11de Editie Tradedoubler Strandvolleybal.net: 6 september – Velsen

De 11de editie van Tradedoubler Strandvolleybal.net (www.strandvolleybal.net), hét zomer event voor de interactieve media branche, vindt dit jaar plaats bij Strandpaviljoen Timboektoe in Velsen op 6 september. Met het event wordt geld voor EARTH Water ingezameld, dat hier schoon (drink)waterprojecten mee financiert voor vluchtelingen en ontheemden. Net als bij voorgaande edities ondersteunen o.a. Emerce, Twinkle, Performance.nl en Marketingfacts dit outdoor event.

Naast de beach volleybalwedstrijden, waarmee de felbegeerde trofee ‘Het Gouden Netje’ gewonnen kan worden, vinden er tal van andere (sport)activiteiten plaats. Zo zijn de blokarts er weer, wordt er een Segway parcours aangelegd op het strand en kunnen deelnemers o.a. ook raften. Ook kan er heerlijk gegeten worden tijdens de lunch en de BBQ later op de dag met daarop aansluitend de traditionele BeachParty. De organisatie gaat uit van 40 tot 60 deelnemende teams/bedrijven en WebPower is dit jaar hoofdsponsor.

Govert van Eerde, toernooiorganisator“De teller staat inmiddels al op 30 deelnemende teams/bedrijven maar dat is nog niet genoeg voor een forse donatie aan EARTH Water. Ik roep dan ook alle bedrijven uit de interactieve media branche op om deel te nemen aan dit unieke outdoor event. Welk ander event biedt immers een goede balans tussen sportief bezig zijn, eten en drinken, dansen en ongedwongen netwerken”

Donatie aan EARTH Water en vluchtelingen en ontheemden zonder schoon (drink)water

EARTH Water heeft door de samenwerking met Strandvolleybal.net bij drie eerdere edities reeds een bedrag van € 72.500,- kunnen doneren, waarmee verschillende schoon (drink)waterprojecten zijn gefinancierd. Ook dit jaar gaat een gedeelte van de opbrengsten van het toernooi naar een of meerdere waterprojecten t.b.v. vluchtelingen en ontheemden.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich aanmelden via www.strandvolleybal.net.


Mediapartners en sponsoren

Strandvolleybal.net wordt ondersteund door de volgende mediapartners en sponsoren:

Mediapartners:

Emerce, Marketingfacts, SocialMedia.nl, Twinkle, MarketingTribune en Performance.nl

Sponsoren:

WebPower (hoofdsponsor), Brandwriters, Eyefun, Justpremium, Goeiemode.nl, XL Team en Crowe Horwath Foederer.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.