Device Shift: van tablet naar mobiel

Tijdens de presentatie van Maurice Jongerius van bol.com op E-commerce live kwam naar voren dat smartphones een groeiende bijdrage leveren aan de omzet van bol.com en dat de bijdrage van tablets afneemt. De baas van ‘mobiel’ bol.com stelde verder dat apps een orderverhogende waarde hebben.

Verklaringen zijn onder meer de groei van de schermen van smartphones waardoor ze dichter in de buurt komen van tabletformaten en het geval dat tablets vaak een gedeeld apparaat in huishoudens is. De telefoon is persoonlijker en wordt zodoende meer en langer gebruikt. Inmiddels zijn bij bol.com telefoons goed voor 30% van de traffic, tablets voor 20% en die shifting lijkt verder door te zetten. De apps die bol.com heeft ontwikkeld hebben een orderverhogende waarde, ook lijken deze bij te dragen aan de omzet op tablets en desktops.

Meer informatie nu op emerce.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.