PMI Agenda bekend

Met het PMI – Europe event voor de deur is nu ook de de Performance Marketing Insights Europe Agenda bekend gemaakt de hele agenda van het programma is hier te vinden. PMI Europe is na 2 jaar Berlijn dit jaar weer terug in Amsterdam. Op de eerste dag komen onder meer Affiliate Marketing en Lead Gen voorbij, is er ruim aandacht voor biddable media, en ook worden onder meer SEO en Content Marketing breed besproken. Daarna wordt er verder in gegaan op cross device insights en het binnenhalen van influencers als onder deel van affiliate strategie.

Het overzicht en de planning is hier te vinden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.