TradeTracker Logo Contest op 99Designs = Vet!

Het logo van het Affiliateblog (het enige mooie ongeveer van deze website, moet binnenkort even een nieuw template in) is ook gemaakt via 99Designs, toentertijd kregen wij voor zo’n 400 dollar +/- 100 entries waaruit we uiteindelijk dit logo hebben gekozen. Tradetracker pakt het op 99Designs wat anders aan: een hogere vergoeding + gegarandeerde uitbetaling (settings die volgens mij wel goed uitpakken). De wedstrijd loopt niet zo lang meer, echter voor 1400 dollar zo bizar veel designs binnen krijgen heb ik zelden gezien. (De teller staat nu al op 2600 stuks) Moet je nagaan dat met deze deal Tradetracker uiteindelijk zo’n 35 eurocent per logo betaald.. Een goede deal als je het mij vraagt. Wel leuk om te zien is dat er buiten top logo’s en designers ook echt slechte logo’s tussen zitten =). De volgende viel redelijk op en werd ook direct door Rutger Groot op Twitter gezet (let ook op de spelfout) =)

 

favoriet

 

  • Hier kan je meedoen met de contest en staat er meer info over de regels (al is het wel wat laat)
  • Hier kan je de contest volgen

 

 

3 reacties

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.