Daisycon lanceert loterijenvergelijker

Affiliatenetwerk Daisycon lanceert een loterijenvergelijker. De vergelijker biedt een overzicht van de belangrijkste Nederlandse loterijen. Websites die bij Daisycon zijn aangesloten kunnen de vergelijker gratis gebruiken. Voor iedere bezoeker die één of meerdere loten koopt, ontvangt de website een vergoeding.
De loterijenmarkt is belangrijk voor Daisycon. Met deze vergelijker speelt het in op nieuwe loterijen die de markt betreden, iets wat gezien de ontwikkelingen rondom marktlicenties en -liberalisatie niet lang meer op zich laat wachten. Consumenten zullen de nieuwe loterijen met de bestaande willen vergelijken. Bezoekers kunnen aan de hand van verschillende factoren selecties maken. De maximale hoofdprijs is uiteraard een belangrijke factor. Een deel van de spelers doet ook mee om een goed doel te steunen. Met de vergelijker kunnen bezoekers eenvoudig achterhalen welke loterij het beste bij hen past.
De loterijenvergelijker is alweer de dertiende zelfontwikkelde vergelijker die Daisycon aan haar aangesloten websites beschikbaar stelt. Andere vergelijkers zijn bijvoorbeeld een energievergelijker, waarmee energieleveranciers worden vergeleken en een telecomvergelijker waarmee het beste telefoonabonnement kan worden gevonden.
De vergelijkers vormen een belangrijk onderdeel van de strategie van Daisycon. Voorheen bood Daisycon als netwerk vooral de te promoten campagnes, waarbij websites zelf hun techniek moesten verzorgen. Dankzij de voorontwikkelde vergelijkers hoeven websites zich tegenwoordig niet meer te bekommeren om het technische deel van affiliate marketing. Ook worden in de vergelijkers automatisch de beste deals getoond. Websites die de vergelijkers gebruiken hoeven enkel nog goede content te schrijven en ervoor te zorgen dat er veel bezoekers op hun website komen. De vergelijkers zorgen er voor dat adverteerders beter verkeer ontvangen en de website onder aan de streep meer verdient.

2 reacties

  1. 1

    Interessant nieuws, heb zelf een energievergeljker dus ben wel benieuwd hoe de lotervergelijker werkt. Jammer dat je weinig keuze hebt met het zelf kiezen van een goede doel.. Misschien kan dat voor meer aantrekkingskracht zorgen.

  2. 2

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.