Promodeals neemt site over voor entree V.S.

dealsurfcomInteressant nieuws rondom publisher Promodeals. Het Nederlandse bedrijf achter diverse dagaanbiedingen portals neemt Dealsurf.com over. Op die manier wil het bedrijf serieuze voet aan de grond krijgen in de Verenigde Staten.

Over Dealsurf.com

Daily deal aggregator Dealsurf.com verwelkomt dagelijks duizenden Amerikaanse koopjesjagers en beschikt over een database van meer dan 300.000 geregistreerde gebruikers. De website is te vergelijken met JouwAanbieding.nl, de site uit het portfolio die in Nederland het meest bekend is.

Dealsurf.com valt vanaf heden onder Promodeals LLC, de Amerikaanse dochteronderneming uit Las Vegas, die voorafgaand aan de overname van Dealsurf.com is opgericht.

Europa

Promodeals heeft niet alleen haar pijlen gericht op Amerika maar wil op korte termijn ook uitbreiden in Europa. De daily deal expert heeft hiervoor enkele sterke Europese domeinnamen aangekocht: Dailydeals.co.uk, Dailydeals.de, Dailydeals.nl, Dailydeals.pl, Dailydeals.fr en meer.

Nu de eerste stappen richting internationalisering zijn gezet zal het komende jaar volop in het teken staan van de verbetering van Dealsurf.com en toetreding tot de Amerikaanse markt. De ontwikkeling van de Europese dagaanbiedingoverzichten volgt medio 2014

Ook Promodeals.com gekocht

Promodeals.com is na jarenlange onderhandelingen ook overgenomen om de bedrijfsnaam ook op internationaal niveau in te kunnen zetten. Dit domein stond sinds de oprichting al hoog op het verlanglijstje van Promodeals BV.

Promodeals doet geen uitspraken over exacte bedragen.

0 reacties

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.