Bas Dokter nieuwe Managing Director van Tradetracker

Met ingang van 1 januari 2017 is Bas Dokter de nieuwe Managing Director van TradeTracker Nederland. Hij volgt daarmee Rob van Bergen op.

Dokter komt over van de Telegraaf Media Groep waar hij de laatste tien jaar diverse managementposities bekleedde. Zo was hij als Sales Director verantwoordelijk voor de afdeling Corporate Accounts TMG, werkte hij bij Metro als uitgever en leidde hij een aantal jaren de afdeling Cross Media bij Sky Radio Group.

“Ik kijk er enorm naar uit om bij te dragen aan het versterken van de leidende positie van TradeTracker als grootste netwerk in de Nederlandse markt. Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit van het softwareplatform in combinatie met het team van professionele en gedreven werknemers voor een optimaal resultaat gaat zorgen”, aldus Bas Dokter.

Oprichter en CEO van TradeTracker Paul van Doorn is zeer verheugd met de komst van de nieuwe directeur: “Bas is de aangewezen persoon om TradeTracker naar het volgende plan te tillen en bij te dragen aan de verdere groei van het bedrijf. We staan aan de vooravond van een mooie periode en ik heb er alle vertrouwen in dat Bas onze marktaandeel nog verder weet uit te bouwen”.

Rob van Bergen blijft werkzaam bij TradeTracker en zal zich richten op de verdere uitbreiding van de internationale positie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.