CataWiki vacature voor Auctioneer / Expert Domain names

Bijzondere vacature beschikbaar bij CataWiki: online veilingmeester voor domeinamen

Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. Met meer dan 100 wekelijkse veilingen in 60 categorieën en 12 miljoen internationale bezoekers per maand is Catawiki dé site voor het kopen en verkopen van bijzondere objecten. Onlangs kreeg het bedrijf een investering van €75 miljoen en is daarmee een van de meest succesvolle startups van Nederland. Om de groeiambities waar te maken zijn is CataWike op zoek naar tientallen extra veilingmeesters/experts.

Één daarvan is de ‘Veilingmeester domeinnamen’, welke goed aansluit bij het Performance.nl publiek. Als veilingmeester ben je verantwoordelijk voor de contacten met potentiële aanbieders en waarderingen van te veilen domeinnamen? Interesse in de vacature of meer weten? Aanvullende informatie kun je hier vinden,

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.