Campaign Finder bèta versie live

De afgelopen weken zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van een nieuwe feature op Performance.nl; de Campaign Finder. Met deze tool wordt het onder meer makkelijker om uit te zoeken welke adverteerder bij welk netwerk zit en valt er direct vanuit de campaign finder aan te sluiten bij affiliate programma’s.

Vandaag gaat de bèta versie van de Campaign Finder live, we hopen op korte termijn alle netwerken aan te sluiten in de tool, tot zover hebben we drie netwerken geïntegreerd en dit zullen er veel meer worden. Voor nu zijn alleen nog de adverteerders en campagnes die zijn aangesloten bij Affilinet, Tradetracker en Zanox weergegeven. Met behulp van van de nieuwe tool is googlen op [adverteerder] [affiliateprogramma] dus niet langer nodig om er achter te komen bij welk netwerk of welke netwerken adverteerders zijn aangesloten. Tevens wordt er in de tool direct weergegeven wat het verdienmodel is, bijvoorbeeld CPS, CPC of CPL. Wanneer een adverteerder bij verschillende netwerken is aangesloten is, is zo dan ook snel uit te zoeken wat voor de publisher de hoogste commissie of toegevoegde kan opleveren.

De campaign finder is hier te vinden

Nieuwe campagnes en adverteerders worden op basis van feeds automatisch toegevoegd aan de Campaign Finder en we zullen deze affiliate campagnes op den duur ook direct op de homepage van Performance.nl gaan weergeven. Verder kan er op categorieën gezocht worden mocht je als publisher alleen actief zijn in een specifieke niche. Zo valt er ook per niche snel uit te zoeken of je nog programma’s/adverteerders mist op je website(s) die je actiever zou kunnen promoten.

De tool is als eerder gezegd nog in bèta fase, help ons gerust een stap verder met suggesties, tips en het testen van de tool, bug reports zijn zeer welkom in de reacties.

We blijven proberen de hele performance based marketing markt zo goed mogelijk in kaart te brengen. Mocht je nou juist als adverteerder op zoek zijn naar meer publishers met wie je kan samenwerken vallen zij te vinden in dit publisher overzicht.

Voor integratie van jouw campagnes en meer informatie hierover kan je mailen naar campagnes@performance.nl

4 reacties

 1. 1

  Todo’s dus nog:

  – BUG: Proggies bij meerdere netwerken (die komen er nu niet op?)
  – Meer netwerken toevoegen
  – Rating systeem eronder?

  Epicness

 2. 2

  ‘overig’ moet ook toegevoegd worden waar je handmatig proggies aan kan toevoegen (bol.com bijv en/of unibet of whatever)

 3. 3

  Programma voorwaarden ed. zouden ook chill zijn (tracking /toegang/codes/cashback etc) wat je uit de feeds kan trekken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.