron bent die op het web,op facebook mensen contacteert of zij jou,voor je online business.

      Het kan zijn dat je die Ron niet bent,maar mijn gevoel zegt dat jij het bent.

     • 96

      Hoi Ron,

      Als jij niet de Ron bent die ik denk en voel dat je bent,dan hoef je je ook nergens zorgen over te maken.

      Dus de reacties,die op deze blog zijn,hoef jij je persoonlijk niet voor aangevallen te voelen.

      Ben jij de Ron wel,die actief met bannersbroker is en ondertussen duizenden euros verdient dan heb je alle reden,om je zorgen te maken en zal je ongetwijfeld je wel aangevallen voelen.

      Deze blog is voor de anti bannersbroker mensen die zijn mening willen uiten en willen discusseren,over de ponzi bannersbroker.

      Als jij pro bent dan hoor je hier niet thuis.

      Lees eens de kop van deze blog en wat de essentie is van deze blog.

      Succes

 41. 97
 42. 98

  Beste Ron,

  Ik zal mijn vraag aan jou herhalen: “Kun jij aangeven waarom BB geen ponzischema is en wat de risico’s zijn van deelname aan BB. Ik ben hier wel benieuwd naar.”

  En wat is jou tegen argumentatie wat pluisje schrijft?

 43. 99

  Hoi Peter,

  Ron kan niet met tegenargumenten komen,omdat hij weet,dat hij onrechtmatig bezig is.Hij schrijft mensen in via facebook,en hij heeft zelfs,bijeenkomsten georganiseerd in Nederland,waarbij de bewijzen via facebook te verkrijgen zijn.

  Dit zijn voldoende bewijzen,om als de autoriteiten hem in de gaten gaan krijgen,hem te pakken en hem aansprakelijk te stellen voor het initieren van een ponzi in Nederland.

  Het feit dat hij,hier reageert,heeft puur te maken,dat hij bang is geworden,en hij weet,dat vroeg of laat,bannersbroker zal omvallen.

  Uiteindelijk moet je hem vergeven want hij is niet de veroorzaker van bannersbroker.Dat zijn de mensen die in Canada zitten zoals Chris Smith en Mijnheer Dixit die wel eerder in aanraking is geweest met een pyramide spel.

  Het feit dat hij niet met feiten kan komen,heeft vooral te maken,dat hij de feiten niet kent,en hij weet,dat bannersbroker gebasseerd is op leugens.

  De AFM autoriteit financiele markten is op de hoogte van bannersbroker,en ze zijn ook de hoogte,van de mensen die het in Nederland op relatief grote schaal promoten.

  Dit weet ik omdat diverse mensen hun klacht bij de autoriteiten hebben ingedient.

  Het is wachten,op het AFM,wat hun zullen doen,om dit probleem op te lossen.

  Ze kunnen boetes uitdelen tot 20.000 euro aan mensen die zonder vergunning en op basis van wetgeving wat betreft het verkopen en verhandelen van financiele constructies en deze mensen kunnen eventueel strafbaar gesteld worden,als er meerdere landen,stappen gaan ondernemen om deze ponzi onderuit te halen.

  Ik denk dat ze nu nog wachten,en wellicht,kijken welke acties ondernomen kunnen worden tegen bannersbroker en tegen bepaalde individuen in Nederland,om hun aansprakelijk te stellen voor hun onrechtmatige handelen op het web.Dit valt trouwens ook onder oplichterij en internet fraude.

  Mensen kunnen trouwens aangfifte doen,bij de politie,internetfraude helpdesk. In essentie kan de politie weinig doen,aangezien bannersbroker,Canadees is van oorsprong,maar hoe meer aangiftes hoe beter.

  Finch sells,een fel tegenstander en blogger van bannersbroker heeft geconstateerd dat er diverse autoriteiten,zijn blog hebben bezocht en gelezen.

  Dit zijn autoriteiten uit Canada,US,UK,Nederland en India.Er zullen er meer gaan volgen.

  Het is gewoon een kwestie van tijd,als ze deze ponzi/pyramide van het web gaan halen.

  laten we hopen dat Ron gaat weten,wat de consequenties voor hem zijn,aangezien hij in Nederland een heel netwerk heeft opgebouwd.

  Als de AFM achter zijn broek gaat aanzitten dan zijn de rapen gaar.

  Dus voor internetfraude,ga naar fraudehelpdesk en of internetfraude van de politie waar u aangifte kan doen voor oplichterij en fraude via het internet.

  Succes allemaal

  Hier zijn de links

  http://www.fraudehelpdesk.nl

  https://www.mijnpolitie.nl/if.shtml

  • 100

   HAHAHA!

   Ik heb geen facebook!
   En ik geef geen bijeenkomsten!
   Wat een gelul in de ruimte!

   HIHIHHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHHAAAAHAHAHAHAAAAHAZAHA!

   Heel erg dom allemaal!

  • 101

   O ja ik heb de AFM gebeld ze zijn hier helemaal niet mee bezig hoor!
   Er zijn geen bewijzen dat het ponzi is zeggen zij daar.
   Ze hadden wel onderzoek gedaan maar konden GEEN bewijzen vinden!
   Jij gooid ergens olie op maar er is GEEN vuur!

   Groet ron

   • 102

    Puisje,

    Jij moet je grote mond houden jij beschuldigd mij ergen van terwijl jij mij totaal niet kan.
    Bij deze heb ik net aangifte gadaan tegen jou.
    aangifte nummer P432643.
    Dit omdat jij mijn ergen van beschuldegd van zware misdrijven via deze site en zij zullen contact opnemen met de moderator van dit forum!

    groet ron

    • 103

     Hey Ron,

     Wat ben jij toch een dom persoon.Het straalt er echt van af.

     In ieder geval,kennen ze je nu bij de politie.Bij het omvallen van bannersbroker zal het tegen je gebruikt worden.

     En als jij zo zeker van je zaak bent voor wat betreft bannersbroker,waarom kom jij dan hier,op de blog.Blijkbaar ben je ergens bang voor en ben je niet zeker van je zaak.

     Diep van binnen weet je,dat je onrechtmatig bezig bent.

     Ik beschuldig je trouwens nergens van.Ik ventileer mijn mening en aangezien dat wettelijk is toegestaan,heb jij geen poot om op te staan.Jij bent gewoon op de verkeerde blog aan het reageren.

     De meeste mensen zijn hier anti bannersbroker en jij bent pro bannersbroker.

     En ga terug naar school.Want ik merk al dat je zeer ongeletterd en dom bent.

     Het feit dat jij je beschuldigt voelt door mij,spreekt ook al boekdelen.

     Als je goed en objectief kon lezen,had je het anders geinterpreteerd.

     Succes

   • 104

    Hoi Ron,

    Er zijn genoeg bewijzen te vinden voor wat betreft bannersbroker.De kranten,journalisten,finch sells,India,
    mensen die niet uitbetaald krijgen,en nog veel meer bewijzen.

    Het feit dat de AFM niet ingrijpt heeft te maken,dat ze geen
    bevoegdheid hebben om bannersbroker aan te pakken,maar de Canadese overheid kan dat wel.En die zullen dat heus wel doen.

    Als blijkt dat de Canadese overheid ze gaan aanpakken volgt het AFM vanzelf wel en zullen die ook hun maatregelen nemen tegen de mensen die,hier het geinitieerd hebben.

    Succes

   • 105

    Als jij niet de Ron bent volgens het profiel wat ik geschetst heb,waarom maak je je dan zo zorgen en waarom bel je het AFM?

    Je spreekt constant jezelf tegen Ron,en iemand die eerlijk zijn brood verdient hoeft zich per definitie geen zorgen te maken dat hij onrechtmatig bezig is.

    Het AFM heeft trouwens,meerdere klachten binnengekregen,van mensen die gedupeerd zijn door,bannersbroker.

    Het AFM heeft volgens mijn bronnen wel de bewijzen maar zijn ze op dit moment niet bevoegd tot het nemen van actie.

    Aangezien het een grote ponzi is,zal er een samenwerking moeten zijn met de Amerikaanse en Canadese autoriteiten.

    Nogmaals de bewijzen zijn wereldwijd te vinden op diverse blogs,diverse forums,diverse lokale kranten,diverse journalisten,diverse autoriteiten,en diverse media.

    De bewijzen kun je op deze blog ook al vinden maar aangezien jij alleen maar bepaalde reacties leest en niet het hele verhaal van deze blog,kom je met ongefundeerde reacties waarvan duidelijk is,dat we te maken hebben met een zeer laag opgeleid iemand,die zijn brood op een verkeerde manier verdient en daarom zich ook drukt maakt van binnen,omdat hij weet,dat vroeg of laat hij tot verantwoording moet komen voor wat betreft zijn inkomsten.

    Trouwens je grammatica is wel heel erg slecht te noemen,en jij hoort helemaal niet thuis op het web laat staan op blogs en forums.

    Alleen mensen die kunnen lezen en schrijven,en dus de capaciteit hebben om juist te interpreteren kunnen hier reageren.

    Van een intelligent persoon,verwacht je niet,dat hij ongeschoold reageert op objectieve informatie,ondersteunt door feiten die op waarheid berust zijn,en de subjectiviteit waarvan de persoon in kwestie kan denken en weten dat het om hem gaat,in zichzelf al reden en waarheid genoeg,dat het om die persoon dan ook daadwerkelijk gaat.

    In die zin,zijn mijn reacties aangaande,bovenstaande onderwerp,universeel en objectief van aard,en zijn de reacties daarop subjectieve noties van de persoon zelf,die claimt dat het om hem gaat.

    Iemand die zijn naamstelling leest waarvan vernomen mag worden,dat die naam algemeen van aard is,is en kan geen beschuldiging zijn van een specifiek persoon of situatie.

    Zolang er geen andere kenmerken,zoals achternaam,adressering,en andere kenmerken die een persoon
    uniek maken,dan is de informatie gegeven omtrent een naamstelling van algemene aard en kan er geen sprake zijn,van een directe of indirecte beschuldiging van onrechtmatige handelingen.

    De lezer,van de informatie is degene die moet beoordelen of de gegeven informatie betrekking heeft tot hem,of zijn business of niet,en kan nooit een aanleiding zijn,dat de informatie die gelezen wordt verantwoordelijk is voor enige vorm van beschuldiging.

    In bovenstaande is het dus duidelijk,dat de persoon,die zich aangesproken voelt ook de persoon die in hoogste waarschijnlijkheid beschuldigt voelt en weet dat hij onrechtmatig gehandeld heeft inzake,ponzi activiteiten.

    In feite beschuldigd hij zichzelf en verraad de persoon in kwestie zichzelf door op een onlogische en emotionele manier te reageren op universele en objectieve feiten en waarheden die niet een specifieke situatie of persoon inhouden.

    Vanuit bovenstaande kan daaruit ook geconcludeerd worden,dat de interpretatie van informatie alleen,toegepast en gelezen kan worden door mensen die daartoe opgeleid zijn en of van een zodanige intelligentie bezitten dat ze de informatie op een objectieve manier interpreteren zonder zich aangevallen te voelen of te vervallen in een emotionele reactie.

    Succes allemaal

 44. 106

  Fact 1: As stated many times, nobody can find the ads. Other than a few token (quite silly) ads run by them directly, there is no “footprint” of BB advertising on the internet.

  Fact 2: The program was announced in 2010 as a “Straightline Doubler Cycler”, and was exclusively announced on HYIP/MLM websites. If you don’t know what “doubler cycler” means, research it.

  Fact 3: The guys who started BB or who are now the leaders of it have zero credentials or history in the advertising business. They do, however, have a long history in MLM / Pyramid schemes.

  Fact 4: BB refuses to work with you as a publisher, if you contact them with an offer to put traffic out on a well-positioned, high-traffic website. Several of us have tried this and were not able to even talk to anyone.

  Fact 5: BB refuses to work with out as an advertiser, if you contact them with an offer to buy a large block of advertising. Again, several of us have tried this and BB is completely unequipped to handle the request.

  Fact 6: There is no organic traffic. BB offers the “choice network” to members, with no disclaimer whatsoever about it being in “test mode” — and Jamie Waters himself demonstrates how to make money from using the “choice network”. However, when pressed on the complete lack of utility or credibility regarding this network, people quickly say “it is in test mode”. This is not disclosed to any members via the dashboard, back office or on the BB website, anywhere.

  Fact 7: No businessmen (or women) in a free market economy would “discover” a business model as elegant as BB claims to be — and turn it over to anyone willing to sign up for a free membership. There are (supposedly) millions of dollars in cash flow at play here, with margins that would make the executives at Google salivate – yet the patrons who started BB decided to give it all away to the rest of us.

  Fact 8: BB claims to be in business with Clicksor, yet Clicksor has nowhere near the capacity to even begin to touch the advertising flow-through that BB claims to be driving. You can call Clicksor yourself (as I did) and confirm this.

  Fact 9: BB is not known to any of the outside advertising reporting agencies who spend 24 hours a day tracking and reporting on the online advertising business. You can call ComScore yourself (as I did) and confirm this.

  Fact 10: The leaders of BB never attend, present a topic at or even have a presence (like a simple information booth) at any of the big advertising conferences. This is beyond unusual for a “breakthrough” business such as BB.

 45. 107

  Hoi.

  Goeie blog!

  Ik doe zelf ook mee aan BB en heb idd al vanaf het begin geweten dat dit waarscheinlijk te mooi is om waar te zijn. Heb daarom een klein bedrag maar ingezet en kijk wel wat daaruit komt. Als het werkt waarom niet, maar ik verwacht er niet teveel van. Zeker na het lezen van zulke blogs. Ik zou iedereen aanraden probeer het gewoon met eenmalige investering die je niet erg zou vinden als je het niet terugverdient.

  Wie niet waagt wie niet wint. Zolang ze mijn geld verdubbelen, i’m happy.

 46. 108

  De feiten stappelen zich op.

  Een mooie opsomming wordt gegeven door Remco de Smit.En zo zijn er veel meer feiten te noemen,die duidelijk maken,dat Bannersbroker een ponzi is.

  Samantha heeft een zeer gezonde houding voor wat betreft het investeren in bannersbroker.Tuurlijk je kan altijd een poging wagen,en zeker als het een klein bedrag is,dan is het risico ook laag.

  Met die bewustzijn,dat het waarschijnlijk te mooi is om waar te zijn.

