Nieuwe site Performance.nl

Performance.nl is live. Vanaf vandaag gaan we met wat voorheen het Affiliateblog was door met Performance.nl.  Na de eerdere artikelen over affiliates en waarom we die term zouden moeten lozen uit Affiliate Marketing was voor ons Performance the next big step. Met Performance.nl willen we zoals al gesteld in het eerdere artikel toe naar het bredere performance based marketing. Met enthousiasme zijn we dan ook aan de bak gegaan om snel Performance online te krijgen.

Wat we van onze bezoekers nu willen vragen is mee te doen aan de bugfind wedstrijd ;). Test de site, scroll er door heen en laat ons weten of je fouten ziet, errors tegenkomt, dingen mist en/of verbeterpunten tegen komt. Laat het ons ook zeker weten als je wil sponsoren of denkt te kunnen bijdragen met een verdiepend artikel op jouw expertisegebied. Met behulp van jullie kritiek en input willen we de site zo snel mogelijk perfect op orde hebben.

En bekijk meteen in de Affiliate Netwerken Nederland post of jij nog kansen mist.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.