8e editie van het Nederlandse Meet Magento Event

Op 12 en 13 mei wordt de achtste editie van de Nederlandse Meet Magento georganiseerd in de Jaarsbeurs te Utrecht. Het evenement staat volledig in het teken van Magento, een krachtig en veelzijdig e-commerce platform. Het evenement is verdeeld over twee dagen, gericht op verschillende doelgroepen. Dag één richt zich op e-commerce partijen die nog géén Magento gebruiken, beslissers en e-commerce managers. Dag twee is ingericht voor Magento webwinkeliers, webwinkeliers die na de eerste dag meer willen weten en (beginnende) Magento ontwikkelaars.

 

Meet Magento 2016

Meet Magento is verdeeld over 2 dagen. Op de eerste dag wordt door verschillende sprekers inzicht gegeven over Magento: wat is het, wat kun je er allemaal mee en hoe staat Magento ten opzichte van andere platformen? Tevens wordt aandacht besteed aan Magento Enterprise, het meest uitgebreide Magento-pakket voor webwinkeliers en is er deze dag de mogelijkheid om alle vragen over het e-commerce platform te stellen aan Magento implementatie partijen tijdens de ronde tafel sessies. Deze dag wordt afgesloten met een informele netwerkborrel, waar zowel de bezoekers van de eerste dag als voor de tweede dag van harte welkom zijn.

 

18045725309_04586a8e5c_o.jpg

 

Tijdens de tweede dag wordt door verschillende sprekers dieper ingegaan op alle ins en outs rondom het Magento platform. Er worden keynotes gehouden door sprekers uit het binnen- en buitenland. Onderwerpen als extensies, conversie, performance en Magento 2 komt aan bod. Ook belangrijke e-commerce aspecten, zoals een e-marketingtool, paymentprovider en logistieke provider zullen uitgelicht worden. Hierdoor wordt het voor de bezoekers mogelijk om de volgende stap te zetten met hun webwinkel. Tevens bestaat de mogelijkheid voor de bezoekers om ter plaatse vragen te stellen aan Magento doctors. De Magento doctors zijn gespecialiseerd in het e-commerce platform en delen graag hun passie en kennis.

 

Meet Magento Awards

Bij het Magento event waar innovatie centraal staat hoort ook beloning en erkenning. Voor de tweede keer op rij organiseren we daarom de Meet Magento Awards. Er zijn vijf awards voor verschillende categorieën. Tijdens de tweede dag van Meet Magento op 13 mei 2016 maken we de winnaars bekend. Inschrijven kan tot en met 31 maart 2016 via de website.

 

Meet Magento Hackathon op 14 mei

Voor de gedreven Magento ontwikkelaars wordt nog een derde dag georganiseerd, namelijk de Hackathon. Tijdens de hackathon kunnen ontwikkelaars gezamenlijk het uiterste uit het Magento platform halen.

 

Meer informatie en tickets

Tickets zijn te verkrijgen op de Meet Magento website: www.meet-magento.nl. Er zijn ook combitickets te verkrijgen, namelijk een combiticket voor dag één en twee voor webwinkeliers die willen overstappen op Magento en een combiticket speciaal voor ontwikkelaars voor dag twee en de Hackaton op 14 mei.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.