  Ik raad mensen echter aan,niet te investeren in bannersbroker.Ze betalen ook niet meer uit.Behalve aan de oude en bestaande top marketeers en affiliates.Dus uitkijken geblazen.

  Succes

  • 109

   Nee hoor mensen ze betalen nog gewoon.
   Hij zegt maar wat hoor, maar we zien wel!

   Hij zegt dingen dien nerges op slaan!
   BV. de dreiging van de AFM!
   Ik heb ze van middag gebeld en hebben hier deze blog gezien!
   Nou ze lachten zich een breuk.
   Ik weet in middels wat de AFM wel doet maar zeker niet deze zaak!
   Als er mansen zijn die niet uitbetaald krijgen waar zijn hun verhalen dan?

   Puistje je beschuldigd mij wel van alles zels dat ik on beletterd ben nou dat zal wel!
   jammer dan!

   Maar ja ik weet gewoon meer dan jij!

   • 110

    Hey Ron,

    Je bent echt een achterlijk persoon.Het feit dat je hier reageert met zeer slecht nederlands zegt toch al heel veel.

    En dat jij meer weet dan mij!!!!! Mensen die dat beweren weten dus echt niets.

    Ik raad je aan,om een opleiding te gaan doen,en je leven te beteren,en een goede baan te vinden,waarbij je netjes en eerlijk je geld verdient.Dan hoef je namelijk ook niet constant jezelf te verdedigen op de blog of wellicht de tientallen andere blogs die tegen bannersbroker zijn.

    Je bent wat mij betreft een zielig figuur,en een leugenaar,wat trouwens characteristiek is,voor alle bannersbroker top verdieners.

    Het AFM lacht zich een deuk,maar meer door jouw manier van communicatie.Die is inderdaad om in een deuk van te liggen.

    Zielig figuur!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 111

     Dat doet zeker zeer he puistje!
     Maar waarschijlijk heb ik iets verkeerd getijpt het is geen 45.000 maar 4.500!
     Sorry voor het mis typen!

     Maar ja puistje is iemand die nu op zijn tenen is getrapt. AU!

     Maar ja mensen het is en blijf zielig en wens puitje het beste toe!

     Ik heb lees maar na hem nog nooit uitgescholden!
     Nou ja wel puistje in plaats van pluisje.

     groet ron

     • 112

      hahahahahhahahhahhahahah,

      het doet er niet toe.of het 45000 euro of 4500,de essentie van het verhaal blijft hetzelfde.

      Bannersbroker is een ponzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • 113

      kom eens met echte feiten en argumenten Ron,

      Waarschijnlijk heb je dat nooit geleerd!!!!!!!

      Liegen en bedriegen kan je wel als de beste!!!!!

     • 114
     • 115
 47. 116

  En trouwens pluisje als zij in jou mondje praaten is het goed!
  Weer heb je het mis er komen hier voor en tegenstanders van BB!!

  • 117

   Hey Ron,

   Iedereen is hier welkom zowel tegenstanders van bannersbroker alsook voorstanders van bannersbroker.Maar wees dan een echte volwassen kerel,en discuseer met echte feiten,en informatie,die constructief zijn,en op waarheid gebasseerd is.

   Jij voelt je persoonlijk aangevallen,omdat je gewoon weet,dat je de discussie niet kunt winnen,en je komt niet met echte overtuigende feiten waaruit moet blijken dat bannersbroker legaal is.

   Het feit dat jij je aangevallen en beschuldigd voelt heeft voornamelijk te maken met je onvermogen,om niet slim te reageren met echte feiten.

   Maar je vergeet 1 belangrijke zaak.De essentie en structuur van deze blog is,tegen bannersbroker en,de blog is gericht op het achterhalen van de waarheid,voor wat betreft bannersbroker als ponzi.

   Dat jij je beschuldigd voelt,heeft voornamelijk te maken met het feit,dat je diep van binnen weet,dat er iets niet klopt,maar negeer je die signalen.

   Wees een echte kerel,en zie de waarheid onder ogen,en in plaats van te liegen en bedriegen kom eens met eerlijke en oprechte informatie.

   Al jouw reacties laten zien,dat je onrechtmatig bezig ben,en rendementen behaald die jij niet kan onderbouwen laat staan bewijzen dat het rechtmatig verkregen is.Je laat in alle reacties zien,dat je in een ponzi zit,omdat jij niet met legitieme argumenten kan komen,hoe jij je rendementen verkregen hebt.

   Het enige wat je doet,is je aangevallen en beschuldigd te voelen,maar dan als je dat voelt,vind ik dat je hier niet eens op deze blog thuishoort.

   Je bent niet in staat informatie op de correcte wijze te interpreteren en je argumentatie laten constant tegenstrijdigheden zien,waardoor je geloofwaardigheid ernstig ondermijnd wordt.

   Conclusie je bent niet discussie waardig,en ga maar lekker door met je eigen bezigheden zoals online geld verdienen en laat de discussies over aan echte experts en deskundigen en of mensen die intelligent genoeg zijn,om op een goede manier te communiceren.

   Succes!!!!!!!

 48. 118

  Mensen een vraag,

  Een rendement behalen,van 45000 euro op basis van een inleg van 600 euro,
  binnen 1 jaar,is dat mogelijk bij een gerespecteerde financiele instelling,belegging,investering bij een vermogensbeheerder en of anderzijds?

  Kan je binnen 1 jaar 45000 euro verdienen met alleen het verhuur verhaal van bannersbroker en de interactie tussen advertisers en publishers?

  Is het mogelijk 45000 euro te verdienen met bijvoorbeeld google adsense binnen 1 jaar en hoeveel bezoekers moet je dan hebben,die dit soort bedragen omzetten?

  45000 euro is er verdient,door laat ik zijn naam maar even buiten beschouwing laten,maar als je de reacties leest kom je er wel achter,dit bedrag,is toch veel te mooi om waar te zijn?

  Mijn intuitie zegt duidelijk dat deze 45000 euro puur affiliate geld is verkregen uit het ponzi model en dit kan nooit maar dan ook nooit geld zijn afkomstig van de advertentie verhuur door middel van een netwerk die de blind network genoemd wordt.

  Het is wel duidelijk dat de persoon in kwestie wel het ons heel makkelijk maakt,bannersbroker als een ponzi te bestempelen als je dit soort achterlijke bedragen publiceert op het web.

  Een weldenkend iemand weet gewoon dat dit totaal niet klopt en tegen alle verhoudingen in zit.Zeker als je kijkt naar de inleg 600 euro is 45000 euro rendement wel een hele hoop geld.

  Hoezo verraad je jezelf niet ahahhaha met dit soort ponzi achtige bedragen.

  Succes

 49. 119

  Ik ken enkele mensen die bij banners broker zijn, en inderdaad, ze zijn tevreden en verdienen geld, maar ze hebben eerst moeten betalen en zijn continu nieuwe leden aan’t maken. Ik heb zelf al ervaring (eerst positief en altijd paar maanden later steeds negatiever) met soortgelijke firma’s, en zelfs voor ik dit blog gelezen had was ik al zeer wantrouwig over bb. Hetgeen me het meest wantrouwen geeft, en wat hier ook aangehaald wordt, is dat ik nergens bb-banners vind, bijna alles is van google en bij google, en toch kun je bij google veel minder gemakkelijk geld verdienen. Dit alles maakt, als je een beetje je verstand gebruikt, dus wel duidelijk dat het geld enkel van de nieuwe leden komt, en als de toestroom van leden stopt, stopt alles en gaan de oprichters ervandoor met hopen geld van hun “investeerders”

 50. 120

  Hoi Gert,

  Als je kijkt naar google adsense en adwords,waarbij er geld wordt verdient,met bannerimpressies,dan zijn de inkomsten,vanuit traffic,
  zeer redelijk te noemen en proportioneel en kun je met volle verstand begrijpen,dat de inkomsten echt verkregen zijn,vanuit het aantal bezoekers,het aantal kliks etc etc. Dit zijn dan ook rechtmatige inkomsten die bewezen kunnen worden.

  Als je google adsense en adwords vergelijkt,met hoe bannersbroker werkt,waarbij bannersbroker beargumenteerd dat ze hetzelfde doen als,google dan valt het toch wel op,dat ten eerste de verdiensten vele malen hoger ligt,de bannerimpressies ontbreken,de statistieken voor wat betreft traffic die ontbreken,en de bannersbroker banners die bannersbroker op een aantal publisherswebsite heeft die zijn totaal niet inkomenswaardig,en kunnen nooit zoveel geld en traffic genereren als bannersbroker claimt.

  Het is gewoon een kwestie van tijd,en de waarheid omtrent bannersbroker zal wel aan het licht komen.

  Groetjes

 51. 121

  Beste,

  Deze link werd me doorgestuurd door een kennis. Ik heb mezelf altijd voorgenomen om niet te reageren op blogs en dergelijke maar ik lees hier zoveel onzin dat het sterker is dan mezelf…

  Toen BB in oktober 2010 begon waren er vanaf dag 1 al een hele hoop vooroordelen. Er zijn in het verleden al zoveel dubieuze programma’s geweest dat het voor BB ontzettend moeilijk was om goed te starten maar dat hebben ze toch kunnen doen. Ik ben er al een hele tijd mee bezig, steek er enorm veel tijd in en het stoort me dan ook dat er, niet alleen hier maar op tientallen forums, vanalles geroepen wordt wat zo onjuist is dat het pijn begint te doen.

  Ik was vorig weekend in Manchester, daar werd de worldtour gehouden en de volledige staff van BB was er aanwezig.

  Chris Smith, waarvan men zegt dat hij niet bestaat.
  David Hooker, waarvan met zegt dat hij niet bestaat.
  Ray Dixit, waarover een hele hoop onwaarheden worden geschreven.
  ….

  In India is inderdaad het kantoor van BB gesloten wegens een interne klacht. De Indiaase politie en overheid hebben BB volledig gescreend, alle computers en documenten werden in beslag genomen en onderzocht met als resultaat: het kantoor van BB gaat volgende week terug open. Men heeft geen bezwarende informatie gevonden, de volledige staff werd terug aangenomen.

  Wat blogger Finch betreft: die man is van aan het begin van BB volledig negatief en is er volledig tegen. Vorige maand heeft Terry Stern Finch uitgenodigd om naar Canada te komen om BB echt aan het werk te zien en de algoritmes achter het systeem te controleren. Fich heeft geweigerd… hij heeft één of andere smoes dat zijn visum niet in orde is. Die man heeft enorm veel te verliezen als bewezen wordt dat BB echt is en een echte business is. Finch schrijft en verkoopt boeken, als bewezen wordt dat BB echt is valt hij door de mand en is hij niet meer geloofwaardig.

  Wat de uitbetalingen betreft: ik heb een downline van tientallen mensen en die worden allemaal betaald, niet altijd op tijd maar ze worden door BB betaald. Veel van de betaalproblemen zijn te wijten aan de leden zelf. Ze volgen de instructies niet! Ze doen een overschrijving maar ondertussen dat het geld onderweg is gaan ze panelen of pakketten kopen waardoor hun account negatief gaat en de overschrijving vervalt. Ik begeleid mijn team, steek er veel tijd in en ga bij hen aan huis om hen te helpen.

  Bannersbroker is vorig jaar gegroeid met 250.000 leden. Vorig weekend waren we met 360.000! Welk bedrijf dat op zo’n korte tijd groeit met zoveel “klanten” kan dit zonder problemen? Ja, er zijn problemen allerhande maar deze werden en worden keurig opgelost. Geen enkel bedrijf kan zo snel zo hard groeien zonder groeipijnen!

  Ik hoor hier mensen roepen, waar zijn de advertenties… we zien de advertenties niet! Die mensen weten echt niet waar het om draait. Het gaat niet om de advertenties maar om de advertentieRUIMTE die Bannersbroker verhuurt. Je gaat echt geen advertenties van Bannersbroker vinden.

  Ik heb contacten in Canada, ik weet waar de kantoren van Stellar Point, de partner van Bannersbroker zijn en geloof me, van mijn kennis weet ik dat ze zeker het bezoeken waard zijn.

  Bannersbroker heeft in 2012 12 miljoen dollar uitbetaald aan de leden, 7 miljoen via de kaart, 4 miljoen via STP. De klagers die, vaak door hun eigen schuld, lang op hun geld moeten wachten ventileren hun ongenoegen via verschillende forums, de mensen die correct betaald werden hoor je natuurlijk niet. Ik heb in Manchester met tientallen mensen gesproken, die mensen zitten niet op forums te schreeuwen, die werken op de achtergrond hard aan hun business en verdienen goed geld.

  Waarom heeft bannersbroker zoveel nieuwe leden nodig? De leden van BB zijn hun klanten, ze verkopen panelen aan hun klanten en die klanten investeren op hun beurt de helft van wat ze krijgen opnieuw in Bannersbroker. BB wil dit jaar nog naar de 1 miljoen leden om een zo groot mogelijk aandeel te hebben en ze naar publishers kunnen gaan met een enorm sterke achterban.

  Bannersbroker is momenteel actief in 170 landen. Ze doen enorm veel inspanningen om de overheden in elk land te overtuigen dat BB legale business is en dat de leden inspanningen moeten doen om geld te verdienen. Het is geen “spelletje”, het is geen “investering”, het is business. De eigenaar van Vector card services, de uitgever van de Mastercard van BB heeft de laatste maanden niets anders gedaan dan de wereld rondgereisd om de financiële instellingen te overtuigen.

  De business van BB staat nog maar in de kinderschoenen, mijn team en ik geloof erin. Jullie hoeven er niet in te geloven en jullie doen wat jullie willen maar ga aub niet staan roepen over iets waar jullie eigenlijk niets van afweten.

  Met beleefde groeten.

  • 122

   Ik ben het met bovenstaande eens.
   En dat er gezegd word dat er geen advertentie netwerk is.. dat is echt een leugen. Ze hebben al vele test gedaan en binnenkort gaat het online voor iedere site die minimaal 1000 vieuws per dag heeft. Voor de categorieen dien worden aangeboden. Uitgevers zullen daar en kunnen daar op aanmelden. Heb deze aanmelding formulieren ed zelf gezien.
   Advertenties die al enige tijd al draaien op publisher sites.. zelf gezien. En dat zijn geen van de sites die in de blog verhaal benoemd worden..
   Daarnaast is dit bedrijf druk aan het bouwen en verbeteren van alles op rap tempo.
   En het is ook zo dat bb niet voor gehele publiek open is..omdat ze aan het bouwen zijn! een ieder die daar aan mee kan doen. doet dat omdat hij of zij dat zelf wil. zodra alles gereed is gaat bb open voor gehele publiek. zodat je dus kunt adverteren en uitgeven ect.
   heel erg simpel.

