Sharing economy en welke invloed hebben de ‘newcomers’ op online travel?

Met de sharing economy trend hebben nieuwe spelers als Roomlr (2013) en AirBnB (2008) snel naam gemaakt in de (online) reisbranche. Zij staan voor veel meer dan ‘elkaars spullen’ lenen en hopen in de toekomst nog veel meer veranderingen teweeg te brengen in ons online reisklimaat. Volgende maand op eTravel, doet Bas Lemmens – de founder van Roomlr – een boekje open over de sharing economy en de bedrijven die hiervoor staan.

Wij kijken ook uit naar andere sprekers tijdens dit event:

  • Zo komt Dorianne Richelle, de Client Partner bij Facebook, meer uitleg geven over het gebruik van Instagram als visueel platform voor inspiratie en branding. Met name interessant voor diverse reisorganisaties.
  • René Nieuwmans, de Senior Commercial Manager bij Expedia.nl, heeft het daarnaast over het creëren van een persoonlijke ervaring voor de consument bij de grotere online reisbureau’s. Hoe pak je dat aan?
  • Ook kijken wij uit naar Carl Michel, Executive Chairman bij Generator, over een nieuwe generatie reizigers: “De millennial reiziger”. Hoe kan je daar mee engagen?

Over eTravel

Emerce eTravel is een jaarlijks event voor en over de online travel in Nederland. Er komen nog diverse andere sprekers en bedrijven aan bod, waarbij het allemaal draait om de nieuwste online marketing en e-commerce cases. Ook werpen de toonaangevende bedrijven een blik op de toekomst, waarmee de goed geïnformeerde professional handig gebruik van kan maken. Bekijk de gehele line-up van eTravel 2015.

Korting via Performance.nl

Wij zullen jullie de komende weken van meer updates voorzien. Daarnaast bieden wij -Performance.nl als partner van dit event- onze lezers € 50,- korting op een regular ticket voor Emerce eTravel. Ook aanwezig zijn? Reserveer hier je ticket – op toepassen klikken hoeft niet, de kortingscode is al ingevuld.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.