Startup Add My Window laat je adverteren op A-locatie ramen

Met Add My Window wordt het vanaf nu makkelijker offline reclame te krijgen op A-locaties. Waar je eerder langs moest bij grotere bedrijven als JCDecaux om zichtbaar te worden op A-locaties door de steden heen, speelt Add My Window hier nu handig op in. De startup maakt het mogelijk voor kleinere bedrijven om zichtbaar te worden met buitenreclame.

Particulieren kunnen met Add My Window op een eenvoudige manier geld verdienen, door je aan te melden op de site stel je je raam beschikbaar voor reclame en verdien je tot €150,- per raam per maand. De advertentiestickers die vervolgens geplaatst worden werken door de minuscule perforaties zo, dat je als raameigenaar ongehinderd naar buiten kan kijken terwijl er niet naar binnen gekeken kan worden.

Bedrijven kunnen op de site een account aanmaken en kiezen op welke locaties zij zouden willen adverteren. In het eigen account kan vervolgens de advertentie ontworpen en geüpload worden, en is het klaar voor plaatsing.
Roderick Adang, oprichter van Add My Window, stelt dat zo buitenreclame al snel tot 40% goedkoper kan zijn dan de traditionele buitenreclame. Zo is het advertentieplatform een win-win situatie voor beiden partijen

De startup heeft inmiddels zo’n 1000 ramen in beheer en werkt met verschillende adverteerders samen. De ambitie is snel door te groeien en eind dit jaar landelijk dekkende advertentiecampagnes aan te kunnen bieden. Op het moment is de startup met name actief in Tilburg, Breda, Eindhoven en Rotterdam maar is het op zoek naar meer advertentieruimte. Mocht je op zoek zijn naar extra inkomsten dan is het op de website dus mogelijk je raam beschikbaar te stellen. Voor adverteerders die eens op andere plekken zichtbaar willen zijn dan op abri’s is het ook een mooie uitkomst.

Meer informatie over het concept van Add My Window vind je op de website

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.