  • 123

   ik ben zelf sinds juni 2012 gestart met bb en heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf , maar het is altijd makelijker voor een paar enkelen om een bedrijf volledig met de grond gelijk te maken dan er eerst de nodige ervaring of het nodige onderzoek naar te doen , dus een antwoord naar de heer fich houd u bezig met andere zaken die u wel begrijpt

   m.v.g

   marc

 52. 124

  ik heb het geprobeerd, speel het nu 2 maanden heb een inzet gedaan van 200euro heb mijn mastercard en dergelijke al gekregen na een maand heb nu rond de 900euro op mijn account staan en heb gisteren dit allemaal mooi op de kaart gekregen en deze morgen gaan afhalen in de bank dus goed..

  ben er wel nog altyd selectief tegen over hoe het gaat lopen verder

 53. 126

  Geachte dames en heren,

  Ik wil reageren op basis van bovenstaande….. We leven,in een tijdperk van het internet en we hebben te maken met een crisis.Op het internet,wordt er ontzettend veel,aan oplichting gedaan,en kunnen particulieren,en of zogenaamde bedrijven,mensen oplichten.

  Dit is een voornaamste reden,dat er negatief gesproken en geschreven wordt over bannersbroker.

  De negativiteit,die bannersbroker krijgt,komt eigenlijk door hun eigen gedrag. Het is namelijk aan hun te wijten,dat er veel zaken niet goed gaan.Costumer service die totaal niet werkt.Waarvan je mag denken dat die optimaal,kan zijn,en zeker als jouw klanten de affiliates zijn.

  Accounts die worden gesloten.Ook hier weer geldt.Als je klanten affiliates zijn,en je sluit een account om wat voor een reden dan ook,dan ben je niet servicegericht en niet klantgericht bezig.Je benadeelt de klant hiermee.Ook al zijn soms de redenen gegrond vanuit het perspectief van de klant gezien,dan nog ga je geen accounts sluiten.

  Een professioneel en goed bedrijf zal zijn leden,netjes uitbetalen en op tijd. De redenering dat mensen niet op tijd betaald krijgen,doordat de mensen zelf de instructies niet opvolgen is onzin. De mensen volgen de instructies wel op,maar bannersbroker faalt in de opzet om op tijd te betalen.Ik vind het van amateurisme spreken dat er wordt gesuggereerd,dat mensen niet de instructies volgen. Een bedrijf moet gewoon zorgen dat als een withdraw request wordt gedaan,dan moet het gewoon verwerkt worden.Als er daarna pakketten worden gekocht en er is geen saldo aanwezig,dan nog moet de transactie als zodanig voltooid zijn.Dus nogmaals,bannersbroker geeft de schuld constant aan hun affiliates terwijl,bannersbroker wel verantwoordelijk is,voor hun eigen problemen en withdraw verwerkingen. Er zijn zat voorbeelden van mensen die niet betaald hebben gekregen,en die hebben geen nieuwe pakketten en of panels gekocht.Dus die redenering gaat naar mijn inziens niet op.

  Nogmaals dat mensen,in een downline netjes betaald krijgen wilt nog niet zeggen dat het geen pyramide spel is.En wil ik buiten beschouwing laten of het wel en of geen pyramide is,maar wil ik wel de gebreken aantonen van het bedrijf bannersbroker.

  Als je op het web als bedrijf profileert,dan heb je ook te maken met de diversiteit aan meningen,visies en ook kritiek.Als professioneel bedrijf dien je daarmee om te gaan,en als je weet van jezelf dat je wel goed bezig bent je er ook niet zoveel van aan te trekken.

  Internet biedt iedereen de vrijheid,om zijn mening te ventileren over wat voor een onderwerp dan ook.Ook als het een negatieve visie is over een bedrijf.

  De negativiteit van de informatie van bannersbroker is grotendeels te wijten aan bannersbroker zelf.Ze komen met niet goed onderbouwde,argumenten over hun business,blijven constant hetzelfde zeggen,en geven mensen geen vertrouwen en zekerheid omtrent hun businessmodel.

  Uiteindelijk moet iedereen zelf weten,wat hij of zij met zijn geld doet.Iedereen is daar vrij in.

  Bannersbroker werkt voor bepaalde mensen wel,en voor bepaalde mensen niet. Het is niet meer als logisch dat die mensen die niet betaald hebben gekregen,zich gaan melden bij blogs en forums die anti bannersbroker zijn.

  Ik zou zeggen tegen de mensen die wel netjes betaald krijgen,ga lekker door met jullie business en trek zo weinig mogelijk aan,wat er aan negativiteit wordt geschreven.

  En voor de mensen die benadeeld zijn door bannersbroker.Neem je verliezen en schrijf niet al teveel op het web,want je bereikt er toch niets mee.

  De toekomst zal het uitmaken,of bannersbroker een echt goed bedrijf is of gewoon lucht verkoopt.Wie zal het weten……

  1 ding is zeker. en dat is ook mijn mening en visie.Als je van de negativiteit af wil,dan dien je zelf veranderingen aan te nemen in je bedrijf,. Negativiteit zijn een reflectie van de buitenwereld op je eigen falen en fouten.Dus eigenlijk wordt bannersbroker een spiegel voorgehouden.

  Klanten,affiliates,de schuld geven,van het niet volgen van de instructies is het ontkennen van de eigen verantwoordelijkheid en projecteren van het onvermogen deze problemen op te lossen.Vanuit dit perspectief gezien denk ik,dat bannersbroker,niet het bedrijf zal zijn waar ik mijn centjes in wil investeren.Dit is mijn mening en ik heb recht om mijn mening op een eerlijke wijze te verkondigen met respect en waarde voor de meningen van anderen.

  Ik wens u allen veel succes toe in uw zaken.

  Met vriendelijke groet,

  Willem

  • 127

   – Als er een bedrijf is op internet die niet eerlijk is dan is dat Google wel.

   “Costumer service die totaal niet werkt.Waarvan je mag denken dat die optimaal,kan zijn,en zeker als jouw klanten de affiliates zijn.”

   – Als er een bedrijf is waar de customer service niet goed is, dan is dat Google wel. Die reageert helemaal nergens op. Dat voor een miljarden bedrijf als Google. laat me niet lachen.
   Mag een beginnend bedrijf als BB niet de kans krijgen de boel op orde te maken?

   “Accounts die worden gesloten.Ook hier weer geldt.Als je klanten affiliates zijn,en je sluit een account om wat voor een reden dan ook,dan ben je niet servicegericht en niet klantgericht bezig.Je benadeelt de klant hiermee.”

   – Enig idee hoeveel accounts Google per jaar sluit? Dat vaak ook ten onrechte en in strijd met hun eigen regels! Hoeveel bedrijven hier aan kapot zijn gegaan.. Dat is niet te vergelijken met BB.

   Mijn Conclusie en mening.
   Als je BB vergelijkt met Google. Dan mag Google zich dieper schamen. Google gaat slechter met zijn klanten om dan BB. Google laat bedrijven doelbewust en planmatig kapot gaan door het sluiten van accounts… Dan valt BB is het niets met alle beschuldigingen en vooroordelen.

   Ik vind dat een ieder opkomend bedrijf een kans verdiend. En bedrijf opzetten is veel werk en vergt veel soms veel geduld.
   Mensen trekken te snel conclusies en veroordelen iets al terwijl het zich nog niet heeft kunnen bewijzen.
   Ik ben in deze dan ook Neutraal en kies geen partij, maar stoor mij eraan dat mensen direct al lopen te Klagen terwijl iets zich nog niet heeft kunnen bewijzen.
   Als er ook maar iets ergens niet goed gaat is het direct: oplichting, of vuile dit of vuile dat…

  • 128
 54. 129

  Bannersbroker is all about new members, New members are new income.
  And because you got a subscription Monthly fee or traffic packs u will keep reïnvesting and try to get people in to the program to get your sale credits.
  So even if its a legal business u need an downline off people to keep up, and they also need a downline, and so on an on.

  Banners broker strategy solo
  Buy a package + 11 yellow panels 3 purple

  Starter
  + 1 trafficpack, 11 yellow panels, 3 purple panels.

  Starter package cost $25,-
  11 Yellow panels ($10) cost $110
  1 Yellow panel from package $0,00
  3 Purple panels ($30) cost $90,-
  2 Traffic pack $100,-
  Monthly fee $15,- (2 months)*
  _____________________+
  Total cost: $340,-
  Total earning: $420,-
  Total cash to e-wallet: $210,-
  Profit/ loss: – $130,-
  Impressions: 21.000

  Basic
  + 1 trafficpack, 11 yellow panels, 3 purple panels
  Basic package cost $55,-
  11 Yellow panels cost $110,-
  1 Yellow panel from package $0,00,-
  3 Purple panels cost $90,-
  1 Purple panel from package $0,00,-
  2 Traffic pack $100,-
  Monthly fee $15,- (2 months)*
  _____________________+
  Total cost: $370,-
  Total earning: $500,-
  Total cash to e-wallet: $250,-
  Profit/loss: -$120,-
  Impressions: 24.000

  Business
  + 1 trafficpack, 11 yellow panels, 3 purple panel
  Business package cost $145,-
  11 Yellow panels cost $110,-
  1 Yellow panel from package $0,00,-
  3 Purple panels cost $90,-
  1 Purple panel from package $0,00,-
  1 Blue panel from package $0,00,-
  3 Traffic pack $150,-
  Monthly fee $30,- (3 months) *
  _____________________+
  Total cost: $525,-
  Total earning: $920,-
  Total cash to e-wallet: $460,-
  Profit/loss: -$65,-
  Impressions: 33.000

  * First month is inclusieve the package, and dont have to be paid again.

  Professional
  + 1 trafficpack, 11 yellow panels, 3 purple panels
  Professional package cost $415,-
  11 Yellow panels cost $110,- 220
  1 Yellow panels from package $0,00,- 40
  3 Purple panels cost $90,- 180
  1 Purple panels from package $0,00.- 120
  1 Blue panels from package $0,00,- 360
  1 Green panels from package $0,00,- 540
  4 Traffic pack $200,-
  Monthly fee $45,- (4 months)*
  _____________________+
  Total cost: $860,-
  Total earning: $1460,-
  Total cash to e-wallet: $730,-
  Profit/loss: -$130,-
  Impressions: 61.000

  Enterprise
  + 1 trafficpack, 11 yellow panels, 3 purple panels
  Enterprise package cost $1225,-

  11 Yellow panels cost $110,-
  1 Yellow panels from package $0,00,-
  3 Purple panels cost $90,-
  1 Purple panels from package $0,00,-
  1 Blue panels from package $0,00,-
  1 Green panels from package $0,00,-
  1 Red panels from package $0,00,-
  1 Traffic pack $250,-
  Monthly fee $60,- ( 5 months)*
  _____________________+
  Total cost: $1.735,-
  Total earning: $3.080,-
  Total cash to e-wallet: $1.540,-
  Profit/loss: -$195,-
  Impressions: 141.000

  * First month is inclusieve the package, and dont have to be paid again.
  Ultimate
  + 1 trafficpack, 11 yellow panels, 3 purple panels
  $3655

  11 Yellow panels cost $110,- 220
  1 Yellow panels from package $0,00,- 40
  3 Purple panels cost $90,- 180
  1 Purple panels from package $0,00,- 120
  1 Blue panels from package $0,00,- 360
  1 Green panels from package $0,00,- 1080
  1 Red panels from package $0,00,- 3240
  1 Black panels from package $0,00,- 9720
  1 Traffic pack $350,-
  Monthly fee $90,- ( 7 months)*
  _____________________+
  Total cost: $4.295,-
  Total earning: $14.960,-
  Total cash to e-wallet: $7.480,-
  Profit/loss: $3.185,-
  Impressions: 384.000

  * First month is inclusieve the package, and dont have to be paid again.
  After … months

  After your panels exprires your traffic package subscribe will still be active, and i advise to use it right away.
  We now need to buy and qualify some higher panels to get credits for the lower panels.
  Each higher panel will give credits for 2 lower panels.

  U should buy ( from package business and up got alreeds one)

  Qt# Panel Traffic Cost* Cost**
  1 Blue panels 45.000 $90,- $0,00,-
  3 Purple panels 45.000 $90,- $30,-
  2 Yellow panels 10.000 $20,- $0,00,-
  3 Traffic package 300.000 $150,- $150,-
  3 Monthly fee $45,- $45,-
  _______________________________+
  Total cost $395,- $225,-
  Total earning $220,- $220
  Total earning to e- wallet $110,- $110,-
  Profit/Loss -$285,- -$115,-

  Till now you onley saw negative numbers with Ultimate package as exeption,
  If u start with banners broker i advise to start with business or up,
  The profit/loss i calculate are touch able money, money that u can spent.
  50% or 100% of all the money u earn on banners broker goes back in to the program.

  So reïnvesting will get u at the top.

 55. 130

  bb is geen pyramidespel. Je wint er idd een beetje aan als je personen onder u hebt maar that’s it. De personen die onder uw aangeworvenen komen krijg je zelfs al niks meer op.Dus pyramide? Als je negatief wil zijn, zorg dan eerst dat je de juiste info hebt

 56. 131

  Mijn ervaring met Banners Broker.

  Ik ben sinds 5 mei 2012 gestart met Banner Broker en verdien maandelijks een belachelijk riant inkomen. Ik heb dit opgebouwd doordat ik mensen onder mij heb in geschreven en deze mensen op de juiste wijze begeleid en ondersteun met een strategieen. Mijn verdiensten komen niet uit het team onder mij, maar uit het juist beheren van mijn panelen. De mogelijkheid die een team mij biedt is dat ik meer panelen kan aanschaffen met een korte looptijd, ofwel snellere uitbetaling. Dat voordeel mis je als je geen mensen inschrijft, maar de potentie zonder deze mensen is wel veel groter dan 2,5% rente bij de bank of een aandelenpakket, nl 200-400% per jaar.

  In mijn team zitten genoeg mensen die geen mensen werven, maar wel al geld opnemen. Voorbeeld van € 600,- starten en al € 1800,- opgenomen hebben vind ik geen slecht iets.

  Tot nu toe zijn al mijn opnames uitbetaald, waarvan ik wel wil opmerken dat het geen 20 dagen wachten is, maar eerder 27-32 dagen. Maar ze betalen wel!

