Daisycon opent vestiging in Duitsland

Affiliatenetwerk Daisycon maakte zojuist bekend verder te gaan met het uitbreiden van de internationale activeiten. Zodoende is er een nieuwe vestiging geopend in het Duitse Oldenburg. In 2014 trok Daisycon al eerder succesvol naar het Belgische Mechelen en in een nieuw jaar dus ook weer tijd voor een nieuw kantoor. Als online speler is Daisycon in principe niet gebonden aan grenzen en ondanks dat er genoeg ‘native speakers‘ op het hoofdkantoor zijn kan een fysieke presentie op de lokale markten toch van positieve invloed zijn. Zo is althans de ervaring die is op gedaan met de opening van het Belgische kantoor.

Daisycon hoopt op deze manier sneller op actuele zaken en beter op culturele aspecten van de markt te kunnen inspelen. Verder toont de fysieke aanwezigheid een zekere commitment aldus het affiliatenetwerk. Daisycon breidt het Duitse team in Oldenburg verder uit, maar behoud tegelijk het Duitstalige team in Almere om cross-border klanten vanuit of naar Duitstalige landen te ondersteunen.

Marko Dobroschelski CEO van Daisycon: “Het openen van lokale kantoren lijkt een tegengesteld model ten opzichte van onze concurrentie, die juist steeds meer centraliseert. Hoewel ook wij sterk inzetten op schaalvoordelen in administratie en techniek kunnen we door een hoge mate van gedistribueerde verantwoordelijkheid efficiënt werken met zelfstandige teams.
Verdere schaalvergroting later dit jaar wordt niet uitgesloten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.