Emesa brengt affiliate marketing onder bij Tradetracker

Emesa is marktleider op het gebied van online veilingen voor travel en leisure. Met innovatieve websites als VakantieVeilingen.nl en ActievandeDag.nl zijn nieuwe verkoopkanalen gecreëerd voor topmerken uit de vrijetijds- en reiswereld. Elke dag staan er duizenden veilingen live die jaarlijks meer dan 110 miljoen bezoekers, waarvan 5 miljoen kopers, trekken. Qua naamsbekendheid staat Vakantieveilingen in de top 3 van bekendste dealsites van Nederland. Vakantieveilingen is een van de bekendste dealsites van Nederland

Emesa kiest nu er nu voor om haar affiliate marketing activiteiten onder te brengen bij Tradetracker Nederland. Dit biedt volgens Emesa de mogelijkheid om met een beter inzicht in het affiliatekanaal efficiënter te handelen.

Fabian Spaargaren (Marketing Director Emesa Nederland): ‘’De exclusiviteit met TradeTracker biedt voor Emesa efficiëntie en focus. Wij geloven dat TradeTracker de beide labels VakantieVeilingen en ActievandeDag vanuit hun nieuwe positie nog beter kan bedienen en op technologisch vlak kan helpen om een nog volwassener affiliate programma te verkrijgen’’.

Rob van Bergen (Managing Director TradeTracker Nederland): “TradeTracker is verheugd over het feit dat Emesa nu tot de exclusieve klanten behoort. We zijn trots dat we het vertrouwen en het commitment van Emesa krijgen om gezamenlijk en op exclusieve basis de campagne naar een hoger plan te tillen”.

Binnen Europa is TradeTracker een van de snelst groeiende netwerken, met op dit moment kantoren in 18 landen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.