Update: Toch geen overname van Tradedoubler

De geruchten van een mogelijke overname van Tradedoubler door het Amerikaanse Gravity4 bleken niet ongegrond, maar zijn nu toch afgeketst. Gravity4 was zinnens om de diensten en het product van Tradedoubler toe te voegen aan hun marketing cloud en zodoende ook een welkome opening hebben tot de Europese markt. Het -inmiddels- ingetrokken bod bedroeg ruim 60 miljoen euro, echter konden niet alle aandeelhouders van Tradedoubler zich vinden in een verdere dialoog of samenwerking met Gravity4. Hierop werd besloten om het bod in te trekken. Gravity4 heeft aangegeven de zoektocht naar een tiende overname in korte tijd door te zetten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.