Daisycon verwerft Affiliprint

Daisycon neemt het van doorsprong Duitse Affiliprint over. Middels uitbreiding van de bestaande strategische samenwerking zijn beide partijen nog beter in staat de unieke combinatie van on- en offline affiliate marketing aan te bieden aan klanten op de Nederlandse, Belgische Duitse en Franse markt. Daisycon zet haar groeistrategie door, nadat het in 2014 zowel het Belgische AdForce overnam als een nieuw kantoor opende in Mechelen.
De overname biedt beide partijen voordelen. Daisycon vergroot haar bestaande aanwezigheid en bereik in Duitsland en Affiliprint rekent op een vliegende start in België. Techniek, administratie en overhead bieden daarbij zowel synergie als kostenvoordelen.
 daisy

Hoewel Daisycon met de acquisitie haar portfolio van diensten op het gebied van performance based marketing verder vergroot met de offline propositie van Affiliprint, zullen beide bedrijven zelfstandig en onder eigen naam blijven opereren.

Marko Dobroschelski, CEO Daisycon:
„De afgelopen twee jaar heeft bewezen dat er synergie bestaat tussen de online diensten van Daisycon en de offline activiteiten van Affiliprint. De mogelijkheid om Affiliprint binnen de Daisycon Famile op te nemen  versterkt zowel onze gezamenlijke groeimogelijkheden en internationale ambities, en  is ook een sterk crossmediaal concurrentievoordeel .”
Ron Thomassen, Managing Director Affiliprint:
“Binnen de organisatie Daisycon is enorm veel know-how aanwezig die zowel op korte als lange termijn van grote waarde is voor de verdere groei van Affiliprint als platform. De sterke partners die wij met ons meebrengen kunnen op hun beurt profiteren van online en offline onder één dak. Ik kijk uit naar onze gezamenlijke toekomst.”

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.