E-Commerce integratie in Twitter?

Het begint er meer en meer op te lijken dat Twitter zich actiever zal gaan roeren op de e-commerce markt. Eerder werd er al getest met ‘koop-knoppen’ binnen twitter en onlangs dook er ook een verzendings & betalings optie in Twitter zelf op. Het lijkt er dus op dat we binnenkort ook via Twitter kunnen gaan shoppen.
Buy Now button twitter

Nieuwe opties

De nieuwe mogelijkheden werden al door verschillende twitter gebruikers opgemerkt. De opties waren te vinden in de twitter instellingen. De optie is voorlopig nog niet te gebruiken maar dat ze bezig zijn met deze ontwikkeling mag duidelijk zijn.
twitter shipping payment
Na de eerder verschenen ‘koopknoppen’ lijken de Payment & Shipping opties een duidelijke nieuwe hint dat er binnen niet al te geringe tijd een e-commerce koppeling in Twitter geïntegreerd zal worden.

Met de nieuwe implementatie zal het mogelijk worden rechtstreeks vanuit een tweet online aankopen te doen. Twitter draait dit jaar al een recordomzet en deze nieuwe koppeling zal daar een positieve boost aangeven verwachten we. Meer informatie is te vinden op MarketingMagazine.co.uk

Geschiedenis van Twitter:

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.