Scootmedia overgenomen door Tim & Ramon

scootmediaHet e-mail & cashback dreamteam van Nederland heeft het nu – nog meer –  voor het zeggen bij ScootMedia, het bedrijf is verkocht aan Managing Director Tim Roemer & Ramon Casander (Money Miljonair). Persoonlijk vind ik dit briljant, als er twee mensen in Nederland zijn die Scootmedia internationaal op de kaart kunnen zetten dan zijn het deze twee heren wel. In de wandelgangen was het al wel een tijdje bekend dat Scootmedia te koop stond, DTG vond het namelijk toch net iets minder in de portfolio passen. Nu is het dus een feit. Voor alle partijen denk ik dat dit de juiste uitkomst is.  Het persbericht:

 

DTG verkoopt Scoot Media

DTG, voorheen De Telefoongids, heeft Scoot Media – http://www.scootmedia.nl – inclusief dochter MediaMinded volledig aan investeerder Ramon Casander en managing director Tim Roemer verkocht. DTG verkoopt Scoot Media om zich op haar kernactiviteiten te kunnen richten.

De overname brengt voor Scoot Media weinig veranderingen mee. De focus blijft op internationalisering en managing director Tim Roemer houdt de dagelijkse leiding over de organisatie. Ramon Casander gaat zich bezighouden met het strategische kader van de onderneming.

Tim Roemer: “Ik heb de afgelopen jaren in diverse functies binnen Scoot Media gewerkt. Ik weet dus in welk avontuur ik stap. Er liggen in de markt van leadgeneratie nog legio kansen. Als zelfstandig ondernemer kun je net iets sneller schakelen. Ik ben dan ook blij dat ik nu als mede-eigenaar nog meer de mogelijkheid krijg om de kansen te benutten. ”

Erik Hoekstra, CEO van DTG: “DTG richt haar strategie op het aanbieden van online marketing services voor het MKB. Scoot Media past niet langer binnen deze kernactiviteiten. Dat neemt niet weg dat er ruimte is om Scoot Media te laten groeien. Tim Roemer is met zijn kennis en ervaring zeer goed in staat om Scoot Media internationaal naar het volgende niveau te tillen. Ik wens hem en Ramon daar veel succes bij.”

Over Scoot Media

Scoot Media is een specialist in het genereren van leads door middel van goed converterende enquêtes en responspagina’s. Maandelijks kunnen meer dan 350 adverteerders rekenen op kwalitatieve leads die Scoot Media in Nederland, België, Frankrijk, Polen en Oostenrijk voor hen verzamelt.

Over DTG

DTG is een bedrijf dat praktische online marketing services biedt voor ondernemers in Nederland. Met onze kennis van de MKB-markt helpen wij ondernemers beter vindbaar te zijn, zich online te presenteren en in contact te komen met nieuwe klanten.

DTG is al meer dan 125 jaar partner voor het MKB en heeft 146.000 actieve klanten. De media van DTG, de papieren Telefoongids & Gouden Gids, de site detelefoongids.nl en de mobiele Zoek & Vind app, worden maandelijks 11,5 miljoen keer geraadpleegd voor het zoeken van bedrijfsgegevens van ondernemers. DTG is een handelsnaam van De Telefoongids BV en is gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

0 reacties

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.