Affiliateforum door Aart Wallet verkocht aan Valuable Leads

Zojuist binnen, Aart heeft het Affiliateforum verkocht. (Is Aart nu overigens volledig ondernemer af? Zou toch even wennen moeten zijn ) Het zat er al een tijdje aan te komen. Interessante move in mijn ogen, ben benieuwd of Sjoerd grote plannen heeft met het forum, in het persbericht staat in ieder geval van wel. Moves maken met een forum is altijd wel lastig omdat je veelal niet meer bent dan een facilitator van jouw community. Moet toch echt wel een goed blog voor wil je een goede richting geven! 😛

Affiliate Promotions, bekend van de Affiliatedag, verkoopt Affiliateforum.nl aan online media onderneming Valuable Leads. Valuable Leads oprichters Sjoerd Copier en Gjalt Smit geven aan het forum per direct over te nemen en er naar uit te kijken deze verder te ontwikkelen. Initiator van het forum, Aart Wallet, medeoprichter van online Publisher No Search, besloot Affiliateforum.nl van de hand te doen om zich volledig te kunnen richten op de internationalisering van concepten als Fashionchick.nl. Dit social shopping platform werd eerder dit jaar volledig door mediabedrijf Sanoma overgenomen.

Affiliateforum.nl was al geruime tijd goed bekend bij Valuable Leads. Co-founder Copier is sinds 2009 werkzaam voor Affiliate Promotions en No Search en verzorgde in 2011 het huidige redesign van het forum. Daarnaast ontwikkelde hij de campagnezoeker.

De twee kersverse eigenaren zijn van plan om de focus te leggen op het verder toevoegen van waarden door het op gang brengen van de discussie tussen de affiliates, adverteerders en mediabureaus om daarbij te helpen de markt verder te professionaliseren en punten als ontdubbeling en conversie attributie bespreekbaar te maken.

Daarbij zal de campagnezoeker een remake krijgen en zullen extra functionaliteiten worden toegevoegd. ‘Op deze manier hopen we een nog duidelijker overzicht te bieden in de wirwar aan adverteerders bij de verschillende netwerken’, aldus Smit. Het streven is om deze plannen de eerste helft van 2014 te realiseren.

Affiliateforum.nl biedt iedereen met een interesse en/of een belang in de affiliatemarketing de kans deze te delen met anderen en om waar nodig krachten te bundelen. Het Affiliate forum is opgericht in 2004 en telt op dit moment 6193 leden welke aan de hand van 21213 topics en 70667 berichten verzonden.

0 reacties

  1. 1

    Lijkt me een goede zet voor Aart en No Search. Hopelijk wordt het forum succesvol doorgezet door de nieuwe eigenaren. Veel succes gewenst in ieder geval.

  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.