Conversion Company zet transitie naar NEWCRAFT in

Afgelopen week berichtte Conversion Company verder te gaan als NEWCRAFT. Het bedrijf zet in op een flexibelere structuur waar verworven expertises verdiept en verbreed kunnen worden. Zodoende blijft het dus niet bij een naamsverandering maar worden bedrijfsstructuur en bezigheden ook aangepast.

Martijn Haanappel en Edgar Mul begonnen in 2007 samen Conversion Company. Conversion Company was met name actief achter de schermen. Onder de nieuwe vlag NEWCRAFT gaan ze beter uitleggen wat ze precies toevoegen en doen. Ook willen ze meer sectoren gaan oppakken. Toen ze 7 jaar geleden startten richtte het bedrijf zich met name op het verbeteren van online conversies, na verschillende overnames (Favela Fabric & Search Technologies) werd het pakket wat Conversion Company aanbood steeds breder.

NEWCRAFT is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een behoorlijke onderneming met ruim 80 werknemers. Deze zullen in het kader van de transitie in clusters gaan samenwerken. Deze clusters zullen hun specifieke expertise onder meer gaan inzetten op technologie-ontwikkeling, internet marketing, social en strategisch advies.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.