Bol.com Partner Event 2014

Donderdag 9 oktober is het Bol.com Partner Event 2014. Dit jaar zal het Event plaatsvinden. Volgensde website van het Partner Event zal de opzet groter zijn dan voorgaande jaren. Het Bol Partner Event wordt dit jaar gehost bij de sfeervolle boerderij Mereveld te Utrecht.

Ook dit jaar is er weer een vol en interesssant programma met een aantal inspirerende sprekers die een aantal interactieve sessies zullen begeleiden. Het evenement zal starten om 14.30 op de eerder genoemde locatie en na de sessies zal er afgesloten worden met een buffet en een borrel.
12

De sprekers dit jaar zijn onder meer Michel Schaeffer en Jorij Abraham die beiden een keynote sessie voorzitten.

Programma Bol.com Partner Event

14.00- 14.30 Ontvangst

14..30-14.45 Inleiding/welkomstwoord

14.45-15.30 Keynote sessie – Michel Schaeffer – de toekomst van bol.com en de belangrijke rol van partners hierin

15.30-15.50 Korte pauze

15.50-16.35 Sessie 1

16.45-17.30 Sessie 2

17.30-17.45 Wissel naar plenair

17.45-18.30 Keynote sessie – Jorij Abraham – shopping 2020

18.30-21.00 Buffet & borrel

Aanmelden voor het Event kan hier.

Terugblik event 2013

1 reactie

  1. 1

    Wat een inspirerende bijeenkomst was het bol.compartner event van 2014. Schitterende workshops, in een korte tijd heb ik heel veel geleerd. En dan ook nog eens een perfecte catering. Naderhand besefte ik pas in hoeverre dit allemaal doorwerkte voor de toekomstplannen van http://www.circusweb.nl. De mogelijkheden zijn eindeloos om de branche circus te promoten op een nog veel slimmere manier. Met een toekomstige webwinkel die met een knipoog naar bol.com zal worden opgezet. Nieuwe circusmaterialen, maar waarom geen tweedehands artikelen. Ik geloof nu al dat dit een succes gaat worden! Bedankt bol.com

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.