Complete Performance Marketing Guide

Complete Performance Marketing Guide

PerformanceIN heeft een uitgebreide guide gemaakt over Performance Marketing. Over de afgelopen jaren heeft de Performance Marketing flinke stappen gezet en het hele systeem van deze markt is mee geëvolueerd. De ROI is vaak goed en transparant. De komst van tablets en smartphones en het toenemende belang van deze bezoekers vroeg om innovatie en dat is waar Performance Marketing vaak goed scoort. Innovatie.

Interessant is dan ook; waar de ruimte ligt voor verbetering? Waar laten bedrijven steken vallen en/of welke kanalen kunnen verder geoptimaliseerd worden? Veel van deze zaken worden behandeld in deze online marketing guide. Ook voor de geroutineerde marketeer is deze guide de moeite waard.

De Performance Marketing Guide van PerformanceIN.com is hier te downloaden, en is zeker de moeite waard om het weekend maar even voor uit te roosteren 🙂

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.