Tradedoubler 15 jaar; brengt publishers en adverteerders samen

Op 14 maart bestaat Tradedoubler al weer 15 jaar in Nederland. Om dit jubileum en het pan-Europese succes te vieren hebben zij een actie opgezet om publishers en adverteerders samen te brengen. Op het email adres 15jaar.nl 15jaar.nl@tradedoubler.com kan je nu aangeven wie jij als publisher of adverteerder het liefst wil bedanken voor de samenwerking over de afgelopen jaren. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld je best converterende adverteerder/publisher.

Je kan simpelweg een nominatie inclusief argumentatie sturen naar het bovenstaande emailadres waarna Tradedoubler op 1 april de beste nominaties kiest en namens jou (en Tradedoubler) er een fles wijn naar de winnaars gaat.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.