BREAKING: Thomas Joosten nieuwe Zanox CEO

Wow, geweldig nieuws zo op de woensdagochtend. Thomas Joosten, oprichter van M4N (overgenomen door zanox) en later country manager / MD van zanox Nederland gaat verder als CEO van Zanox.de AG in Berlijn. Een bevestiging van zijn kwaliteiten als MD van Zanox Nederland en een grote stap + waanzinnige uitdaging voor Thomas. Wij wensen hem in ieder geval vanuit Nederland succes in Berlijn en we hopen dat hij nog wel vaak op de Nederlandse affiliate events aanwezig zal zijn. Ook zijn wij vanzelfsprekend zeer benieuwd wie zijn taak in Nederland gaat overnemen. =)

Amsterdam, 9 januari 2013 – Met ingang van 1 februari 2013 wordt Thomas Joosten (43) CEO van de Zanox groep in Berlijn. Hij volgt Philipp Justus (43) op die het performance marketing bedrijf drie jaar lang leiding gaf.

 

Joosten is oprichter en CEO van het Nederlandse affiliate marketing netwerk M4N, dat zanox in 2011 overnam en integreerde met de eigen activiteiten. Als Country Manager, wist Joosten de twee entiteiten succesvol te managen en te vormen tot marktleider in performance marketing in België en Nederland.

 

M4N is opgericht door Joosten en zijn broers in 1999 en werd één van Nederlands toonaangevende affiliate marketing netwerken. Voor de oprichting van M4N was Thomas Joosten werkzaam als ICT-consultant bij onder andere ABN AMRO, Intel, AT&T en Nielsen.

 

Ralph Büchi, voorzitter van de Zanox Raad van Commissarissen en lid van de directie van Axel Springer AG in Duitsland: ‘Thomas Joosten is een inspirerende leider en innovator op het gebied van performance marketing. We zijn erg blij dat we deze succesvolle ondernemer als nieuwe CEO aan kunnen stellen. Samen met de andere directieleden verwachten we dat hij de leidende positie van Zanox in Europa en daarbuiten verder zal ontwikkelen. Tegelijkertijd wil ik Philipp Justus bedanken voor zijn goede werk de afgelopen drie jaar.’

 

‘Wij zijn blij met de nieuwe internationale rol van Thomas Joosten’, aldus Arndt Groth, CEO van het Zwitserse PubliGroupe AG en plaatsvervangend voorzitter van de Zanox Raad van Commissarissen. ‘De afgelopen twee jaar hebben we hem leren kennen als een echte teamleider. Wij delen zijn visie en drijfveer om klantgerichte innovatie te versterken, wat zowel adverteerders als uitgevers helpt tegemoet te komen aan de snel veranderende behoeften van consumenten. De keuze voor een CEO met een internationale achtergrond benadrukt het feit dat Zanox een Europese onderneming is die zijn positie in de verschillende regio’s verder wil versterken.’

 

‘Ik ben trots om de rol van Philipp Justus als CEO over te nemen. Onder zijn leiding won het bedrijf marktleiderschap in Europa en werd de basis gelegd voor verdere groei”, legt Thomas Joosten uit over zijn rol bij de Zanox groep in Berlijn. ”Zanox, het team en de aandeelhouders bieden mij een ondernemende omgeving waarin ik de performance advertising business op een internationaal niveau kan brengen. Ik kijk, samen met mijn collega bestuursleden, uit naar de uitbreiding van ons platform, diensten en verkoopkanalen zodat onze klanten hun consumenten beter kunnen bereiken.‘


14 reacties

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Wat een geweldig nieuws. Gefeliciteerd Thomas! Leuk dat de directie van Zanox een Nederlands tintje krijgt.

 11. 11
 12. 12

  Dat is wel heel byzonder om zo ver te groeien in de
  affiliatemarketing en ook internationaal zou nog een hoop van je kunnen leren

  Heel veel succes patrick

 13. 13

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.