Daisycon breidt activiteiten in België uit en opent kantoor in Mechelen

Intensivering Belgische activiteiten door strategische samenwerking FairEtail

Daisycon, dat al sinds 2000 een rol speelt in performance based online marketing, gaat per 8 december een strategische samenwerking aan met het Belgische online marketingbureau FairEtail. Met deze samenwerking anticipeert Daisycon op de verdere groei van de Belgische markt.

Dankzij de samenwerking met FairEtail is Daisycon beter in staat de bestaande positie verder uit de bouwen. Als onderdeel hiervan verhuist Daisycon haar Belgisch adres van Brussel naar Mechelen. Dit is in lijn met het recente nieuws dat Daisycon haar bestaande marktaandeel in België vergroot heeft door het affiliate netwerk i-affiliate over te nemen.

Daisycon is druk bezig met verschillende innovaties om verdere stappen te zetten in de performance based marketing. De dienstverlening van FairEtail sluit hier uitstekend op aan. FairEtail gaat advies bieden om campagnes inhoudelijk te optimaliseren.

Marko Dobroschelski, CEO Daisycon:
“Deze samenwerking is een verdere intensivering van de Belgische activiteiten van Daisycon. Wij kijken er naar uit om onze opwaartse lijn in België door te trekken. De know-how en ervaring van FairEtail komt hierbij zeker van pas.”

Dennis Kenis, managing director FairEtail:
“De Belgische markt biedt nog heel wat onbenut potentieel voor affiliate marketing en de concurrentie is de laatste tijd enkel afgenomen. We zijn dan ook blij dat Daisycon ons heeft gevraagd om te helpen bij het versterken van de Belgische activiteiten, met een sterke focus op kwalitatieve dienstverlening. Dat is een goede zaak voor zowel adverteerders als affiliates en daar willen wij dan ook graag onze schouders onder zetten!”

Over Daisycon
Daisycon speelt is in Nederland een grote speler op het gebied van performance based online marketing. Haar specialisatie kenmerkt zich door de afrekening op basis van het resultaat. Het bedrijf uit Almere zorgt met haar affiliatenetwerk met internationale publishers voor een miljoenenpubliek voor meer dan 1500 lopende adverteerderscampagnes.

Over FairEtail
Als performance driven marketing bureau helpt FairEtail klanten om méér te halen uit online sales en marketing. Het in Mechelen en Rotterdam gevestigde team beschikt over een sterke expertise die zich uitstrekt over alle digitale kanalen, van affiliate marketing over SEA/SEO tot aan Real-Time Bidding. FairEtail is actief sinds 2008 en richt zich op de Benelux.

2 reacties

  1. 1

    Leuke evolutie. Van failliet verklaard worden in een Emerce artikel, naar internationale expansie. Toch wel leuk om te horen dat Daisycon er blijft voor gaan. Er zijn inderdaad nog heel wat kansen in de Belgische markt.

    • 2

      Volgens ons werden de woorden van Daisycon verkeerd geïnterpreteerd door Emerce. Kan gebeuren natuurlijk. We zullen zien wat de toekomst brengt!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.