TradeTracker onthult nieuw platform

Na acht jaar trouwe dienst heeft TradeTracker haar platform voor adverteerders en publishers volledig vernieuwd. Dit nieuwe platform biedt een meer intuïtieve aanpak zodat het begrijpen en voorbereiden van nieuwe stappen binnen een affiliate marketing campagne veel makkelijker is geworden.

TradeTracker richt zich met dit platform, dat ontwikkeld is door het eigen development team, op de hedendaagse affiliate marketeer. Na zorgvuldige inspectie van het oude systeem en analyse van de ervaringen van de gebruikers, heeft het development team de belangrijkste functies geherstructureerd, zodat deze voor de klant gemakkelijk te begrijpen zijn.

Naast het feit dat het voor gebruikers mogelijk is om gegevens op verschillende manieren te gebruiken en te interpreteren,  biedt het nieuwe platform ook de mogelijkheid om sneller door de interface te navigeren en om direct in te spelen op campagnes. De introductie van nieuwe iconen en frisse textuur en kleurstelling biedt gebruikers een helder overzicht, zodat zij in staat gesteld worden productiever te werk te gaan en sneller toegang te hebben tot de benodigde informatie.

“Bij TradeTracker zijn we er trots op om aan onze klanten het platform met de meest innovatieve oplossingen te kunnen bieden”, aldus TradeTracker CEO Paul van Doorn. “We hebben ons vorige platform grondig onder de loep genomen en zodoende voor ons nieuwe platform voor een frissere aanpak qua presentatie gekozen. De concrete gegevens en overzichten zijn nog steeds hetzelfde, maar ze worden op zo’n manier getoond dat het makkelijker is om ze te interpreteren. We zijn erg blij om de vele creatieve mogelijkheden te zien waar onze klanten nu gebruik van kunnen maken.“

De meest in het oog springende verandering is de modernisatie van het design binnen de interface. Daarnaast zijn er ook enkele nieuwe functies toegevoegd die een grote impact kunnen hebben.

Belangrijke toevoegingen zijn:

–          KPI Panels: Bij iedere login worden de belangrijkste overzichten getoond die helpen bij het interpreteren van het succes van de campagnes. Dit is een vaststaand panel dat geplaatst is voor een volledig overzicht van alle huidige campagnes.

–          Monitor Mode: De belangrijkste meetinstrumenten zijn geoptimaliseerd voor full-screen vertoning op televisies en monitoren. De informatie die deze instrumenten weergeven, wordt continue ververst en kan middels een link gedeeld worden met andere belanghebbenden.

–          Verbeteringen in navigatie en gebruiksvriendelijkheid: Bij deze update is het gemakkelijker geworden om door het platform te navigeren. Daarbij is vooral gelet op het verminderen van het aantal kliks voordat de gewenste informatie wordt getoond.

–          Aanvullende componenten: Een keur aan nieuwe meetinstrumenten en grafieken geven een beter inzicht in het gedrag van de consument. Een slimme herstructurering van de gegevens en de mogelijkheid om deze met elkaar te vergelijken zorgt ervoor dat de sterke en zwakke punten van een campagne gemakkelijker aan het voetlicht komen.

–          Doelstellingen: Gebruikers van het nieuwe platform kunnen campagnedoelen instellen om hen te helpen met het meten van hun succes. Dit werkt tevens als motivator om de ingestelde mijpalen te halen.

De update markeert opnieuw een belangrijk punt in de ontwikkeling van TradeTracker. Nadat het netwerk eerder al stappen had genomen om internationaal uit te breiden en een op maat gemaakte aanpak aan te bieden, kan TradeTracker nu bogen op de meest toonaangevende technologie en software binnen de affiliate marketingbranche. Hierdoor kan het bedrijf zijn klanten nog beter van dienst zijn.

1 reactie

  1. 1

    Ik ben nu al een aantal jaren actief in affiliatemarketing, en ik kan met zekerheid zeggen dat Tradetracker met kop en schouders boven elk ander netwerk uitsteekt. Ik ben zelfs wel een beetje trots dat dit Nederlandse bedrijf zo’n geweldig product neerzet dat vele malen beter is dan welk ander (internationaal) netwerk. Proficiat Tradetracker met jullie geweldige software.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.