Christian Würst wordt benoemd tot nieuwe CEO van affilinet

Met ingang van 1 oktober 2015 neemt Christian Würst de positie van CEO van United Internet-dochtermaatschappij affilinet over. Daarmee wordt hij verantwoordelijk voor de activiteiten van een van Europa’s grootste affiliate netwerken met meer dan 2500 adverteerders en meer dan 700.000 publishers. Christian Würst maakt sinds een jaar deel uit van de directie van affilinet.

 “Wij zijn ervan overtuigd dat Christian Würst met zijn brede ervaring in de internationale zakenwereld op het gebied van verkoop en marketing bij zal dragen aan het succesverhaal van affilinet en belangrijke stappen zal zetten in de strategische ontwikkeling van onze performance marketing”, aldus Jan Oetjen, CEO van de divisie Consumer Application van United Internet.

Voorheen was de 42-jarige Würst als salesdirecteur van de firma 1&1 Internet AG verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop in 10 landen. Voor zijn overgang naar United Internet AG was hij zes jaar werkzaam als directeur marketing en verkoop bij Thomas Cook Central Europe.

Christian Würst over zijn nieuwe functie: “affilinet staat voor klantgerichtheid en innovatie en geeft richting aan de markt door baanbrekende technologieën en verkoopoplossingen in performance marketing. Ik kijk er zeer naar uit om samen met het geëngageerde team de succesvolle expansiekoers van affilinet voort te zetten”. De andere leden van de directie, Ulrich Bartholomäus, Alexander Röhtinger en Alwin Viereck, behouden de verantwoordelijkheid voor hun gebieden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.