Partner Event Bol.com 2014

Ook dit jaar vond het jaarlijkse Partner Event van bol.com plaats. Eerdere events vonden plaats bij bol.com, maar dit jaar werd gekozen voor een externe locatie op een grote boerderij in Utrecht. Een ruime locatie was ook wel nodig, want vele partners van bol.com waren uitgenodigd (en ja, bol.com heeft er véél). Zowel zakelijke partners als Plaza partners als partnerprogramma’s waren afgereisd naar boerderij de Mereveld.

Marketing director Michel Schaeffer was de eerste spreker. In zijn verhaal kwam de visie van bol.com naar voren en hij sprak over mogelijkheden en ideeën voor de toekomst. Vragen werden na deze presentatie nog beantwoord en daarna werd iedereen in de goede banen geleid om bij de juiste workshops terecht te komen. In de tussentijd was er een korte pauze voor een hapje en een drankje.
De verschillende sessies liepen uiteen van België, SEO, user experience tot aan social media. Voor elke partner waren twee passende sessies geselecteerd. Een paar namen van de sprekers op het event: Maurits Kaptein, Raimo van der Klein en Wouter Kroon.

Na de sessies verzamelden alle partners zich weer in de grote zaal waar Jorij Abraham een presentatie gaf. Tijdens deze presentatie kwam ‘Shopping 2020’ naar voren, waarbij werd nagedacht over de toekomst van het online shoppen. Er kwamen allerlei ideeën naar voren, maar hij gaf zelf al aan: “waarschijnlijk zitten we er helemaal naast …”.

Een opvallende presentator in een groen pak met grasmotief praatte het Partner Event aan elkaar. Hij sloot het evenement af met het ‘Bol.com strijdlied’. Tja, om je daar echt een goede voorstelling van te kunnen maken, moet je er toch echt bij geweest zijn … Toen de stemming er daarna helemaal inzat, werd de dag afgesloten met een borrel en een walking dinner. Al met al een geslaagde dag!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.