Tradedoubler Strandvolleybal.net balt voor EARTH Water

€ 200,- Korting voor Performance.nl-lezers plus 25 gratis consumptiebonnen (nog maar plek voor 11 teams!)

Amsterdam, 25 augustus 2014 – Palmbomen, raften, blokarten, een Segway parcours, diverse optredens en live acts, bevroren limoncello-ijsjes, professionele masseuses, Corona’s, cocktails en nog veel meer, het jaarlijkse Tradedoubler Strandvolleybal.net toernooi -11e editie- voor interactieve (media)bedrijven is dit jaar uitgebreider dan ooit. Dertig teams schreven zich inmiddels in.

 

Op 6 september is het zover: plaats van bestemming dit jaar is de trendy strandtent Timboektoe in Velsen-Noord. Henk Witteveen (founder Dance Parade en Boothstock) zorgde voor een indrukwekkende line-up (o.a. DJ Irwan, een van Europa’s beste eclectic deejays –zie foto), MC Ronnie Overgoor praat de boel weer aan elkaar en organisator Govert van Eerde organiseert een grote hoeveelheid aan activiteiten op zowel cultureel als culinair gebied. Zo serveert hij tijdens de lunch onder andere het lekkerste en meest zuivere brood van Nederland: Van Menno, dat direct op de stenen vloer is gebakken. De Chef-koks van Timboektoe zullen een zeer gevarieerde, verse en vooral luxe BBQ bereiden en aansluitend vind de traditionele BeachParty plaats.
Van ieder deelnemend team doneert de organisatie € 250,- aan EARTH Water, dat hier schoon (drink)waterprojecten mee financiert voor vluchtelingen en ontheemden.

Speciale aanbieding voor Performance.nl-lezers: meld je team opwww.strandvolleybal.net aan met de code IMBU14 en je ontvangt niet alleen € 200,- korting op de deelnamekosten, maar ook nog eens 25 gratis consumptiebonnen!

Bedrijven die zich nog willen aanmelden moeten overigens wel snel zijn: er is nog maar plek voor 11 teams. Inschrijven kan op www.strandvolleybal.net.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.