  Alle verhalen die ik lees op internet, of het nu Finshell of anderen zijn, ze zijn niet voldoende onderbouwd. Foto’s van kantoren en die te vergelijken met die van Google vind ik geen vergelijking. Want volgend mij is Google ook de eerste 5 jaar vanuit een garage opgebouwd. En voor wat betreft de inval in India, die klopt. De reden was dat het BB kantoor verdacht werd van MLM en dat is in India verboden. Enkele dagen later is het kantoor gewoon weer geopend, zijn de activiteiten weer vervolgd en is er geen strafzaak geweest. Geen MLM en geen Ponzi, want ook dit is in India verboden (trouwens in veel landen).

  Zijn er dan helemaal geen risico’s? Waarschijnlijk wel, maar ik heb ze nog niet kunnen vinden.
  Ben ik dan naïef? Nee, dat vind ik niet. Ik ben bewust met Banners Broker gestart en heb nu geen andere inkomsten dan dit (bouw met de vrije tijd wel mijn eigen bedrijf op).
  Is dit integer naar anderen? Ja, ik vertel wat alle mogelijke risico’s zijn. En als men wilt starten, dan neem ik mijn verantwoording door mensen alles uit te leggen wat ik weet en te begeleiden (zo’n 20 uur per week).

  Banners Broker nu wel of niet oplichting?? Ik ben niet opgelicht en ik ga graag met mensen in gesprek die werkelijk met Banners Broker zijn gestart, geen geld hebben verdiend en zelfs geld zijn verloren. Dan ben ik nieuwsgierig wat er fout is gegaan.

  Is Banners Broker een bubble die knapt?? Ik weet het niet en dat weet niemand.
  Iedereen dacht ook dat Europa als unie een goed idee was. En?? Na Griekenland is Cyprus aan de beurt en wie volgt? Dit is de grootste Ponzi ooit en wie betaald aan de onderkant zich suf… de belastingbetaler. Sorry, dit is wat mij raakt.

  Met warme groet,

  Raymond

 57. 134

  Oke en hoe kun je je hiervoor aanmelden? Zijn er informatieavonden, want ik zou wel een gokje willen wagen. Als ik het zo lees ligt het er ook maar net aan hoe commited je bent toch?

 58. 136

  Misschien wordt het duidelijk met onderstaande youtube film. Je kan BannersBroker vergelijken met Ben.

  http://www.youtube.com/watch?v=VXRkfqw67GE

  Het is allemaal te mooi om waar te zijn, dus is het voor 99,99 niet waar. De eerste beleggers verdienen heel veel geld, de laatste laag betaald de eerste laag.

  Iedereen die aan BB deelneemt is verantwoordelijk voor zijn eigendaden en ook voor het eventuele verlies.

 59. 137

  Beste Ramona,

  Bedankt voor je reactie. Inderdaad is commitment belangrijk, maar ook met welke strategie je hierin stapt. Ik heb verschillende mensen gesproken die na 1-3 maanden vast kwamen te zitten en geld bij moesten storten, terwijl juist met een goede strategie je kosten uit je banners betaald worden en je dus maar eenmalig een bedrag gebruikt om je account te starten. Deze mensen werden niet begeleid en klaagden op het forum. Ik vind het een kwalijke zaak als mensen niet begeleid worden. Mijn visie is: ‘als het account van de ander groeit en zij meer geld verdienen, dan pluk ik daar de vruchten van’. Daarnaast geeft deze negativiteit ook weer een stempel op Banners Broker, terwijl ik het juist een geweldige kans vind!

  Zelf ben ik nu bijna een jaar bezig. Ik weet alle ins en outs. Wanneer iedereen opnieuw het wiel moet uitvinden dan kost dat tijd en inspanning. Ik organiseer regelmatig bijeenkomsten voor onze teams om met iedereen onze kennis te delen. En daarnaast maak ik tijd vrij om persoonlijk of middels skype en teamviewer de ander te leren hoe je je account moet beheren.

  Ik weet niet of het hier vermelden van mijn contactgegevens is toegestaan, maar op mijn website kun je een informatieverzoek indienen en dan neem ik persoonlijk contact met je op ( zie website van b2b-affiliatemarketing.nl ). Ik zal je dan mijn account laten zien en al je vragen beantwoorden.

  Met warme groet,

  Raymond

 60. 138

  IK vind de argumentatie dat BB fake is een beetje te simpel.
  Er zijn nu eenmaal veel complotters hier op aarde en zien overal het slechte in.
  Kan alleen maar vertellen dat ik nu een jaar met BB bezig bent en lach me suf hoe simpel ik geld verdien.
  Dus ga vooral verder met de negativiteit en je tijd besteden aan onzinblogs, dan ga ik gewoon verder met cashen….

  fijne dag nog

 61. 139

  Ook ik doe inmiddels een klein jaar mee met BB. Ingestapt met 415 dollar. De helft darvan heb ik inmiddels terug (eind vorig jaar…) Mijn wallet vertelt mij dat ik inmiddels al meer dan 10.000 dollar verdiend heb met BB; echter het uitbetalen ervan, of liever van een klein deel ervan, is/blijft zeer problematisch.
  Ik heb begin januari geld laten overzetten naar mijn aangeschafte BBcard maar dit is nooit door BB erop gezet en nog steeds pending… Ook na de val van de BB card (ik heb er dus wel voor moeten betalen maar nooit kunnen gebruiken…) nog steeds geen withdrawal ontvangen, ook niet via STP of PAYZA. De klantenservice belooft keer op keer dat ze het snel zullen regelen…maar het is nog steeds niet binnen!
  De website van BB is zeer vaak slecht bereikbaar of under contruction. Antwoorden op je tickets worden wel gegeven maar zijn altijd algemeen en meestal ïrritant eindigend op:” we thank you for your patience…..”
  Ik betaal 100 dollar per maand voor mijn account maar krijg daar niet voor terug wat ik mag verwachten:
  – panels lopen niet of veel te traag vol (waardoor je geld-aanwas stagneert of vertraagd terwijl je kosten dus wel doorlopen). Uitleg hierover wordt niet gegeven of klopt niet.
  – de BB regeltjes veranderen om de haverklap. OOk de BB card, die ik net een maand had, wordt opeens weer gestopt, etc, etc.

  Ik ben het eens met eerdere reacties dat BB waarschijnlijk best een redelijk betrouwbaar bedrijf is maar dat ze zich op de eerste plaats moeten houden aan de beloftes die ze hun leden doen. Aanvankelijk had ik hierin veel vertrouwen maar de laatste maanden gaat het keihard bergafwaarts en ben ik zeer sceptisch over wat BB voor mij nog gaat opleveren. En geloof me dat ik precies doe en heb gedaan wat BB aangeeft en aangaf te doen….. Ze doen gewoon niet meer wat ze beloven te doen. Jammer.

 62. 140

  Beste RS,

  Het is inderdaad vervelend van de BB card en dat je zo lang moet wachten. Ik had voor de maand februari ruim $ 7500,- staan ‘on pending’, ook deze gaan nu via Payza en STP. Het probleem de wachttijd is dat er door het vervallen van de BB card (resultaat van negative publiciteit) in eens alle transacties via deze kanalen moest gaan, terwijl ze juist van Payza en STP waren afgestapt omdat ze een te lange wachttijd hebben. Dus opnieuw dien je 20-30 dagen te wachten. Het wordt dan medio april voor mij, maar dan het dubbele bedrag.

  Stort je iedere maand $ 100,- voor je kosten naar je BB account??

  Er zijn een aantal voorwaarden voor je beheer. Je moet minimaal je kosten kunnen dekken met geld in je eWallet. Sta je daaronder dan kunnen je panelen niet uitbetalen. In februari stond er ruim 31 miljoen dollar in de min. Dat is niet goed voor BB en dit pakken ze op deze manier aan!

  Aan de andere kant dien je campagnes te hebben lopen. Heb je geen campagnes (choice netwerk) dan gebeurt er ook niets. Dus maak een tiental campagnes aan. Die zal je straks v anaf april nodig hebben. Want er komen nog een paar drastische veranderingen aan. Die de groei van je account kunnen beinvloeden.

  V.w.b. de site. Die ondervind inderdaad irritante problemen. Ze hebben een ruim week geleden een DNS aanval gehad door hackbots. Hierdoor is de server overbelast geraakt. De afgelopen week hebben ze alles naar een andere dns server geplaatst, maar dat hebben ze niet goed aangepakt. Nog steeds zijn er vele onderdelen verkeerd gelinkt (verkeerde interne adressen). Voor zo’n groot bedrijf hoort dat niet te gebeuren. BB is te snel gegroeid het afgelopen jaar en daar hebben ze niet op gerekend. Dom!!

  RS, je mag mij contacten als je wilt dat ik eens in je account meekijk. (wanneer je referrer je niet kan helpen).

  Warme groet, Raymon

 63. 141

  Beste Raymond,

  Ik ben in oktober gestart met BB, ik heb 3 mensen onder me en tot februari leek het leuk te gaan. Ineens stonden mijn panelen stil. BB ging ineens de spelregels veranderen. Raar.
  Ik sta nu inmiddels zo’n kleine maand bijna stil met mijn account. Heb inmiddels vernomen dat ik campagnes moet gaan opstarten maar ik kom nu al meer dan een week óf de site niet op, óf ik kan geen campagnes starten. Frustrerende, irritante situatie. Ik heb hier namelijk ook nog anderen bij betrokken…
  Weet niet of het allemaal oplichterij is of echt. Ik weet in ieder geval wel dat ze je het verrekte moeilijk maken om vertouwen te krijgen in het bedrijf.
  Ik heb door dit gedoe van de laatste weken maar gewoon besloten dat ik eerst de panelen die lopen maar eens uit ga laten betalen. Eerst mijn geld er weer uit ($700,-). De rest is extra.
  Maar ik ga er voor het gemak maar gewoon vanuit dat ik mijn geld kwijt ben.

  • 142

   Hallo Bert,

   Je hoeft niet bang te zijn, met de nieuwe update 2.9 is er wel wat verandert, maar BB loopt gewoon. inmiddels lopen de panelen weer, al kan er een wachttijd van 4 dagen op zitten, het wordt inderdaad wat moei;ijker!, is niet moeilijker maar je moet gewoon wat meer verder denken en nadenken), dit is om de bedrijfvoering van BB te verbeteren!.

   Op de site kun je alles terug vinden, en als het goed is krijg je de voldoende info hierover van jouw inschrijver!!.

   Veel succes met BB

 64. 143

  Beste Bert,

  Alvast mijn excuus voor de lange lap tekst.

  Ik begrijp je frustratie, onzekerheid en verlies van vertrouwen. BB wekt op dit moment niet veel vertrouwen op, dat ben ik met je eens. De eerste versie 2.9 die op 19 februari jl. werd gelanceerd bracht veel verwarring. Zelf vond ik het een stap in de goede richting om een stabieler bedrijf neer te zetten en de groei te beperken. Dit is al vaker gebeurt. Wat ik gehoord heb heeft het beperken van groei te maken met hun aanbieder van impressie/traffic, Ze zijn te snel gegroeid en hebben nooit voldoende markt voor deze groei gehad. Volgens mij is het aantal BB account in het laatste jaar met 80% toegenomen, dat betekent dat de traffic ook verdeeld dient te worden onder al deze panelen. Door deze nieuwe aanpak zal je groei in je account meer naar de hogere (duurdere panelen) gaan, met een langere looptijd en dus minder snel groeien.

  Iedereen start met het Ad-Pub Combo, maar weinig mensen doen iets met de gespaarde impressies (om campagnes te maken). Ook hier verplichten ze je om deze activiteiten te doen. Vanaf 1 april (ik hoop dat het slechts een grap is) zal er nog meer veranderen. Er zijn een aantal dingen bekend, waardoor je toch meer tijd moet investeren in BB. Te denken valt aan teams bouwen, incentive activiteiten doen en je campagnes maken. Maar als je het goed aanpakt ben je niet meer dan 2-3 uur per week kwijt. Een campagne aanmaken kost je nog geen twee minuten, dus maak er tien, dan ben je klaar!

  Wij zijn zelf gestart met twee accounts $ 625,- en daaronder $ 1250,- (later ook een zakelijk account $ 800,- daar weer onder geplaatst). We hebben nu ruim 1600 panelen, waarvan 1300 gele die iedere 4-5 weken $ 13.000 dollar in mijn account brengen. Ik heb een team van 21 mensen die ik persoonlijk begeleid, sommigen wekelijks en anderen af en toe. Deze 21 mensen ken ik persoonlijk. Iedereen die start leer ik een strategie, die ervoor zorgt dat ze na 6 maanden hun inleg terug kunnen nemen. De een doet dat en de ander niet, vrije keuze. Zij weten de risico’s, maar ook de kansen.

  Is het spannend met al de veranderingen? Absoluut! Maar we zijn mensen en passen onze strategie aan en zorgen dat we het maximale kunnen bereiken.

  Naast BB is er een nieuw bedrijf dat zojuist gestart is met bijna hetzelfde concept. Ook hier gaan we voor de beste strategie. En omdat deze maar 7000 leden heeft lopen de panelen belachelijk hard. Ik gok dus nu op twee paarden! Wil je info en een strategie, dan kun je mij contacten.

  Moet ik door al deze problemen bij BB mijn vertrouwen kwijt raken? Ik dacht het niet. Ik geniet van de reis met alle ups en downs. Ik krijgt een mooie kans en ga niet bij iedere hobbel twijfelen. Je kan denken ‘hij heeft ze inleg al terug, daarom maakt hij zich niet druk’. Ik heb geen andere inkomsten, geen baan en geen recht op een uitkering als het mis gaat. En mijn netto accountwaarde (dus niet wat in de ewallet staat) is ruim $ 85.000,-. Ik zou flink balen als ik dit kwijt zou raken. Maar ik geniet van de reis, dat zou je ook moeten doen.

  Op 13 april a.s. heb ik, op mijn kantoor in Hilversum, een bijeenkomst georganiseerdvoor niet teamleden, om de nieuwe wijzigingen in V2.9 te bespreken en hoe hier mee om te gaan. Je bent van harte uitgenodigd (trouwens iedereen die een actief account heeft bij BB is van harte welkom).

  Ga naar mijn website (www.b2b-affiliatemarketing.nl), vul het contactformulier en vermeld je BB username. Ik zal je een uitnodiging sturen.

