Rumoer rond Tradedoubler

tradedoublerBinnen de affiliatewereld is er wat rumoer rond Tradedoubler (Op de 4e plek met -25% in de affiliate top 10). Zo zou Joost Hagesteijn alweer bij AOL werken en Tradedoubler Nederland achter zich hebben gelaten en zal er in de toekomst geen Managing Director meer komen voor de Nederlandse markt. Tradedoubler Benelux zou dan onder Frankrijk gaan vallen.  De  nu al vier jaar durende reorganisatie (die nog steeds fors gaande is) begint nu wel zijn sporen na te laten. Wat 5 jaar geleden nog met vlag en wimpel het grootste affiliate netwerk van Nederland was, is zijn toppositie kwijt en zal hard aan de weg moeten timmeren om de zware concurrentie de baas te kunnen blijven. Wij zijn benieuwd wat er nu staat te gebeuren voor Tradedoubler Nederland.

Meer info over deze ontwikkeling horen wij graag =)

0 reacties

 1. 1

  Tradedoubler gaat hard ten onder als dit zo doorgaat.
  er is geen vergelijkbaar affiliateprogramma wat zoslecht is als TD.
  Adverteerders lopen hard weg, en niet ten onrechte ljkt mij.
  promotors zijn al helemaal klaar met deze aanfluiting.
  Neem een voorbeeld aan Affili.net, Daisycon en Tradetracker en boost het vertrouwen bij zowel de adverteerders als de promotors. Verwarring alom nu, en dat in deze onzekere tijden?

  Goed bezig, kapers liggen op de kust om je marktaandeel over te nemen.

  Ben hier wel klaar mee, en velen met mij

 2. 2

  “Goed te horen dat er interesse is in wat er gebeurd bij Tradedoubler! Zoals jullie weten, stond Tradedoubler aan de oorsprong van affiliate marketing in 1999 en heeft Tradedoubler de afgelopen jaren continue groei laten zien. Ons netwerk is actief door heel Europa en wij doen zaken in meer dan 35 landen, dit maakt ons voorkeurs netwerk voor vele (internationale) topmerken als Expedia, Dell en Landal Greenparks. Deze week nog hebben wij een deal gesloten in 10 landen met venere.com. Veel van onze klanten maken gebruik van onze service en geavanceerde technologie.

  Recent hebben wij onze activiteiten gereorganiseerd en een nieuwe regionale structuur gecreëerd. Ik ben nu eindverantwoordelijk voor Frankrijk, België en Nederland en werk met zeer getalenteerde lokale teams om ervoor te zorgen dat we zowel bij nationale, internationale als technologie klanten terrein winnen. Met meer dan 16 jaar ervaring binnen de internationale online wereld, heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan bij verschillende online spelers. Van 2006 tot 2010 ben ik eindverantwoordelijk geweest voor een aantal top publishers, waarmee we actief waren bij alle grote internationale affiliate netwerken.
  Ik ben ervan overtuigd dat Tradedoubler haar huidige en toekomstige adverteerders en publishers goede service biedt en hun omzet kan vergroten. We hebben een spannend jaar voor de boeg, waarin we veel nieuws en initiatieven de markt in zullen sturen.”

  • 3

   Thanks voor deze feedback Pascal. 16 Jaar ervaring binnen de online wereld zou ruim voldoende moeten zijn om deze kar te kunnen trekken. Succes in ieder geval namens het affiliateblog.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.