Affiliateblog stopt en gaat verder als Performance.nl

Na de vlammende artikelen over Affiliate Marketing op Venturebeat en TheNextWeb is het ook voor ons tijd om de daad bij het woord te voegen en een move te maken richting het brede ‘performance based marketing’. En zo dus af te stappen van het affiliateblog en het berichten over enkel  maar twee soorten partijen: affiliate netwerken en affiliates.

Dit alles zou in de toekomst kunnen leiden tot nog veel grotere stappen, denk dan aan: events/ borrels/ forums/ awards/ whitepapers/ campaignfinders/ movers & shakers / jobs / agency reviews / etc.

Dit alles is wel meer de longterm visie. Voor nu willen we als blog meer de breedte gaan opzoeken en ook veel meer gaan bloggen over DSP’s, Cookiewetten, Brancheorganisaties, Performance Based Display, Tracking, Conversie attributie, Retargetting, Performance based startups, Publishers, Agencies, Adverteerders en natuurlijk ook alles rondom affiliate marketing.

Hoe we dit precies gaan doen weten we nog niet, we gaan het in ieder geval groter en serieuzer oppakken dan voorheen, met ook veel meer uren gereserveerd voor dit project, we hopen binnen een week op ons nieuwe domeintje te kunnen beginnen: Performance.nl, kijken of we er wat van kunnen maken!

(oh ja, en we zoeken nog sponsors =))

5 reacties

  1. 1
  2. 2

    Vernieuwend gedaan, dames en heren. Benieuwd waar deze stap jullie gaat brengen. Ik ga jullie zeker in de gaten houden!

  3. 3

    Wauw jongens, en eigenlijk wel begrijpelijk dat deze stap gemaakt moest worden. Wat ik wel jammer vindt, is dat je op de nieuwe website nog helemaal niks hebt staan. Ook geen email inschrijfformulier (email marketing?) 🙂

  4. 5

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.