  Succes,

  Groet, Raymond

  • 144

   Raymond, zou je de screenshots van jouw account kunnen sturen naar info@affiliateblog.nl? Tevens dat bedrag van $7.500 on pending?

   Ik wil niet dat hier reclame gemaakt wordt voor websites puur gemaakt om anderen in Ponzi schemes te lokken, daar ging de discussie om: is dit een piramide spel: ja of nee. Volgens mij weten wij beiden dondersgoed dat dit een piramidespel is en dat uiteindelijk de stekker uit al die tegoeden wordt getrokken en er een paar investeerders met heel veel geld naar St. Maarten verhuizen. Ongeacht resultaat uit het verleden.

   • 145

    Beste Jochem,

    Mijn excuus.

    Nee, ik ben het niet met je eens dat het een piramidespel is. Ik ben daar niet van overtuigd.

    Voor welk doeleinde wil jij mijn screenshots?

    • 146

     Om te kijken of je de waarheid spreekt, aangezien je personen op dit blog probeert over te halen om deel te nemen aan een piramidespel en extra referrers hoopt te scoren via jouw linkjes. (op jouw site)

     • 147

      Jochem, dat wil ik best doen en je mag het zelfs op je site plaatsen. Op voorwaarde dat jij een bewijs laat zien dat jij zelf de ervaring hebt dat jij door een account bij Banners Broker benadeeld bent. Dan hebben we een deal!

   • 148

    Hoi Jochem,

    Ik denk,dat mensen zoals Raymond,van geen kwaadheid bewustzijn.Ze stappen ergens in,denkende,dat het een echte business betreft. Zolang ze betaald krijgen,hebben ze het idee,dat het gaat om een echte business.

    Dat er toch ontzettend veel mensen intrappen,heeft voornamelijk te maken,met het ogenschijnlijke succes van bannersbroker. Mensen stellen zich geen vragen,en gaan af wat ze binnen krijgen op hun bankrekening.

    Dat de autoriteiten niet ingrijpen,is ook een raadsel.De meeste zijn ondertussen wel op de hoogte. Wellicht hebben ze te weinig bewijs,om bannersbroker aan te pakken.

    Dat mensen hier komen,om mensen te recruiten is helemaal te gek voor woorden maar wel begrijpelijk.Hoe mensen ze werven,hoe meer geld ze verdienen.Dat ze daarbij slachtoffers maken interesseert ze geen moer.

    Ik heb argumenten gelezen,dat bannersbroker geen pyramide is.Het tegendeel is waar.Bannersbroker is 1 en al ponzi/piramide.Ze betalen uit,door middel van nieuw geld die van refferals komen.Het product bestaat niet,en bannersbroker kan ook niet aantonen daarmee geld te verdienen.

    De adpumbo package is niets anders dan een illusie.Het is een verzinsel,van de initiators van bannersbroker.Zo ook het cyclen van panels en de kleuren etc etc is allemaal gebasseerd op leugens.

    Dat er helaas mensen intrappen is jammer,maar wel begrijpelijk. Zeker mensen die geld nodig hebben,zijn bereid om dit soort leugenachtige constructies te verkopen.Het interesseert ze niet,of ze slachtoffers maken,zolang hun maar hun boterham kunnen verdienen is het goed.

    De bannersbroker mastercard is trouwens ook uit de roulatie gehaald.Blijkbaar is mastercard erachter gekomen,dat bannersbroker,een ponzi is,en hebben ze zich teruggetrokken ten einde niet gerelateerd te worden of geassioceerd te worden met deze boeven van bannersbroker.

    Bannersbroker is voor de mensen die het nog steeds niet willen begrijpen,een ponzi,afkomstig van de hiyp industrie,die allemaal leugenachtige constructies verkopen via het web,en daarbij veel slachtoffers maken.

    Mensen die in de hiyp business zitten of in networkmarketing weten drommels goed waar ze mee bezig zijn,en zijn bewust bezig mensen erin te luizen. En wel met een lach op hun kop.

    Ik hoop dat die mensen de verkeerde gaan tegenkomen.

    Met vriendelijke groet,

    Poffie

    • 149

     Dag Poffie,

     Nee, ik ben mij van geen kwaad bewust?!? Zolang er geen harde bewijzen zijn, ben ik gewoon niet overtuigd. Ga ik op mijn bek en verlies ik mijn geld, dan is dat mijn les. Ik ben mij heel bewust. Ik neem niets klakkeloos aan, maar onderzoek en neem afgewogen risico’s.

     Waarom wordt BB niet aangepakt door de autoriteiten, omdat ze niks kunnen vinden. Zelfs niet na een inval in India en alle computers te hebben bekeken draait BB gewoon weer.

     Je noemt mensen wel heel snel slachtoffers. Of dat iedereen die in BB stapt een slachtoffer is. Je wordt een slachtoffer als je denkt dat je een royaal pensioen kan verwachten als je vanuit loondienst tot je 70ste kan blijven werken.

     Iedereen die wellicht iets wil realiseren en daarop wil handelen, met of zonder risico’s, zijn geen domme mensen. Als we allemaal doen wat de grote meud doet, wat is er dan voor ontwikkeling?

     Nogmaals ik neem verantwoordelijkheid voor mijzelf en de anderendie dit ook willen. Ik laat zien wat de potentie is zonder referrals in te schrijven, ik vertel over de risico’s, ik wijs mensen op de online negatieve berichten en als ze dan nog steeds willen maak ik de beste persoonlijke strategie, zodat ze maximaal profijt kunnen halen uit het juist beheren van een BB account. Ik laat ze precies zien in welke week zij hun ingelegde geld er uit kunnen halen, zodat ze verder gaan met het verdiende geld in BB. En daarnaast stop ik uren in persoonlijke begeleiding en organiseer ik bijeenkomsten. Als ze dan in BB stappen, kan ik zeggen dat ze wel in een van de beste teams zitten.

     Slachtoffers?? Nee, volwassen mensen die een keuze maken.
     Domme mensen?? Nee, succesvolle ondernemers, psychiaters, alleenstaande moeders, mijn schoonmoeder van 72, personen met een uitkering, 80% afgekeurd, loondienst, en veel meer.

     Je moet toegeven dat zomaar iemand een slachtoffer noemen, wel veel te gemakkelijk is. Alleen wanneer je jezelf als slachtoffer ervaart zou je vanuit deze visie kunnen denken, nietwaar?

     Warme groet, Ray

     PS. De MasterCard is gestopt vanwege negatieve publiciteit, niet vanwege verdacht zijn van ponzi!

     Ik moet wel lachen om je humor. De boeven van Banners Broker…. hahaha
     Deze boeven bieden een geweldige opportunity, misschien de boef Robin Hood??

  • 150

   Hallo Raymond,

   Ik zie dat jij nog zeer positief gestemd bent over bannersbroker en ik denk ook goed op de hoogte. Mijn vrouw en ik hebben een account bij bannersbroker maar door alle veranderingen die hebben plaats gevonden de afgelopen jaar hebben wij veel verlies geleden naar ons gevoel. Ik wil niet teveel in details treden, maar misschien zou je eens een kijkje kunnen nemen in ons account zoals je hebt voorgesteld aan een andere lezer van deze discussie.

   We staan ook open voor andere reacties!

   • 151

    Beste Ben,

    Ik wil je best even met je meekijken en je adviseren. Zie b2b-affiliatemarketing.nl en zend even je contactgegevens.

    Warme groet, Raymond

 65. 152

  Erg gemakkelijk om kritiek te geven over iets waar je zelf niet aan mee doet!!, zelf de Blog waar jij het vandaan heeft doet niet mee!!, maar SUGGEREERD alleen maar, naruurlijk hoor je altijd wat negatieve reactie, maar 99 % daarvan zijn mensen die NIET mee doen aan BB. en de ander 1 % zijn mensen die wel mee doen maar slecht begeleidt worden door hun up-line.

  Waarom is Banners Broker GEEN piramide spel!!!
  1- je betaald je inleg NIET aan diegene die je uitgenodigt heeft!!, maar direct aan BB.

  2- Je krijgt daadwerkelijk een product (een stukje advertentieruimt op het “Blind-Netwerk).

  3- Je hoeft niemand anders (affiliates) aan te sluiten om geld te verdienen, kan wel dan groeit het alleen wat sneller. maar is niet noodzakelijk!!.

  4- Je krijgt niet door BB rechtstreeks uitbetaald maar direct vanaf een Bank!!!, hier stort BB het Geld op, dus je KRIJGT NIET UITBETAALD vanuit deelnemers die onder je staan, DIT GEBEURD WEL BIJ EEN PIRAMIDE SPEL

  5- Banners Broker heeft een Piramide Structuur!!!, dat is iets anders dan een Piramide spel!!.
  ELk bedrijf heeft een Piramide structuur, denk aan Directeur-Managers-afdelingshoofden-werkpersoneel!!.

  Het Leger heeft ook een Piramide structuur Minister-Generaal- Kolonel-Majoor-Sergeant-Miltair enz!!.
  Is Dit een Piramide spel??.

  Ik heb goede ervaringen, doe 7 maanden mee en heb niemand aangesloten en heb mijn inleg van 550 Euro er inmiddels uit gehaald!! (met de BB-(Master)Kaart

  Deze is inmiddels door de GESUGGEREERDE negatieve berichten, door dezelfde Bloggers als jouw (die overal wat op aan te merken hebben, en eventueel tegen betaling van BB wel positief willen schrijven), deze zijn inmiddels bekend bij BB enhier word actie tegen ondernomen!!.

  Kortom iedereen die de gok wil wagen en 550 (inmiddels 600) euro over heeft om de gok tot een goed inkomen op te bouwen (geheel Legaal) je kunt het gewoon opgeven bij de Belasting (moet ook, maar het valt onder BOX 3 (inkomsten uit speculatief inkomen) dus je hoeft maar omgerekend 1,2% inkomsten belasting betalen, en als je getrouwt bent is er ongeveer 40000 Euro vrijstelling (ongehuwd ongeveer 20000 Euro).

  Dus zolang je geen echte bewijzen hebt, maar alleen maar dingen kunt suggureren, houd dan je mond , kom naar een van de informatie avonden, en laat je goed informeren alvorens iemand anders na te roepen!!.

  Voor alle andere geintereseerden, kom naar een informatie avond en laat je goed voorlichten!!, en alle BB-ers
  succes met jullie acount!!!

 66. 153

  Ik ben er helemaal klaar mee met dat Banners Broker, kansloos!

  Dit is mijn eerste en de LAATSTE keer dat ik ooit nog aan zoiets mee doe!

  Als je dit een business noemt, dan ben ik de paus! Wat een bende!

  • 154

   Coen, inderdaad is er bij BB wel het nodige aan structuur, service en managementervaring nodig, maar dat neemt niet weg dat wanneer je zelfverantwoordelijkheid neemt en je account goed beheert, dat je enorme inkomsten kunt genereren. Ik ben benieuwd hoe dat jou is vergaan. Want ik ken enkel alleen mensen die een enorme groei hebben doorgemaakt, maar dat ligt wellicht aan het netwerk waar ik in actief ben (boven als onder).

   Dus hiermee zeggende. Ligt het falen binnen BB niet aan jezelf en is het makkelijker om de schuld bij BB neer te leggen.

   Nee, je bent niet de paus, maar BB is wel een business!
   BB had begin vorig jaar nog geen 50.000 affiliates, maar niet voldoende capitaal om managers, developpers en ICT specialisten aan te nemen. Een jaar later zaten ze op 300.000 accounts (niet allen actief) en deze groei was niet voorzien. Ze hebben enorme fouten gemaakt dat ontken ik niet, maar stel je voor dat jij een bedrijf hebt in de eerste jaren. Ga jij direct beginnen met dure serverruimte, managers, ict’ers, e.d. als er nog niet voldoende inkomsten zijn? Want BB is een broker, een deel van het geld wordt hergeinvesteerd in de advertentienetwerken. Het capitaal hadden ze het eerste jaar niet. Nu wel en daarvoor nu alle wijzigingen en problemen. Nu gaan ze alles tegelijk aanpakken… Foute beslissing, maar nog steeds een goede business om in te zitten.

   Als je nog een account hebt, kijk ik graag mee in je account om te zien wat er mis is gegaan. Ik bewijs graag dat BB wel werkt.

   • 155

    Hallo Raymond

    Die vraag heb ik hier ook gesteld Hierop geeft toch niemand antwoord.
    De reden hiervan is heel simpel ze hebben zelf nooit een account gehad van BB
    En dan valt het ook niet mee om een antwoord te geven
    Alles wat ze hier hebben gezegd op deze site over BB is uit de duim gezogen
    Alle negatieven uitspraken op deze site zijn allemaal teniet gedaan.En ze blijven maar door gaan. We zullen er maar vanuit gaan dat ze heel veel haat van binnen hebben en er niet goed mee om kunnen gaan.
    We wensen ze heel veel beterschap wie weet misschien worden ze zelfs wel eens lid van BB als ze uitgeraasd zijn

    • 156

     Hoi Wijnen,

     Dankjewel. Er zijn een paar schreeuwers op internet, die een mening verkondigen. Op basis daarvan wordt heel veel geschreven en gekopieerd. Feiten, ho maar.

     • 157

      ben zelf sinds 16 juni 2012 met bb actief en ben ervan overtuigd dat er nog groei pijnen zijn zoals met ieder bedrijf dat sneller groeit dan ze konden denken , maar het is o zo gemakkelijk om iets af te breken waar je niet eens aan deel genomen hebt , ik zelf ben na de conventie in portugal waar ik overigens persoonlijk aanwezig was wel overtuigd

      m.v.g

      marc

 67. 158

  Hallo mensen wil alleen maar mededelen dat ik zeer blij ben met Bannersbroker. Het is het beste manier om geld te verdienen voor mij op internet. Voor mij mag je het noemen zoals je wil. als je vind dat het geen business is of het is een piramidespel maak niet uit. Voor mij wat belangrijk is dat ik voor het eerst in 10 jaren
  niet elke week naar een meeting moet gaan of achtermensen moet lopen om lid te worden zodat ik uitbetaald kan worden. Nu kan ik relax werken waar ik ook wil. Door mijn inkomsten kan ik nu zelfs emigreren naar een zonnig paradijs.
  Ik trap niet in leugens. Ik ga voor mijn doel. Als ik klaar ben met mijn droom huis stuur ik foto’s.
  Trouwens ik vind het heel raar dat sommigen nu nog niet weten wat een piramidespel is.
  Kort uitleg. Iemand start aan de top je sponsor.
  1. Verplicht mensen voegen.
  2. Geld betalen meestal veel, het draait om geld
  3. Je hoeft verder niks te doen. Alleen mensen en geld voegen dus.
  4. .Er is geen product aanwezig
  5. Wachten en hopen dat je aan de top kopt anders geen uitbetaling.

