eTravel 2015: Bestel de laatste kaarten!

eTravel is het event over online travel in Nederland en 11 juni is het zover. De nieuwste online marketing en e-commerce cases van succesvolle airlines, toonaangevende reisorganisaties en accommodaties. In de editie – die volgende week van start gaat – is er veel aandacht voor een geautomatiseerde en internet-driven toekomst.

Enkele bijzondere sprekers op eTravel:

  • Gwénaël Merlin, Director of Partnerships EMEA bij TripAdvisor, vertelt over de online trends, hoe moet de markt reageren op de wensen van vandaag? En wat kunnen we verwachten van nieuwe namen als Amazon Destinations, AirBnB en Alibaba?
  • Rene Nieuwmans, Senior Commercial Manager bij Expedia. Hoe creëer je als groot online reisbureau toch een persoonlijke ervaring voor een consument? Rene vertelt hoe Expedia technologie inzet om de persoonlijke beleving van consumenten verder te verbeteren. Mobiele apparatuur speelt hierbij een steeds grotere rol.
  • Dorianne Richelle, Client Partner bij Facebook. Instagram groeit hard als visueel platform voor inspiratie en branding. Hoe maak je daar als reisorganisatie gebruik van? Hoe meet je je succes, voor branding en voor sales? En hoe kun je dat blijven doen nu mensen steeds vaker en langer mobiele devices gebruiken.

 

Bekijk de gehele line-up van eTravel 2015. Met onder andere Transavia, Arke, Roomlr, Travelzoo Europe, Promote Iceland, GeniusTravel, Voetbalreizenonline.com, citizenM Hotels, BitPay, Srprs.me, 3sixtyfive, AGConsult, Girlslove2travel.com, Ecommerce Europe, Crowded, Koninklijke Burgers’ Zoo, Cherry Picker en Generator.

Performance.nl korting voor volgers

Als partner van eTravel biedt Performance.nl € 50,- korting. Reserveer je ticket en kies in het menu direct voor ‘Regular ticket (met € 50 korting)’. De kortingscode is al ingevuld, je hoeft niet meer op ‘Toepassen’ klikken. Verscherp in één dag je blik op de toekomst. Fast forward!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.