Lidl opent webwinkel in België

Na Duitsland heeft Lidl sinds kort ook een Belgische webwinkel. De webwinkels gaan zich met name toeleggen op de verkoop van non-food producten die slechts korte duur in winkels verkrijgbaar zijn. De webshop zelf zal geen voorraden aanhouden maar deze zullen uit Duitsland verzonden worden. De Lidl webshop is te vinden op https://www.lidl-shop.be/ voor een preview. Lidl Duitsland is in ieder geval actief met een affiliateprogramma bij onder meer Affilinet, Zanox en Tradedoubler. In hoeverre Lidl België de affiliate markt zal benutten is nog niet bekend.

Ook Lidl Nederland bereidt een webshop voor, aldus Emerce.nl

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.