  Bannersbroker
  1.Je hoeft geen mensen bij te voegen,
  2. je wordt betaald voor je werk.
  3. Je hoef niet te wachten tot je aan de top komt om uitbetaald te worden. Je wordt elk maand uitbetaald
  4. Je kan veel meer verdienen dan je sponsor.
  5. Er is een product aanwezig
  Als iemand het verschil niet ziet of begrijpt, Dan is online marketing niet iets voor jouw Sorry
  groetjes jacintes

  • 159

   Hoi Jacinta,

   volgens mij weet jij ook niet,wat een pyramide/ponzi is.

   Bannersbroker=

   1 JE MOET MENSEN TOEVOEGEN.OM CREDITS TE KRIJGEN VOOR ALLOWENCE DIEN JE MENSEN TE REFFEREN.

   2 BANNERSBROKER HEEFT GEEN PRODUCT. HET IS SLECHTS EEN DIGITALE WEERGAVE,VAN EEN ZOGENAAMD PRODUCT DIE GEEN BEWIJSBAAR,AANTOONBAAR CASHFLOW OPLEVERT.

   3 BANNERSBROKER DRAAIT NIETS MEER EN NIETS MINDER,DOOR GELD.ZOLANG ER NIEUWE AFFILIATES INGESCHREVEN WORDEN WORDT ER GELD VERDIENT.ALS DIT STOPT VALT DE PROGRAMMA OM.

   4 ZONDER CREDITS KAN JE MET BANNERSBROKER MINIMAAL GELD VERDIENEN.CREDITS VERKRIJG JE DOOR MENSEN TE REFFEREN EN ALDUS KRIJG JE ALLOWENCE OM PANELS TE KOPEN.DE STRATEGIE HIERBIJ IS ZOVEEL MOGELIJK GELE EN PAARSE PANELEN TE KOPEN.
   ZONDER DEZE STRATEGIE,DUURT HET ONTZETTEND LANG,OM OOK MAAR EEN SIGNIFICANT BEDRAG,TE VERDIENEN MET BANNERSBROKER

   ZOLANG MENSEN GELD VERDIENEN MET BANNERSBROKER,EN ZIJ HUN DROOMHUIS,AUTO OF WAT DAN OOK WAAR KUNNEN MAKEN,ZULLEN ZE TER ALLER TIJDEN ONTKENNEN DAT HET EEN PONZI IS.UITERAARD ZUL JE MET HAND EN TAND JE BUSINESS VERDEDIGEN.

   HETZELFDE GELD VOOR IEMAND DIE MET DRUGS OF ILLEGALE ACTIVITEITEN HUN GELD VERDIENEN.ZOLANG ZE GELD VERDIENEN EN NIET GEPAKT WORDEN,ZULLEN ZE DOORGAAN.

   ALS ZE EENMAAL GEPAKT WORDEN DAN KOMEN ZE TOT BESEF.

   JACINTA ZOU EENS VERDER MOETEN GAAN MET ONDERZOEK OVER WAT BANNERSBROKER NOU PRECIES IS EN HOE HET ZIJN GELD WERKELIJK VERDIENT.ALS JIJ ER LEKKER BIJ VOELT OM VIA PYRAMIDE SPELEN EN PONZI STRUCTUREN JE GELD TE VERDIENEN BE MINE GAST. MAAR OM NOU TE BEWEREN DAT JE WEET WAT PYRAMIDES ZIJN IS DENK IK NIET RAADZAAM. ALS JE WIST HOE EEN PONZI PYRAMIDE ECHT WERKTE WAS JE IN BANNERSBROKER NOOIT INGESTAPT.

   CONCLUSIE BANNERSBROKER IS EEN PONZI PYRAMIDE SPEL,EN IK RAAD IEDEREEN AAN VER VANAF TE BLIJVEN.

   NIET IEDEREEN VERDIENT ZIJN GELD ERMEE.DIT ZIJN MEESTAL DE SLACHTOFFERS DIE HUN GELD VERLIEZEN AAN MENSEN ZOALS JACINTA DIE DOOR GESTOLEN GELD BETAALD WORDT.

   MAAR GOED.IEDEREEN MOET LEKKER ZELF WETEN WAT HIJ OF ZIJ DOET IN ZIJN LEVEN. IK ZOU MIJN GELD LIEVER SPENDEREN AAN EEN ECHTE BUSINESS IN PLAATS VAN EEN ILLUSOINAIRE BUSINESS ZOALS BB.

   SUCCES ALLEMAAL.

   GROET JOS

   • 160

    Jos, je kan gemene opmerkingen maken over Wijnen of met HOOFDLETTERS schrijven. Dat is niet nodig of ben je bang dat we je teksten niet lezen of wil je extra aandacht?

    Je doet net of jij alles weet en de expert bent op het gebied van BB, ponzi’s en pyramides scams. Maar het enige wat je doet is herhalen van datgene wat al geschreven is.

    BB heeft begin dit jaat bekend gemaakt waar het zijn product uit hebben gezet (net als Google handelen zij in traffic en impressies, maar zijn een kleine speler). Helaas heeft dit door enorme problemen gezorgd en zijn ze dit advertentienetwerk kwijt geraakt en zijn er concurenten bij gekomen met hetzelfde product/concept.

    Ik weet niet of jij wel eens met traffichits geadverteerd hebt? Ik wel, bij Google! Binnen 24 uur was ik € 350,- armer en zag ik alleen in een lijst staan dat er 95 keer op een link gedrukt was. Waar deze advertenties gepubliceerd zijn, joost mag het weten. Ik kon via google analytics zien dat er een aantal bezoekers waren die nog geen 4 seconden op mijn site waren. Echte bezoekers? Google bot? Concurenten? Denk je nu echt dat iedere grote adverteerder weet waar zijn advertentie wordt uitgezet? Denk daarbij maar eens aan alle advertenties die je bij de onbetaalde apps op je telefoon of tablet voorbij ziet komen. De markt is groot en BB vist in die vijver.

    Ik heb mensen in mijn team, die geen referrals hebben ingeschreven, maar maandelijks een waarde die iets lager ligt dan hun startbedrag uit hun account halen. Voor de een is dat maar $ 400,- en voor de ander $ 1800,-. per maand! Onzin of geen onzin het zijn feiten. Met een ponzi kan dat niet eens. Trouwens een ponzi is strafbaar, als BB een ponzi was dan zou BB al lang niet meer bestaan. Ze staan teveel in de publiciteit, dan zouden ze allang opgerold zijn. En ondanks de negativiteit staat BB nog steeds.

    En inderdaad moeten we hetzelf weten, dus wat maak je je druk. Ik verdien maandelijks mijn inkomen uit BB en beheer graag mijn account(s) en vind het nog leuker om met een excel.sheet een strategie te maken om de groeipotentie zonder referrals te maken en nieuwe affiliates te begeleiden.

    That’s what I do and it pays well

    • 161

     Raymon,

     Je weet dat je belasting moet betalen op het bedrag dat op je account staat en niet enkel op het bedrag dat je uitbetaald krijgt?

    • 162

     Hoi Raymond,

     Wat jij noemt zijn geen feiten.Virtuele bedragen in een account zijn geen feiten.Zelfs geld wat wel uitbetaald is,zijn geen feiten.De zogenaamde traffic en ads van bannersbroker zijn geen feiten.

     Mensen die geld verdienen ondanks,dat ze geen reffereals hebben,zijn geen feiten.Mensen die wel reffereals hebben,en geld verdienen zijn ook geen feiten.

     Ik pretendeer geen expert te zijn,en uiteraard ben ik vrij om mijn mening te poneren,hier op deze blog.

     De werkelijke inkomsten,van traffic en ads,die bannersbroker genereerd,zijn niet de inkomsten waar jij en de andere affiliates hun geld mee verdienen.Het product bestaat niet.De panels zijn gewoon digitale weergaves,en het geld wat jij verdient komt vanuit nieuw ingelegd geld door reffereals.

     Ik ben trouwens niet de enige die dit zegt,want er zijn ontzettend veel blogs,en mensen,en media die bannersbroker allang al onderzocht hebben op basis van hun product en geloofwaardigheid.De conclusies zijn helaas toch negatief te noemen.

     Als jij zo zeker van je zaak bent,hoef je ook niet hier te komen en te reageren,op de diverse reacties die er zijn ten aanzien van bannersbroker. Maar ik heb het vermoeden dat er ergens toch,iets aan je knaagt van binnen en toch,je moeite en tijd neemt om hier te reageren op de vele reacties.

     Als jij vind,dat bannersbroker wel een goede business is,en als jij vind dat je wel de feiten kent,dan wens ik je veel succes en raad ik je aan te genieten van je zogenaamde inkomsten.Ik zou in jou positie niet eens de moeite nemen om hier en of op andere blogs te reageren.

     Gelukkig biedt het internet de mogelijkheid om je mening te ventileren,zo ook de kritische en of de wat negatieve meningen.

     het is mede door het internet,dat mensen toch goed nadenken over de diverse online businessen die de revu passeren en waarvan de meeste oplichting praktijken blijken te zijn.

     Er worden jaarilijks duizenden mensen slachtoffer van oplichting via het internet,en het poneren van kritische informatie is van essentieel belang om mensen van te voren te waarschuwen.

     Dat jij vind dat je in een echte business zit,is jouw mening,en dat je daarmee je brood verdient prima,niemand die je daarop bekritiseert,maar bannersbroker,en daarbij ook andere online businessen zijn toch het onderzoeken nader waard en zijn vaak onderhevig aan scam activiteiten en resulteren in uiteindelijke ponzi systemen.

     De toekomst zal het uitwijzen of bannersbroker een ponzi is of niet.

     Succes allemaal.

     Groet Jos

     • 163

      Jos, al ons geld is een virtuele weergave. Jouw bankrekening, jouw pinpas en creditcard(s), allemaal virtueel en fictief. Ons pensioensysteem virtueel. Het hele internet waar Google, LinkedIn, Facebook miljarden verdienen… Ook virtueel. Zelfs vrienden worden virtueel in deze tijd.

      Waarom geef jij hier je mening? Waarom zou ik dat doen? Heb ik niet het recht net als jij? Jij verdient geen geld met BB, ik wel. Dan is dat juist toch mooi om hier onze mening te verkondigen. Dus als ik geld verdien heb ik hier niets te zoeken. Dat is helemaal mooi, dan krijg je inderdaad steun voor jouw gedachtespinsels. Nee, ik blijf verdedigen, net als al die anderen die BB kennen. En, ik heb de tijd ervoor om dit te doen.

      Ik voel mij niet bekritiseert. Ik vind het grappig dat meningen neer gezet worden als waarheden. En dat doe ik dus ook.

      Ik kan niet aantonen dat BB geen ponzi is, net zo min als jij kan aantonen dat het wel een ponzi is. Ik kan aantonen dat er geld verdient wordt (niet in een ewallet, maar cash in handen uit een geldautomaat), jij kan niet aantonen dat er geen geld verdient wordt.

      Er zijn veel bloggers die van alles roepen, er zijn zogenaamde onderzoeken geweest. “helaas de conclusie is negatief” Waarop is deze conclusie gebaseerd en wie trekt deze conclusie, vanuit welke info? En met welk vooroordeel?

      Iedere uitkomst is te beinvloeden, het is maar net wat mijn intentie zou zijn, nietwaar? Jij zal nooit toegeven dat het geen ponzi is, dat is niet je intentie.
      Ik zou ook niet toegeven dat het een ponzi is. Pas wanneer BB zou vallen omdat het een ponzi zou zijn, dan ben ik de eerste die hier mijn fout zal toegeven. En ik ben ervan overtuigd dat ik dat niet hoef te doen!

      Jos, mag ik je een vraag stellen en wil je daar eerlijk antwoord opgeven. Heb jij ooit BB gedaan?

     • 164

      Hoi Raymond,

      Ja ik ken bannersbroker zeker wel.Ik heb er ook een account gehad.Ik had 425 dollar geinvesteerd en wat losse panelen gekocht.Helaas heeft het voor mij niet gewerkt.Gelden die ik eruit wilde halen naar mijn bannersbroker card zijn nooit uitbetaald.De bedragen staan op pending withdraw.

      Meerdere malen verzocht aan bb om het alsnog over te maken,maar geen antwoord gekregen.Ik heb zelfs een brief geschreven naar het hoofdkantoor in Canada en heb ik daar ook nooit een reactie op gekregen.

      De pending withdrawals is niet alleen bij mij waarneembaar.Ook bij andere affiliates,zijn deze problemen waarneembaar.

      Uiteindelijk ben ik maar gestopt met bannersbroker en heb ik mijn verliezen moeten nemen.

      Er zijn mensen die betaald krijgen zoals jij en er zijn mensen zoals ik die niet betaald hebben gekregen.

      Ik ga mijn mening niet zomaar verkondigen.Ik heb de nodige ervaring gehad in bb,maar ook in soortegelijke programmas in de hiyp en network marketing industrie.

      Er zijn meerdere programmas zoals bannersbroker in de hiyp industrie die hetzelfde functioneren als,bannersbroker.En je raad het al.Ze vallen allemaal om.Het kan maanden duren,het kan jaren duren,maar dat ze omvallen dat staat vast.

      In bannersbroker zijn er affiliates die betaald worden,en er zijn affiliates die niet betaald worden.Ga maar eens googlen of op facebook kijken en praat eens met andere affiliates die nog steeds een pending withdrawal hebben en al het mogelijke hebben gemaakt om dit uitbetaald te krijgen.

      Een belangrijke characteristiek van een ponzi zijn de selectieve betalingen.Dit is heel duidelijk bij bannersbroker.

      Uiteraard begrijp ik,dat jij wel enthousiast bent,en je wel je geld mee verdient.Maar dat geldt helaas niet voor iedereen.

      Ierse kranten,intervieuws met journalisten die de bannersbroker managers aan de tand voelen zijn feiten,waaruit duidelijk naar voren komt,dat er gelogen en bedrogen wordt voor wat betreft bannersbroker.
      Je kan deze informatie allemaal teruglezen via google.

