PMI stemming geopend Publishers’ Choice of Network / Platform: Nederland

PerformanceIN.com organiseert dit jaar de Performance Marketing Awards in Amsterdam en sinds gisteren is het mogelijk te stemmen voor deze Awards. Alle Publishers kunnen nu hun stem uitbrengen op hun netwerk of affiliate platform naar keuze. De winnaars zullen vervolgens op 4 juli 2016 bekend gemaakt worden in het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam tijdens de Award uitreiking van de Performance Marketing Awards. Stemmen op jouw favoriete affiliate netwerk of platform kun je nu hier doen op de website van de Performance Marketing Awards

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.