Emerce Engage: Jacques Hoendervangers over Airmiles

Jacques Hoendervangers heeft een achtergrond in de luchtvaart waar hij in verschillende managementposities bij KLM en Schiphol heeft gewerkt. De laatste jaren was hij als Director Commercial Services & Media bij Schiphol verantwoordelijk voor de commerciële voorzieningen in de terminal. Sinds mei 2015 is Jacques werkzaam als Algemeen Directeur voor Air Miles.

 

Een kijkje achter de schermen van Air Miles: wat doet de organisatie achter Air Miles en hoe ziet de database van het grootste loyaliteitsprogramma van Nederland eruit? En hoe zorgt Air Miles dat ze zich ook in de toekomst blijft onderscheiden in het loyalty landschap?

 

Jacques is een van de vele experts die on stage bij Emerce Engage zijn kennis en inzichten deelt met meer dan 200 professionals. Als professional krijgt jij nieuwe inzichten rond het effectief gebruiken van data, systemen en klantgegevens.  Een overzicht van alle sprekers en sessies vind je hier.

 

Als volger van Performance.nl, kan jij met €50,- korting naar Emerce Engage.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.