PerformanceIN start met European Performance Marketing Awards

Naar aanleiding van het aanhoudende succes van de UK Performance Marketing Awards heeft PerformanceIN.com de stap gezet naar Europese grond met de Performance Marketing Awards. Op 4 juli hosten ze dan ook de eerste European Performance Marketing Awards in het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. PerformanceIN is één van de grootste global performance marketing publishers.

Na reeds 10 jaar hosten van de UK Performance Marketing Awards, waarmee innovatie en het leveren van topkwaliteit jaar na jaar beloond werd, nam de vraag naar toelating voor de Awards wereldwijd toe.

Het evenement vindt plaats op het moment dat Performance Marketing steeds succesvoller wordt in Europa. Online sales in de topmarkten van Europa (UK, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Nederland, Italië, Polen en Spanje) hebben inmiddels de grens van €185 miljard doorbroken, aldus onderzoek van RetailMeNot.

De European Performance Marketing Awards bieden kansen voor diegenen die op tenminste één van de Europese markten actief zijn. Er zijn 25 categorieën waarin prijzen gewonnen kunnen worden. De awards belonen en erkennen innovaties en prestaties onder agencies, publishers, adverteerders en onder meer tech providers! Het lijkt een mooie incentive al met al om de markt nog verder te verbeteren en de continue focus op kwaliteit te behouden.

Meer informatie over het event is onder meer bij PerformanceIN.com zelf te vinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.