E-Commerce Expo Kortrijk

Op 1 en 2 december wordt E-COMMERCE 2014 in Kortrijk Xpo hét contactplatform voor oplossingen voor e-commerce. Tot op vandaag is er een grote vraag naar informatie voor het opzetten van webshops & e-commerce, en het verder optimaliseren ervan. Met deze nieuwe conceptbeurs willen Kortrijk Xpo en UNIZO op een toegankelijke en erg bevattelijke manier hierop een antwoord bieden.

Bart Wallays, segmentdirecteur UNIZO Nationaal: “Ondernemers moeten zich steeds sneller aanpassen aan de innovatieve wereld van ‘commerce & e-commerce’. Vandaar dat UNIZO zonder aarzelen volop haar schouders zet onder de lancering van deze beurs. Duizenden ondernemers zijn in België aan het overwegen, zoeken, starten en groeien in de e-commerce markt. Deze beurs zal op hun maat zijn waarbij ze tijdens deze twee dagen kunnen rekenen op ondersteuning bij de ontwikkeling, lancering en optimalisatie van hun webshop, inspiratie van collega-ondernemers die intussen sterke e-commerce spelers zijn geworden en tenslotte verrassen we de bezoekers van de beurs met een blik op de e-toekomst.

Uniek platform

E-COMMERCE bestaat uit 6 productzones : Webshop Development, Pay Systems, Online Marketing, Logistics, Services en Advice & Consultancy. Zo kunnen bestaande e-tailers gericht de beurs bezoeken en kunnen ondernemers/retailers/winkeliers, die e-commerce in hun bestaande business willen integreren, en starters zich perfect oriënteren. Er wordt volop gewerkt aan een boeiend programma met casestudies, seminars, trendpresentaties en enkele leuke technologische hoogstandjes. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan een sfeervolle setting om niet alleen alle actoren uit de markt samen te brengen, maar ook business opportuniteiten, ondernemerschap en networking te stimuleren.

Praktisch:

E-COMMERCE 2014 – een samenwerking tussen Kortrijk Xpo en Unizo
maandag 1 december 2014 14.00-21.00u
dinsdag 2 december 2014 14.00-21.00u
Kortrijk Xpo – hall 6
www.ecommerceexpo.be

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.