Einde van een tijdperk – laatste blog M4N

Het is inmiddels alweer 3 jaar geleden dat M4N werd overgenomen door Zanox en vandaag was daar de laatste blogpost op het M4N blog. M4N wordt nu ‘helemaal’ Zanox. Ergens is het toch jammer dat deze pionier van de Nederlandse markt verdwijnt. Althans de naam dan. De werkzaamheden en passie voor de affiliate markt worden onder de paraplu van Zanox doorgezet.

M4N was in 1999 het eerste affiliate marketing netwerk in Nederland. Broers Klaas en Thomas Joosten richtten samen het bedrijf op. Klaas destijds als CTO en Thomas als CEO. Op de Wibautstraat in Amsterdam groeide het bedrijf snel. Een goed team en een fijn netwerksysteem droegen bij aan dit succes. M4N werd na 12 jaar groeien, leren, helpen en adviseren in 2011 overgenomen door Europees marktleider affiliate marketing Zanox. Samen hebben Zanox en M4N de afgelopen jaren hard gewerkt aan service, nieuwe technische mogelijkheden en aan het platform. Thomas Joosten ging mee in de overgang naar Zanox en de rest van dat verhaal is inmiddels bekend ;). Klaas ging aan de slag met Zeef.com en heeft daar een mooi concept mee opgezet met het oog op de toekomst.

Het hele verhaal levert in ieder geval een mooie emotionele post van Thomas op het M4N blog op.

M4N en alle medewerkers door de jaren heen, dank voor een mooie tijd en voor het pionieren op de Nederlandse markt!

2 reacties

 1. 1

  Hierbij wil ik alle partijen Affiliates / Publishers maar ook adverteerders bedanken voor al het vertrouwen in M4N. We hebben vaak als mediator moeten optreden tussen de partijen waarbij we zelf ook naar ons eigen gedrag kritisch moesten bekijken.

  De M4N software was/is zelfs nu nog een van de beste affiliate software platformen zelfs op internationaal gebied. We ervaren dit nu dagelijks met ZEEF.com omdat we alle affiliate netwerken aan het aansluiten zijn op ZEEF.

  Zanox kan in ieder geval naar aanleiding van M4N het beste van beide software platformen combineren. Op ZEEF maken we het voor jou als publisher maar binnnenkort ook als adverteerder heel makkelijk naar aanleiding van alle kennis die we hebben opgedaan met M4N.nl

  Bedankt voor alle feedback op M4N en hopelijk op ZEEF en Zanox.

  Mvg

  Klaas Joosten

 2. 2

  Was een supermooie tijd en het is altijd zonde om een prachtproduct als M4N, waarin we met z’n allen bloed, zweet en tranen hebben gestoken, offline te zien gaan. Nu op naar globaal succes met een nieuw prachtproduct; ZEEF 😉

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.