      Er zijn ook signalen van diverse autoriteiten internationaal,dat ze op de hoogte zijn van bannersbroker en zij hebben hun twijfels over hun business model.

      Uiteraard bedrijven kunnen veranderen,als ook wellicht bannersbroker,die wellicht de adviezen ter harte nemen en zichzelf verbeteren.

      Maar laten we eerlijk zijn.Hun producten deugen niet.Hun ads deugen niet.Hun zogenaamde blind network deugen niet.Er zijn geen bewijzen dat bannersbroker hun gelden verdienen met de ad space combinatie.

      De websites en banners die ze hebben,laten te wensen over.Zeer amateuristisch qua opzet,en je kan zeker daar geen geld mee verdienen.En zeker niet miljoenen uitbetalen aan affiliates.

      Om miljoenen uit te betalen aan affiliates,heb je toch veel betere kwaliteit websites en banners nodig,en die heeft bannersbroker niet. De blind network kan dat bedrag ook niet garanderen.

      Er zijn soortgelijke bedrijven zoals bannersbroker zoals profitclicks en er zijn nog een aantal.Die werken ook vanuit het idee van advertising maar tegelijkertijd en dat weten de meeste marketeers wel,zijn het ponzi gebasseerde systemen.

      Het gaat hier om de vraag of bannersbroker een eerlijke business is of niet.Naar mijn inziens niet.Maar goed dat is mijn visie.Ik respecteer ook de visies van andere mensen.

      Vanuit mijn ervaring met hiyp programmas en network marketing,weet ik dat de meeste lucht verkopen en vroeg of laat omvallen……

      Uiteraard zijn dit soort programmas rendabel en dat is een belangrijk feit dat mensen erin stappen.Maar wees dan eerlijk en zeg tegen je affiliates dat het wellicht een ponzi kan zijn.Dan speel je teminste open kaart en ben je daar eerlijk over.Dit zeg ik vanuit algemeen standpunt.Maar wat ik voornamelijk aantref zijn mensen die liegen en hun business verdedigen terwijl ze niet eens weten,wat hun product is,en hoe er daadwerkelijk geld wordt verdient.Het enige bewijs die zij aanvoeren,is hun wallet waar hun geld in staat,en de uitbetalingen die ze gekregen hebben op hun bank.Maar goed.alle hiyps en ponzi op het web,hebben deze feiten.Die betalen allemaal uit en voor een bepaalde tijd zolang er nieuwe affiliates zich aanmelden.
      Dat zijn kenmerken van een goede ponzi.Juist het uitbetalen en daarmee promoten op het web,zorgt ervoor dat mensen er vertrouwen in krijgen en stappen ze in.tot het moment er is dat het omvalt en dan hoor je iedereen anders piepen. Maar dan is het te laat.

      Mijn visie is.Bannersbroker is gewoon een spelletje en geen echte business,die ook gewoon op die manier promoot moet worden.Zeg erbij dat het wellicht een ponzi kan zijn,en dat er aldus risicos aan verbonden zijn dat je je geld kwijtraakt.

      Het is een leuk programma om mee bezig te zijn maar meer ook niet.

      Als je geld met bannersbroker verdient,dat is dat mooi meegenomen.Voor de mensen die een aanzienlijk bedrag erin hebben gestopt raad ik aan,altijd hun initiele investering er zo snel mogelijk uit te halen.Als je dan break even punt bereikt hebt,kun je daarna spelen met je winsten.

      Veel succes allemaal en veel geluk gewenst.

      groet Jos

   • 165

    @Jos
    ** JE MOET MENSEN TOEVOEGEN.OM CREDITS TE KRIJGEN VOOR ALLOWENCE DIEN JE MENSEN TE REFFEREN**

    Dit kopt niet! Je hebt het programma niet goed gesnapt. Je kunt op 4 manieren credits verdienen:
    1 Traffic pack
    2 Sales credits
    3 Organic credits
    4 Incentive credits

    Via referrals krijg je alleen maar sales credits, waarbij allowance geen enkele rol speelt.
    Alleen verkeer die je van traffic packs krijgt (die je zelf koopt dus), is aan allowance onderhevig.

    Het is overigens absoluut geen word-snel-rijk systeem, wat vele mensen denken (waaronder jij en de schrijver van deze blog) en de teleurstelling niet kunnen verkroppen dat ze hun dromen niet waar hebben kunnen maken.

    Je dient er verstandig, secuur, en geduldig mee om te gaan. Als je het mij vraagt, was het onverstandig om je geld op te nemen. 425 dollar investeren en ‘wat losse panelen’ kopen is ook een erg rare strategie te noemen.

    • 166
     • 167

      3 dingen op algemeen niveau:
      – aangezien we bijna allemaal een partner hebben: zorg ervoor dat die zich ook inschrijft onder je, scheelt uiteindelijk best veel in verkeer
      – blijf het eerste jaar met je vingers van al het geld af
      – Reken je traffic regelmatig door. Mis je bijv. slechts 500 hits om een blauwe paneel aan te zetten, dan kost dit je weer 4 weken tijd totdat je dat blauwe paneel weer kunt starten.

     • 168

      Dag Hussam Hadi,

      Je noemt inderdaad drie belangrijke dingen. Maar het ging mij meer om het feit dat je schrijft ‘425 dollar en losse panelen is een rare strategie’.

      Zelf adviseer ik juist losse panelen aan te schaffen en afhankelijk van het startbedrag twee of zelfs drie accounts. Op die wijze heeft de persoon die start de meeste voordeel in de groei (opbouw) fase. Tegen de tijd dat deze persoon geld gaat opnemen, dan pas zal ik het voordeel gaan krijgen omdat zijn/haar account voldoende gegroeid zijn.

      Inderdaad is het verstandig om minimaal een jaar te investeren, maar ook kun je vanaf 36 weken starten om je inleg in kleine delen eruit te halen. Dan speel je safe en met je winst. Wanneer je wel het risico wilt nemen dan zeker een jaar tot anderhalf jaar bouwen.

      Ik zie BB niet als een wordt snel rijk systeem. Je bent actief een spaarpot aan het opbouwen. Het gaat sneller dan bij een bank of bij mijn pensioenverzekeraar. Risico’s, die zijn er volgens mij altijd. Of het nu om mijn pensioen gaat of bank, parlement of EU. Er zijn altijd externe factoren waar je geen grip op heb.

      Hussam Hadi bedankt voor je reactie.

     • 169

      Hoi Raymond,
      Zoals het op mij overkomt, heeft Jos niet veel meer dan wat gele/paarse panelen gekocht en wist-ie niet hoe om te gaan met de traffic packs. Ik denk dat hij ervan uit ging dat de panelen zich zelf zouden vermenigvuldigen tot in de eeuwigheid zonder enige actie vanuit hemzelf. Dat is wat ik raar vind.

 68. 170

  Dag Tony,

  Bedankt voor het reageren. Wat je schrijft is gedeeltelijk waar. De waarde die in de eWallet staat is de waarde van alle panelen die zijn afgelopen (in het verleden) èn van de panelen die nu nog actief zijn, waarvan de uiteindelijke waarde wordt berekend. Voor de belastingdienst box 3 geldt de totale werkelijke waarde van je panelen. Dus als ik 10 panelen ( met een uiteindelijke waarde van $ 20,-) die pas $ 2,55 hebben verdiend, dan geldt de waarde van $ 25,50 en niet $ 200,- .

  Ik heb op 31 december screenshots gemaakt en ben gaan rekenen. Daarnaast hebben we persoon een vrije voet van € 21.139,- ( dus samen € 42.278,-). Over het resterende bedrag betaal ik 1,2% belasting. Even een stom voorbeeld. Als onze accounts te samen een netto waarde hebben van € 142.278,-. Dan betaal ik 1,2% over 100.000 euro, ofwel ik betaal maar € 1.200,- aan de belastingdienst. Geweldig hè?

  Mijn accountant heeft mij goed geinformeerd. Daar betaal ik hem goed voor.

  Groet, Ray

  • 171
 69. 172

  Beste Tony,

  Dat klopt gedeeltelijk. Na een lang gesprek met een jurist van de belastingdienst werd mij het volgende duidelijk gemaakt. De vraag die de belastingdienst als eerste stelt ‘Zijn dit inkomsten uit arbeid?’ Aangezien ik niets hoef te doen voor deze inkomsten dan alleen de panelen te kopen (= lease) (daarmee verdien ik nog niets), ik koop traffic (daar verdien ik ook niets mee) en vervolgens activeer dit paneel met deze traffic. Vervolgens gaat het paneel geld verdienen wanneer er een advertentie op geplaatst wordt en deze getoont wordt aan bezoekers.

  Even ter info. Een paneel is een zoveelste deel van een werkelijk bannerplek. Dus 100 of misschien wel 1.000 panelen verdienen per getoonde advertentie geld.

  Of ik nu harder werk of minder mijn best doe, de panelen verdienen het geld (net als bij aandelen). Ik kan ze dus niet beinvloeden. Wel kan ik een strategie hebben hoe en welke panelen ik aankoop en mijn kosten beperk (net als met aandelen).

  Vandaar dat je geen geld kan en mag verdienen op de aankoop van panelen van je referrals (je teamleden). Want dan zou je door meer mensen aan te brengen meer geld verdienen en dat is dus niet zo. Daarom valt hierdoor het hele pyramide of mlm gedachte.

  Het team zorgt dat ik betere panelen kan aankopen en dat ik mijn kosten kan beperken omdat ik traffic (=sales credits) ontvang. Alleen op de aankoop van producten zoals traffic packs en boosters (dit is geen lease, maar echt koop) ontvang ik wel 10% marche. Maar dat is niet zoveel geld. Dus officieel zou ik deze verdienste dienen op te geven als inkomsten in box 1.

  Dat is de reden dat ik mijn team enorm goed ondersteun in de groei van hun account door een strategie te maken in Excel, zodat ze precies weten wat ze welke week moeten doen. Als zij groeien heb ik daar het meeste voordeel van. Het is dus een win-win situatie.

  • 173

   nog maar te zwijgen over de vriendin van raymond ‘Ramona’ die ook wel een gokje wou wagen. ha ha hij had toch beter een andere naam gekozen, dan was het niet zo doorzichtig!!!!

  • 174

   Beste Raymond,

   Ik zou echt alleen box 3 belasting betalen over het
   geld dat echt is uitbetaald – gemaakte kosten.

   Je account is niks waard..
   alleen het geld dat echt is uitbetaald- de kosten
   is iets waard.

 70. 175

  amaii zeg , aan die reacties van Raymond te zien , heeft hij wel erg veel schrik zijn “investering” te verliezen

  • 176

   Dag Jef, wat een intelligente reacties van jou. Gebaseerd op geweldige observaties en interpretaties. Wat een IQ zeg. Top!

   • 177

    Beste vriend,

    Gewoon hoger onderwijs HBO informatica aangevuld met een universitair diploma Financiële wetenschappen, en een hoop gezond boerenverstand c.q. mensenkennis.
    Trouwens elke verdere reactie staaft hierbij mijn hypothese.

    groetjes en ook de groetjes aan Ramona (ha ha)

    • 178

     Beste ‘vriend’ Jef,

     Dat is lekker. Je begint een discussie en verspreidt onwaarheden (leugens) en nu wil je mij de mond snoeren door de laatste opmerking in je reactie.

     Angstig? Erg zielig hoor!

     PS. Je hypothese klopt van geen kant. Je bent de zoveelste die iets roept zonder dat je het kunt onderbouwen.

     • 179

      Hoi Raymond en Jeff,

      Hoi Raymond,ik weet niet waarom jij claimt dat mensen onwaarheden en leugens vertellen,maar als jij deze blog goed bestudeert,en alle nieuws en feiten die er zijn rondom bannersbroker dan,vraag ik mij toch sterk af,waar jouw morele besef is.

      Ik vind het zo en zo,zeer brutaal,en zeer immoreel,dat jij hier probeert mensen,te recruiten ten einde,jouw investering veilig te stellen.

      Wat dat betreft vind ik dat jef wel een punt van gelijkheid betreft.

      Raymond ik hoop echt van harte,dat je stopt,met recruiten,en dat je tot bezinning komt. Je weet totaal niet waar je mee bezig bent,en je beschadigt het vertrouwen van veel mensen.

      Maar goed bannersbroker wordt al goed in de gaten gehouden door de autoriteiten zo ook,alle promoters en recruiters.Nieuwe updates vanuit facebook.

      Groet Jos

 71. 180

  Dat het een piramide systeem is lijkt me duidelijk (wel mooi weggestopt voor mensen men weinig kennis van advertising, advertising brokers e.t.c.). Hier zou ik me verder niet te veel zorgen over maken. Waar ik wel eens goed over zou nadenken is het hele verhaal met de belastingdienst, een verhaal over de telefoon is nog altijd geen schriftelijk bewijs Raymond.

  • 181

   Hoi Tony,

   In principe zijn inkomsten verkregen,uit online business,investeringen, etc etc genoteerd in box 3.Dus dan betaal je heel weinig belasting voor dat deel van je verkregen internet inkomsten.

   Maar als je actief,mensen recruit,en je aldus,actief bezig bent,om je geld via internet te verdienen,dan kan de belastingdienst,het toch zien als ondernemen en dan valt het in box 1. Dan betaal je wel meer belasting,omdat de belastingdienst,ervan uitgaat,dat dit niet valt onder normaal vermogensbeheer.

   Normaal vermogensbeheer is onder meer,sparen en beleggen tot een bedrag van 21000 euro.

   Echter in het geval van bannersbroker en vanuit de actieve recruiting werkzaamheden,kan de bal toch anders gelegd worden.

   Waar Raymond zich trouwens echt zorgen om moet maken is niet de belastingdienst,maar de autoriteiten.

   Als blijkt dat Bannersbroker,een ponzi systeem is en omvalt,dan kunnen de top recruiters en initiators van bannersbroker aansprakelijk gesteld worden,voor de financiele schade die affiliates geleden hebben.

   Alleen het probleem met bannersbroker is,dat aangezien het een Canadees bedrijf is,is het doorgaans heel moeilijk om de mensen aansprakelijk te stellen.Dus de situatie is zeer complex te noemen.Zelfs de nederlandse autoriteiten zoals het AFM kunnen in deze situatie weinig doen.

   Allesbehalve,als er een groep van slachtoffers bestaan,en die als groep bannersbroker nederland aansprakelijk stellen,dan kan de bal weer anders gelegd worden.

