Ebola.com domeinnaam te koop voor €120.000

Blue String Ventures is sinds 2008 de eigenaar van Ebola.com en wil deze nu van de hand doen voor omgerekend €120.000

Het bedrijf dat gevestigd is in Nevada heeft de domeinnaam inmiddels in de verkoop gezet voor 150.000 dollar waarbij ze stellen dat ‘de prijs nog kan veranderen met de situatie’. Er is ook wat kritiek op de verkoop van het domein maar de eigenaren zien er zelf niet zo’n probleem in: ‘Ebola.com zou een fantastisch domein zijn voor een farmaceutisch bedrijf dat aan een vaccin of medicijn, voor een bedrijf dat voorzieningen voor een pandemie of ramp verkoopt of voor een medisch bedrijf dat informatie en advertentiediensten wil voorzien‘.

Het bedrijf heeft ook nog enkele andere domeinnamen die gerelateerd zijn. Nu Ebola een hot topic is, is het in termen van marktwaarde natuurlijk niet raar dat de prijs stijgt, maar het blijft een lastig geval. Meer informatie over deze case lees je onder meer op Factually.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.