Eerste editie Twitter Congres volgende week

Volgende week donderdag 11 juni zal de eerste editie van het Twitter Congres plaatsvinden. Op het Twitter Congres zullen een aantal inspirerende cases centraal staan die onder meer kansen bieden aan recruiters, marketeers en salesmanagers. Zeker met de toename van de functionaliteiten van Twitter wordt het medium steeds interessanter, hoogste tijd voor dit congres dus.

Op het Twitter congres zullen veel interessante sprekers aanwezig zijn met onder meer Jordi van de Bovenkamp (BoomerangCreate) tot Marc de Vries (Twitter Benelux). Alles staat in het teken van 140. Zo ook het aantal plekken tijdens het congres, de schade in je portemonnee en de afstand naar het congres toe (bijna dan)

Tickets voor het Twitter Congres bestel je hier online.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.