   Maar goed.Als ik Raymond was,en ik gun hem alle brood en geld,zou ik toch heel voorzichtig zijn met recruiten en bannersbroker zien als een online verdien spelletje die vroeg of laat op omvallen staat.

   En ik als ik hem was,zou ik zijn morele besef nog beter ontwikkelen zodat hij geen andere mensen financieel beschadigd.
   Nietemin zou hij kunnen zeggen,om mensen financieel bij te staan,als de investering toch verkeerd uitloopt zodat hij wel een affiliate heeft,maar tegelijkertijd zijn affiliate wel beschermd tegen eventuele verliezen.

   Dat lijkt mij een eerlijke deal,zodat hij in dit geval wel netjes kan recruiten,maar mensen wel een beetje bescherming biedt tegen problemen met bannersbroker als ze niet uitbetalen.

   Ik zelf ben niet tegen bannersbroker of wat voor een online business dan ook.Iedereen mag investeren in waar hij of zij wilt.Maar geef altijd eerlijke en transparante informatie over wat het product is,en hoe het allemaal werkt.

   Geef ook duidelijk aan,dat er risicos aan verbonden zijn.Voor investeren geldt,dat je altijd het risico loopt je geld kwijt te raken.

   Als recruiter zou je de verantwoordelijk moeten nemen om mensen financieel te compenseren voor hun verliezen.Zeker als je niet de volledige waarheid vertelt,en mensen laat investeren in zaken waar ze geen verstand van hebben.

   Het werven van affiliates is een verdiensten van de recruiter en hij mag best wel iets daar tegenover stellen bij eventuele financiele schade.

   Zo hou je het vertrouwen hoog,en ben je niet meer afhankelijk van de mis stappen die bannersbroker wellicht zal maken.

   Dus ik hoop dat Raymond,wel zo iemand persoon is,die mensen eerlijk informeert en ook,bijspringt als zijn affiliates door wat voor reden dan ook niet uitbetaald krijgt.

   Het gaat hier om wederzijds vertrouwen en begrip en op deze basis denk ik,dat je voor elke online business je kan promoten.

   Je kan bijvoorbeeld ook zeggen,dat je de initiele investering voor je affiliate betaald,en dat hij dat pas terug hoeft te betalen als hij geld uit het systeem heeft gehaald.Ook hier beperk je het risico voor de affiliate en tegelijkertijd heb jij een affiiliate in je downline wat weer credits oplevert.

   Er zijn heel veel mogelijkheden om met dit programma om te gaan,en je affiliates niet te benadelen.

   Als Raymond claimt,dat hij 100% vertrouwen in bannersbroker heeft,dan moet hij ook dit soort maatregelen treffen om elke risico voor zijn affiliates te beperken.Hij gaat er namelijk vanuit dat hij wel netjes zijn geld krijgt,en dus mag je van hem verwachten,dat hij dan ook zorg draagt voor zijn affiilates.Doet hij dat niet,dan is zijn opzet niet goed en beschadigd hij het vertrouwen van mensen die in hem geloven en er toch instappen.

   Wellicht kun je bovenstaande ideeeen implementeren,bijvoorbeeld door zelf voor affiliates te investeren aangezien jij wel een 100% volledig vertrouwen hebt en pas de voorschot terug krijgt als de affiliate zijn eerste pay checks betaald krijgt van bannersbroker.Lijkt mij een eerlijke deal toch!!!!!!?????

   Succes allemaal.

   Groet Jos

   • 182

    Jos,

    Ik wil toch nog even reageren op jouw bericht.

    Voor enkele mensen heb ik een account volledig voorgeschoten. Een klein accounts van $ 400,-, die men pas terug gaat betalen wanneer er geld uitbetaald wordt. Geen geld, dan hoeft er ook niet terugbetaald te worden. Dit heb ik gedaan voor degene die een uitkering hebben en ik hen deze financiele mogelijkheid wens. Voor mensen die de lasten voor hun investering en de aankoop van panelen wel kunnen dragen doe ik dat niet.

    Het zou inderdaad geweldig zijn dat wanneer je wil investeren, je volledig vrijgesteld wordt van enige risico’s. Ik had graag ook mijn aandelenpakket in 2001 een volledige garantie willen hebben van Aegon. Helaas zijn er aan beleggen of investeren risico’s verbonden, daarnaast zijn er ook grote winsten te behalen.

    De mensen die in mijn team willen starten met BB zijn op de hoogte van de risico’s. Ik vertel hen alles wat ik weet, ik adviseer hen te Googlen op BB en de blogs te lezen en als ze dan alsnog willen starten, zal ik ze zo goed als mogelijk begeleiden. Dat is mijn verantwoordelijkheid.

    Ik vind het dus niet terecht dat ik (terwijl ik ook een affiliate ben, net als ieder ander) de risco’s en de kosten van een ander dien te dragen.

    Ik verplicht niemand, men is vrij om te kiezen.

    Groet,

    Raymond

 72. 183
 73. 184

  Hallo Allemaal,

  Heel simpel dit verhaal. Ben anderhalf jaar geleden ingestapt op BB. Gelukkig niet al te veel in geïnvesteerd, pakket van € 415. Ondertussen staat mijn electronische portefeuille op (€ 2.150), nog geen cent uitbetaald gekregen,…Credit card aangevraagd, ze zijn uiteindelijk gestopt met de samenwerking met Vector Card Services, STP account aangemaakt, Payza account aangemaakt, zoals hierboven beschreven alle instructies gevolgd, steeds komen ze weer met een excuus om niet te moeten uitbetalen. Zit er serieus aan de denken om mijn investering maar als total loss te beschouwen en niet meer in te loggen op het platform.

  • 185

   ik zou zeggen tom, laat je eens goed informeren bij de echte jongens die wel van alles afweten hoe het gaat daar bij bannersbroker. velen mensen gissen maar en schrijven maar wat op. Echter bij de kern komen zij niet…. dit omdat velen van ons niet de juiste mensen kennen die wel zijn goed geïnformeerd en de de juiste info kunnen doorspelen. het is heel makkelijk om van alles op te schrijven wat niet onderbouwd is. zelf ben ik al meer dan een jaar bezig met mijn vrouw en kunnen wekelijks samen $5000 opnemen. het iis maar net waar je prioriteit ligt.

 74. 186

  If it seems to good to be true, it is to good to be true!
  Maar vooral doorgaan met investeren in die onzin, de hebberigheid van mensen praat toch alles recht wat krom is. 🙂 LOL

 75. 187

  Beste mensen,
  Jos, dank je wel dat jij niet bang ben voor die gasten .
  Ik deed mee met PROFIT CLICKING, voorheen JUST BEEN PAID

  We zijn allemaal opgelicht. Ik stapte in juli in met 500 euro . Jullie begrijpen dat het ook weg is/gestolen is.
  Zogenaamd je geld weg halen via de greenbucket Me Hoela .
  Maar kunnen we ze juridisch niet aanpakken want dit is toch zuiver ponzifraude? En ik WIL ME CENTEN TERUG.

  • 188

   Beste Wacko,
   Als je naar je profitclicking account gaat staat er dat je hem moet over zetten naar een Ad click xpress account. Daar staat al je geld en hebben ze 10% meteen opnieuw geactiveerd voor je. Aangezien de manager van profitclicking er een zooitje van hebben gemaakt proberen ze dat te verhelpen om 2 programma s te koppelen.
   Tot nu toe geen greenbuckets geen langer wacht tijden.
   Gewoon betaald krijgen.
   Ook kan je kijken naar https://adhitprofits.com/?ref=degeldmaker .
   Hun betalen alleen maar wat er verdeeld kan worden (100% profit) onder de members.
   Ze hebben dan ook instant payments. Binnen 2-3sec.
   En je kan instappen voor 10eu per kleine advertentie en 45eu voor grote.

   Bannersbroker is nog steeds bezig om het geld van pasjes en open bedragen te controleren.
   Ze denken dat het een maand of 2 nog wel kan duren.
   Het verstandigste is om gewoon door te gaan met panels en traffic kopen. Zonder dat je zelf nog geld erin moet steken.

   mvg

 76. 189
 77. 190

  Beste Ramond, op 23 november 2013 ben ik een jaar bezig met BB ,gestart met 350 €,
  nooit geld opgevraagd omdat ik wou groeien en me mij vertelde dat je beter een vol jaar wachte voor je geld afhaalde . toen ik werd uitgenodigd toe te treden bij bb werd me gegarandeerd dat ik na 1 jaar 4000 € per maand zou kunnen uit de muur halen( hetgeen me toen en nu nog steeds onrealistisch lijkt. dus ik ben benieuwd, eind deze maand ben ik een jaar actief , zelfs met 1000 € in de maand zou ik al héél tevreden zijn !!
  mijn e wallet staat op total earnings incl. all panels 8.360 $, en aan welk inkomen mag ik mij op basis van dit verwachten per maand ?, grtjes

  • 191

   Beste Luc,

   Met een startbedrag van $350 dollar kan je in een jaar geen $4.000 per maand uit BB halen, dat is niet realistisch, tenzij je een team onder je hebt staan. Feitelijk kun je na een jaar ongeveer je inleg maandelijks opnemen, mits je je account goed hebt beheerd.

   Je earnings in je eWallet geeft niet aan hoeveel je account waard is. De waarde van je account bereken je door je actieve panelen op te tellen en te vermenigvuldigen met de waarde die ze uiteindelijk opleveren. Bijvoorbeeld: een rood paneel heeft dan de waarde van $ 1.620 dollar. Tel dit alles op en dan heb je de bruto waarde van je account. Afhankelijk van je maandelijkse kosten (trafficpacks en admin.fee) kun je dan maandelijks ongeveer 10% opnemen van je bruto.

   Ons voorbeeld: wij hebben drie accounts met een totale bruto waarde aan panelen van ruim $ 400.000 dollar (eWallet is over de miljoen), ik heb $ 4.600 kosten per maand. 10% minus mijn kosten is wat ik maandelijks zou kunnen opnemen. Helaas is de maximale opname $ 1.000 dollar per maand. Dit zal waarschijnlijk volgend jaar weer aangepast worden.

   Hoewel ik niet weet wat je werkelijke waarde is, denk ik niet dat je $ 4.000, noch $ 1.000 zou kunnen opnemen. Realistisch zou zo’n $ 300-400 dollar zijn.

   Ik weet niet wie je dit heeft wijs gemaakt, maar het klopt gewoon niet.

   Warme groet, Raymond

  • 192
 78. 193

  Na mijn verhaal op opgelicht en de vele vaak domme reacties bewust alles laten rusten. Gelukkig maar bij 100 euro gebleven en kan het toch niet laten eens terug te kijken wat er nu allemaal te vinden is.

  Wat wel leuk is om te weten over banners broker is dat ik maar een betaling heb gedaan met mijn cc heb gedaan naar hen en dat een aantal maanden later het maximale bedrag aan loze tickets is geboekt op naam van Afrikanen die op rare lijsten staan van omgekomen mensen. Gelukkig alles terug gekregen maar mij lijkt het duidelijk.

  De ‘still believers’ mail ik graag mijn bewijzen of misschien is dit wat voor op deze site aangezien het nog steeds leeft.

 79. 194

  *1 betaling met mijn cc naar banners broker en verder nooit ergens anders heen….natuurlijk eerst uitgezocht. Eerdere cc betaling was met oude cc!

 80. 195

  Goede dag,Raymond.

  Jij behoord tot een keiharde ondernemer,die alles uit wilt proberen.
  En niet bang is om constant te teleurgesteld te zijn.
  Ja jij doet het heel goed.Ik kan wel autistische zijn maar ik heb ook een doorzetting vermogen.
  En heb ook al bijna van alles geprobeerd, maar ik ben ontzettend ontevreden over mijn dagelijks leven.
  Ben vrijgezel en wil eerst geld verdienen met mijn ondernemers schap via internet!
  90% procent van de Nederlanders is blijkbaar super tevreden met weinig geld en een fijne partner.
  Dat zegt mijn sterke gevoel.

  • 196

   Hoi Wilbert,

   Wat goed dat je ook bent gaan ondernemen en dat je ziet dat je zelf keuzes hebt. Wat gaaf dat je een eigen boek hebt geschreven!

   We praten in Nederland (en in de wereld) over dat er een financiële crisis is, wat een bull shit. Er zijn zat mensen die het nog goed hebben en velen die het zelfs ieder jaar beter doen. Als je gaat zitten wachten tot het beter gaat, tja dan heb je inderdaad een crisis (en dan bedoel ik niet alleen een financiële, maar ook persoonlijke emotionele crisis). Wachten en klagen, daar kunnen mensen goed in zijn.

   Ik zou mijzelf niet een keiharde ondernemer noemen. Ik ben integer en maak graag ecologische keuzes (goed voor mij èn goed voor de ander). Als ondernemer neem je altijd risico’s, anders moet je niet ondernemen. Wie voor veiligheid en zekerheid gaat zit vaak in loondienst. Ik dus niet!

   Ik heb geleerd dat als je meer dan gemiddeld wilt verdienen dat je dan goed moet studeren en echt een topbaan moet hebben of gaan ondernemen. Deze laatste ligt mij meer en is voor mij makkelijk te realiseren. Ik vind ondernemen ook leuk. Ja, ik werk meer uren per week dan ieder ander, maar geniet van ieder uur en ervaar echt vrijheid. Daarnaast verdien ik goed en dat is ook wel fijn.

   Warme groet, Raymond

 81. 198

  MLM kan heel goed werken, maar het kan ook onzin zijn. het ligt er aan met welk bedrijf je in zee gaat en nog belangrijker hoeveel je er zelf in steekt.
  Veel mensen beginnen ergens aan proberen voorzichtig wat en haken af bij de eerste tegenslag. vervolgens gaan ze keihard roepen dat mlm niet werkt en dat het oplichterij is. natuurlijk zijn er heel wat shady mlm bedrijven, maar als je een goeie hebt gevonden moet je er echt hard voor werken. en dat is wat mensen vaak vergeten. MLM is hard werken net als elke andere baan kost het je heel veel tijd en energie voordat je er iets voor terug krijgt. Gelukkig zijn er ook andere manieren om aan passief inkomen te komen. kijk eens op http://www.onafhankelijkinkomen.nl voor meer infromatie over onafhankelijk passief inkomen. je bent dan niet direct verbonden aan een mlm bedrijf en je verdient al snel hetzelfde zonder dat je het risico loopt opgelicht te worden

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.