Affiliprint lanceert nieuw platform

Affiliprint – het grootste insertnetwerk van Nederland, België en Duitsland – lanceert een nieuw platform voor haar publishers en adverteerders. De portal, website en de huisstijl zijn geheel vernieuwd. Met de technologische vooruitgang van het online platform verstevigt Affiliprint haar positie als marktleider in offline affiliate marketing.

 

Het bedrijf biedt adverteerders de mogelijkheid nieuwe klanten te werven aan de hand van waardebonnen of giftcards. Deze worden als insert verspreid via magazines, kranten en met name pakketten van webshops. De publishers zetten hun verzendingen in als verdienmodel en marketingtool.

 

De processen voor het beheren van lopende campagnes zijn geoptimaliseerd: het dashboard werkt sneller, heeft een betere indeling en werkt op alle devices. Daarnaast zijn de profielen van publishers fors uitgebreid. Daardoor hebben adverteerders een gedetailleerder beeld van doelgroepen. Dit stelt hen nog beter in staat de aanmeldingen voor hun campagne te beoordelen en op conversie te sturen. Publishers krijgen op hun beurt meer en beter passende campagnevoorstellen waarmee ze de beschikbare plekken in hun pakketten of magazines optimaal kunnen vullen met passende inserts.

 

Ron Thomassen, Managing Director zegt hierover: “Affiliprint wordt het technisch platform voor insertmarketing. Uiteindelijk gaan we naar een model waarin vraag en aanbod automatisch bij elkaar worden gebracht waardoor de beste deals voor zowel adverteerders als publishers op een transparante manier tot stand komen.”

 

Het insertnetwerk maakte vorige week hun overname door Daisycon bekend. Door het partnership verwachten de partijen ook internationaal gezien snel verder te kunnen groeien.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.