Scito Media 50% Eigenaar Performance.nl

Soms moet je een kar niet alleen willen trekken! Mede door de breedte en de plannen met deze site hadden wij een sterke partner nodig. De afgelopen weken zijn wij dan ook aan het scouten geweest naar mogelijke partners. Verschillende potentiële partners zijn er dan ook gepasseerd, maar tijdens een networking-event van Zalando (welke overigens erg gezellig was) was de deal op een boot op het Ijsselmeer eigenlijk binnen drie minuten al gemaakt.

Het ging ongeveer als volgt: Wij gaven aan Affiliateblog om te zetten naar Performance.nl, Alexander Willemsen (Scito Media) gaf aan: Ik wil wel meedoen. Wij gaven een veels te hoog bedrag aan, Alex ging akkoord. Beide partijen tevreden (tot deze post =))

Nee, wij zijn vanzelfsprekend  superblij met deze partnership en willen er echt iets moois van maken. Alexander zegt er het volgende over:  “Ik ben blij dat Scito Media mee kan helpen om middels Performance.nl de markt verder te kunnen professionaliseren. De synergie tussen IMBULL en Scito Media is altijd groot geweest en ik ben ervan overtuigd dat we hier samen een succes van gaan maken.”

Kortom: 50/50 Imbull / Scito Media en tijd voor het volgende niveau!

2 reacties

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.